Fejlemény!

Ma beszéltem a nyíregyházi pszichiátria főigazgatójával, nevezzük most a példa kedvéért Kancsev Alexandernek, és ő mondta, hogy én innen haza már nemigen fogok menni, hanem valami rehabilitációs intézetbe. Ahá, szóval az volt az a papír, amit a múlt hét pénteken aláíratott velem (bizonyos részeket gondosan kitakarva a nagy blogár kezeivel). Amúgy megfenyegettem, hogy a pszichiátrián aláírt papírok szart sem érnek, mert a legpancserebb kirendelt ügyvéd megnyeri ellenük a pert, arra hivatkozva, hogy bestohlozva írattak alá velem cuccokat. Hála istennek találkoztam egy Fegyvernek látszó nővel (nem, valóban Fegyver volt az), és kiöntöttem neki a kis szívemet. (Na nem abban az értelemben, hanem erről az egész szarságról.) Mindegy, holnap jönnek a rehabtól megbeszélésre hozzám, és ha nem tetszik az ajánlatuk 1xűen leokézom őket. Ha meg tudunk egyezni, részemről ok. Elárulom a kardinális kérdéseket: gyógyszer(-), alkohol(+). Ja, és a fő-fő kérdés: hogy járhassak a melómba (+ csajozhassak, de hát ez csak term). (Jelenleg Anikót akarom, de a helyzet itt is kezd egyre bonyolódni...:()

0 Tovább

21 nap

Eddig tartják bent azokat, akiknek semmi bajuk, de apémék - egy elejtett célzásból ítélve - ezt akarják "lehúzatni" velem. Tiszta szívemből kívánom, hogy rohadjanak el a gerontopszichiátrián - mindazért, amit velem tettek/tesznek. És üvöltsenek segítségért, vagy dobáljanak ki segítségkéő papírfecniket. Ennyi voltam mára. Na, mindegy, legkésőbb pénteken MÉG/MÁR akkor is kint leszek!!! (Szóval akkor kellemes Alzheimert/akármit, AKKOR talán megértik, milyen EZ... Mert amúgy bármennyit pofázok is apámnak, lepereg róla mind a víz. Igen, talán majd akkor...)

                                                                  ***

Utálom, ha a munkám korrekcióra szorul, de mivel tegnap egy kissé be voltam Stohlozva, úgy érzem, szorul. 2 ok miatt nem kívánok inkább rosszat a szüleimnek, az első az a bibliai baromság, hogy tiszteld apádat és anyádat, hogy hosszú életű lehess ezen a földön, vagy valami ilyesmi. A 2. ok, hogy nehogy már rám maradjanak itt Alzheimeresen, mert akkor még a végén az Alzheimer-kór "ellenszerét" is nekem kéne feltalálnom, és hát más is dolgozzon már 1 kicsit...

0 Tovább

Be vagyok Stohlozva*

Na most a napi adagom 2 Convulex meg 2 mg Rivotril reggel/este, délre csak 2 mg Rivo.Na, eddig köptem rá, vagyis köptem kifele rendesen, de most már az ápolók is kezdenek felfejlődni a taktikámhoz, és ilyen-olyan módszerekkel csak elérik, hogy bevegyek valamennyit. A tegnap reggeli kombótól pl. 1,5 napot aludtam, vajon mi lenne, ha mindig mindent beszedtem volna? K.O. Fakereszt.

* Stohl: híres magyar színész és "autóversenyző"

0 Tovább

Szabad orvosválasztás joga

Egy ideje azon lamentálok, hogy van-e ilyen, vagy nincs, vagy papíron van-e, vagy csak álmodtam. Hiába most is bent vagyok a kóterben, ha legközelebb ilyesmi lesz, én csak Isolde-vel leszek hajlandó 1ezkedni (isolde.hu), de ez remélhetőleg sokára lesz, és remélhetőleg már egy másik inkarnációban. Remélem elismeri az érdemeimet a végsőkig hajtott hülyeségben, és remélem érdekes "eset" leszek neki, ha mégis arra kerülne a sor. Amúgy mindenkitől goodbye, hétvégén nem tudok írni, mert egész idő bent fogok rohadni a kóterba. Aztán jövő héten reszkess világ! (Főleg a Sóstóhegy-Örökösföld tengely Nyíregyházán. Jajj!)

