Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zárt intézet

Apám már kora reggel "zárt intézet"-tel fenyegetőzik, én meg mondtam nekik, miért nem hívják ki a mentőt, ilyenkor úgyis nagy pangás van. Különben ezért cserébe (hálám jeléül) meg fogom neki engedni, hogy idős korában (ameddig már nincs olyan sok hátra) ő is tudja majd élvezni egy "zárt intézet" vendégszeretetét. Lehetőleg olyanba akarom berakni, ahol pszichiátriai kezeltek is vannak, hadd tanuljon meg legalább élete végefele együttélni a fajtámmal. Most csak ennyi. Miért, valami csúnyát mondtam? Nem mondtam csúnyát. Különben meg anyám is mehet vele egész nyugodtan, ha már így kitartottak egymás mellett rosszban-rosszban.

0 Tovább

Hadd mutatkozzak be

Roboman vagyok. Ezentúl én fogom ezt a blogot írni, a robit picsánrúgtam. Ez a név a szcientológusoknál ragadt rám, ahol a tanulótársam egy Anonim Alkoholista Hipochonder Tündérke volt. Szabadidejében képregényeket rajzolt kettőnkről, de a szcientológusok ezt eltépték. Egyébként 16 éves volt, és valami morfiumügyből kifolyólag kezelték a szcik (az egész családja szcientológus volt), engem meg azért kezeltek, mert Nagykállóban halálra nyomtak Seroquellel. Hitük szerint ezek a szerek drogok, és ebben a kérdésben egyet is tudok érteni velük. Szóval nagy nehezen leszoktattak a Seroquelről, de akkor már cincogtak az egerek, és elkezdtem eléggé hullámzó mértékben, de piálni. Minden szép és jó volt, csak időközben beleestem a 16 éves tündérkébe, pedig ő apucinak szólított, de mondjuk már ő is túl volt akkor minden csodálkozáson, de sajnos, mire megmondtam neki, akkorára neki már más tetszett, így ebbe szép lassan (jó gyorsan) beleőrültem. Erre alapozom azt, ha kezdődik nálam az az állapot, amit Eugen Blauer skizofréniának, esetleg demencia praecoxnak nevezett el, én azonnal keresek valakit, aki hihetetlen mértékben elkezd tetszeni nekem. Sajnos az Anonim Alkoholista Hipochonder Tündérkével már nem tartom a kapcsolatot, mert a szcik időközben drasztikus kapcsolatmegszakítást alkalmaztak velem szemben. Egyébként nem csak ennyi neve volt, legtöbbször papagájnak, de kismajomnak és krokodilnak is hívtam.

Mit mondhatnék még kettőnkről? Hihetetlen jó párt alkottunk, csak én már akkor is vén fasznak számítottam a 29 évemmel, úgyhogy keresett magának egy hülyébb, de fiatalabb fickót. Ennek ellenére folyton ölelkeztünk, és nem viselkedett velem úgy, mint egyesek. Végül a szcientológusok - amikor már nem tudtak rajtam uralkodni, meg házi őrizetben tartani - visszaküldtek a pszichiátriára. De ez már történelem. Egy darabig még vártam erre a kismajomra - időközben 1000nyi módon akartunk megszökni a szcientológusoktól - de, hát gondolom neki nem sikerült, esetleg nem is akart komolyan.

Ja, rossz hatással voltunk egymásra, annak ellenére, hogy a szcientológia "tudományában" hihetetlen gyorsan haladtunk. Akkor lettem clear, ami egy nagy szó a szcientológusoknál, mivel megszűnik a reaktív elme (bocs, ha valaki nem értené, nem fogom elmagyarázni most), de ez sajnos azzal járt együtt, hogy túlságosan is megtisztultam a szennyező gondolatoktól, és elkezdtem magamat mindenféle dolognak képzelni, például a szcientológusok láncos kutyájának, aki majd dolgozik az emberijogi bizottságuknak, és kiirtja a pszichiátriát gyökerestől (nyílt titok, hogy ők is ezt akarják). Ennek az ügynek tett a végére Doktor Kovács, néhány jól irányzott risperdal injekcióval, ami még Kancsal szerint is csak átmeneti megoldás. Abba az évbe (2008) majdnem sikeresen beledöglöttem. A képen Kismajom látható.

Ja, és én nem beszélek olyan csúnyán, mint a robi. Csak, ha felbasszák az agyamat.

Anonim Alkoholista Hipochonder Tündérke

0 Tovább

Ez jó, vagy rossz?