0 Tovább

Just an ordinary day (in the psychiatry)

Hajnal 4-től 6-ig balhéztam az éjszakás ápolókkal, mivel szerintük reggel 6-ig nem kéne rágyújtani, szerintem meg igen. Persze ők győztek, de én viszont (érzésem szerint) hatalmas lelki fölénnyel zártam az összecsapást, még 1-2 káromkodásba hajló csúnya szót is kaptak tőlem. Nem sokkal később egy vén skizónak megígértem, hogy pofán baszom, mivel azt találta mondani, hogy az én betegségem súlyosabb, mint az övé. Na, még annyit hozzátettem neki, hogy "Súlyos ám az Isten Fasza, tudja?". Az intézményvezető főorvos nagy duzzogva belement, hogy a jövő héten (valamikor, ez a Nagy Titok) elenged, hát eddig ennyi (volt a napom). Amúgy dögunalom.

0 Tovább

Vészbúk

Nemrég feltettem a blogot a fácséra, hogy az milyen menő, mert akkor az összes haverom elolvassa a "kínszenvedéseimet", és hát ne tudjátok meg, milyen képekkel "nyomták le" az én cuccomat. Ilyenektől én jobbat szarok, már bocsánat. Dögöljön meg Mark Zuckengberg (ha ugyan úgy hívják), meg az összes kockafejű buzi, meg minden kis nyomorék, aki állandóan a fészbúk előttt önkielégít. Egyetlen jó sztorit hallottam a facebookról, valaki azt írta, hogy a hobbija a részegen való facebookozás. Ja, úgy igen.

0 Tovább

Borítékok és tüdőgyulladás

Mint tudjuk - mivel már leírtam korábban, a pszichiátriára bekerüléskor, és az onnan való kikerüléskor is illik pénzt adni. Sőt, én az ablakból láttam, amint apám + anyám nagy egyetértésben ballagtak az intézményvezető főorvoshoz - gondolom - igen súlyos borítékokkal terhelve, amiben nem köszönöcédula lehetett, de még csak nem is mátyáskirályos bankó, hanem valami értékesebb címlet.

Nem tudom, ha ezek a borítékok ennyire orientálják a kórlefolyást, mija faszért kell nekem még egy hótt unalmas hétvégét bent tölteni a wellnessben, az intézményvezető főorvos több napos hitegetés, és várakoztatás után annyit közölt velem, hogy "a tüdőgyulladásnál sem lehet pontosan megmondani, mikor gyógyul +". Nekem meg már kurvára elegem van abból, hogy magasvérnyomáshoz, cukorbetegséghez, pláne tüdőgyulladáshoz hasonlítgatnak, amikor én csak egy ártatlan skizofrén vagyok, jelenleg tök tünetmentes, mint az írásomból is látszik. A látszólag érthetetlenebb írásoknak is megvan amúgy a mélyebb értelmük, alkalomadtán majd jól elmesélem őket és mindenki jól halálra fogja röhögni magát. De legalábbis, remélem vicces lesz. Már amennyiben egy "ilyesmi" vicces tud lenni.

0 Tovább

Nincs betegség. Nincs ellenszer. Nincs üzlet.

És hogy én alkut kötöttem volna az ördöggel, hogy felajánlom a lelkemet is azért, hogy "feltaláljam" a skizofrénia ellenszerét, ez nem igaz, mert ördög sincs. De ha igaz is lenne, erre a választ ld a címben.

Hogy mindenki értse: a vénás Rivotril (asszem 3-ast kaptam), az egy kurva erős nyugtató, gyengébb idegzetűek úgy is érzékelhetik, mintha meghalnának tőle, legalábbis ha arra gondolsz, hogy most meghalsz, azt is halál nyugodtan végig tudod gondolni tőle. Szerintem megfelelően nagy dózisú nyugtatóval, mondjuk rivotrillal (hatóanyaga a klozanepám), a skizofrénia nyom nélkül, "maradványtünetek nélkül" gyógyul.

Persze emlékezni fogsz, miket "haluztál" össze, mert azért ez nem egy agyradír, de nem fogod tovább gondolni, szövögetni a (tév?)eszmerendszeredet, hanem kihoz az egészből. És hogy mi a faszra az a sok Konvulex, meg antipszichó? Hát parasztvakítás. Holnap majd a nyíregyházi pszichiátria főigazgatójáról fogok írni, aki egy (rovátkolt) barom, nem is, inkább egy címeres ökör. Ráadásul egy bolgár. Mijafaszt keres itt egy bolgár egyáltalán, pláne egy magyar pszichiátriai intézet élén. Mindegy, vele még majd holnap számolunk, mert kevés itt a "gépidő", és úgy is csak felszívnám magam.

0 Tovább

1 + 1 = 2

Lehet, hogy túl hirtelen vonok le következtetéseket, és ezt nem előzik meg hosszas laboratóriumi vizsgálatok, de életemben 2 x kaptam vénás Rivotrilt ( ami elég szar), de mind a  2x  AZONNAL elmúltak tőle a „pszichotikus” tüneteim.  Á, a többit mindenki rakja össze saját maga, tudnék még pofázni, nekem elhihetitek.     SKIZOFRÉN….lófasz

 

0 Tovább

Wellneess, Edit, Succubus

Pénteken - nevezzük így - szóval pénteken az történt, hogy végigcirkuszoltam a várost (gy. k. Nyíregyházát, egészen pontosan Észak-Nyíregyházát.) Mindez csak és kizárólag azért történt, mert se apám, se anyám nem adott egy 1000-est, és mivel mint tudjuk (ha nem tudjuk, mondom), hogy ez egy 100 Ft-os bolygó, kicsit aggódni kezdtem. Esetleg valami katasztrófa, akármi.

Hála Istennek a melóból beszóltak, hogy fizetés van, persze a fizu is késett. Pf. Úgy éreztem, meg vagyok lőve. Ekkor még egy kicsit tébláboltam, majd úgy döntöttem, kipróbálok 1-2 dolgot: Letéptem a postaládát a mhelyen, földhöz basztam a telefonom, de úgy, hogy a SIM kártya azóta sem lett meg. Legvégül elkezdtem ugrálni, ahogy - feltehetőleg - egy igazi őrült ugrálna, és azt üvöltöttem:

30-EZER-KIBASZOTT-MAGYAR-FORINTOT-AKAROK!!! (ugyanis kb ennyire "rúgott" a fizetésem)

Azóta egyébként itt vagyok a nyíregyházi wellnessben, a 3. emeleten. De ezt hagyjuk is, szót sem érdemel.

Eme cselekedetemet egyedül Fegy... most már legyen a neve végleg Edit tudta volna megállítani, mégpedig pusztán a nézésével, tekintetével, vagy hogy mondják. Nem akarok itt mindig Edittel hozakodni elő, mivel nekem van Barátnőm. Csupa nagy B-vel. (Egyébként így is el lehet jutni A-ból B-be, nem kell ahhoz végigkúrni az egész abc-t.

Mégis úgy érzem, Edit tudna nekem segíteni, hogy egy kicsit finomítsak az elméletemen. Mivel ő egy szoc munkás, annak is egészen rendkívüli, arra gondoltam, mi lenne, ha 1-2 dolgot közösen írnánk ide. (És így fátylat boríthatnánk arra a csúnya "maszturbálás" fiaskóra is). Kissé felkavarná már ezt a kissé poshadtá váló állóvizet itt. A neve persze lehetneedit (csupa kisbetűvel a szerénység végett), és ha esetleg ő is úgy dönt(ene), ez a bejegyzés már ma is olvasható lenne. A témához még annyit, hogy ezzel a dologgal az egyébként eléggé féltékeny típusú Barátnőm sem sérülne, ugyanis a "megcsalás"-hoz "Testi kapcsolat" kéne. Valaki számon tart még "lelki megcsalás"-t is, de "szellemi megcsalás"-ról még sosem hallottam. Nahát, mi kizárólag szellemi értelemben csinálnánk néhány közös pulyát, mindenesetre meg lehetne próbálni... Ez, ismétlem, csak és kizárólag Editen múlik, vagyis a döntésén. Lehet, hogy ezt a fajta szellemi kontaktust hívják szűznemzésnek, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Mit mondhatnék még? Annyit ígérhetek, amint kijöttem a wellnessből, elvarrunk minden szálat.... Tudjátok, Tű és cérna, ilyesmi...:)

EDIT: Mivel Editke nem állt kötélnek, folytassa csak mindenki a maszturbálást, ő Douglas Adams regényekre, én szellemi értelemben. Örökre, hiszen örök életünk van. Ámen.

Ennyit erről. Próbáltuk "szépen és csúnyán", közeledni hozzátok, Kedves 99% "normális" emberek, valójában banánzabáló majmok, mától kezdve úgy fogok köszönni minden bejegyzésem után, hogy SKIZOFRÉN HATALOM!

Na, még elárulok valamit, Ti Majmok, főleg akik Jézus Krisztus 2. eljövetelére vártok. J. K. (nem Rowling) 800000 alakban van jelen itt a Földön, és még mindig szenved Miattatok! 8 milliárd, 1%, dereng már VALAMI?!

Ja, és még az az öteletem is támadt, hogy szerzek valahonnan egy kurva Trabant-jelet, és kiakasztom a nyakamba. Ja, és izé... SKIZOFRÉN HATALOM!

0 Tovább

Hülyeség, de nem marhaság

Skizofrénia underground

blogavatar

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebántsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Szerintem tweetelni menő

Feedek