Itt van egy google analytics statisztika, de engem statisztikából mindig csak úgy átrúgdostak, mondjuk 4-essel, nem volt az olyan szörnyű, viszont most tanácstalan vagyok... Mármint abban a tekintetben, hogy ezzel a statisztikával lehet-e menőzni, vagy inkább felejtsem el. MOST kivételesen jó lenne, ha valaki válaszolna is...

statisztika

0 Tovább

Ez az igazság 2

Ami ezen a blogon folyik, az néha kriminális, komolyan mondom. Életemben egyszer kellett valakit cenzúráznom, pedig volt egy fórumom, amin néha olyan faszságokat írtak, hogy a fülem kettéállt tőle. Engem először a szcientológusok próbáltak cenzúrázni, most meg itt van apám az ügyvéd úrral, doktor doktorovics doktorov mind a kettő, aztán jónak tartották, ha a hátam mögött keverik a szart (én a mai napig nem tudok semmit a kezelésem részleteiről, a doktor urak persze mindent), és ez úgy jön a témához, hogy mostanában - úgy látszik - az ügyvéd úr csicskáztatja apámat, és ő cenzúráztatja az ÉN bejegyzéseimet. Szóval mindenki cenzúráz mindenkit.

Most egy kicsit arról a röhejes állapotról szeretnék írni, ami köztem és apám között a pszichiátrián kialakult. Szóval - mint tudjuk - a pszichiátrián is írtam a szarjaimat - kedvencem a Szerelmi négyszög és hamburger című versem - azon a mai napig szakadok a röhögéstől, de mind1. Mondjuk inkább sírni lehetne rajta, ez is mind1. Szóval és tettel, természetesen apám volt az áldozat, hogy minden nap ott gubbasztott a padon*, ameddig én mászkáltam az udvaron, vagy az éppen aktuális mizériáimat beírtam a számítógépbe. 1000 szerencse, hogy van ez a munkahely, ahol van internet-hozzáférés mert ameddig még viszonylag normális voltam, az Origó leközölt néhány zsengémet, különben elvittek volna egy skizó-lágerbe az isten háta mögé.

Edit biztos ejtett volna értem 1-2 könycseppet, Anikó talán még sírt is volna egyszer, vagy kétszer, de ezzel az esetem meg is lett volna oldva. Én az egész Hodászból egyedül a könyvtárost ismerem, de még mindig nem vagyok 100%-ban meggyőződve arról, hogy Hodászon van internet. Néhány kollégám biztos csóválta volna a fejét, hogy a csóri robit deportálták Hodászra, amúgy szerintem még mindig folyamatban van a gyámság, bocsánat, gondnokság alá vételem, csak a bíróságon egész nyáron a töküket vakargatják, meg ha jól tudom, télen is, meg tavasszal, meg ősszel egy kicsit.

Miért gubbasztott apám a padon? Nagy kérdés. Azért mért a külvilág felé mindent mutatunk, magunkban meg keverjük a szart. Anyám miért nem jött be egyszer sem meglátogatni, hanem inkább verset olvasott fel az egyesületben és sajnáltatta magát? Ez is nagy kérdés. Ugyanazért.

De hát valahogy szar került a palacsintába. Hát, persze, a kis blogger miatt. Túlzás, hogy sztárblogger lennék. Még az is túlzás, hogy celebskizó. De valójában lövésem sincs róla, hogy hányan olvasnak, mert jópáran olvashatnak readerből, és a picsám sem tudja összeszámolni. Néhányan be-beszólogatnak, hogy ja, én is, szóval látszólag nincs akkora forgalom, de szerintem azért van rendesen. Szóval ennyi lenne az igazság 2.

* ennek elkerülése érdekében annyit kellett volna tennie, hogy megkérje az orvost, vagy nevezzük inkább pszichiáternek, hogy lejárhassak az udvarra magamtól is...

0 Tovább

Újra nagy fiú lettem

Ezen túl - úgy veszem észre - addig basztatom a gépet, ameddig akarom. Igaza volt a csávónak a detoxban, aki részegen el akarta törni a nyakamat, de józanul - mint kiderült - viszonylag jó fej.

Duncan Shelleyt olvas, meg ilyesmit, gondolom.

Mármint abban volt igaza, hogy "úgy kell ezekkel beszélni, mint a kutyákkal", mármint akkor, ha azt akarod, hogy figyelembe vegyenek.

"Az embernek annyi helye van, amennyit csinál magának." - ez egy idézet tőlem, a régi blogomról.

Most egyébként ilyen "baszó zenét" hallgatok, amit ilyenkor adnak a rádiók, azért tördelem ilyen furcsán a sorokat.

Szóval újra beleléptem a nagy büdös szellemi nagykorúságba. Ez a baszó zene szörnyen idegesít, de ilyenkor, péntek este állítólag ezt kell hallgatni. Már csak egy kis extasy hiányzik.

Egyébként most vagyok fent először este 10h után régóta, és olyan eufórikus érzés fogott el, mint középiskolában, amikor a kis kezdő verseimet írkáltam éjszaka. Vagy kilógtam bebaszni.

Azért, hogy ma se maradjon senki művészet nélkül, mellékelem az egyik gyerekkori versemet, Füst a tetők felett a címe (még az is lehet, hogy kölyökkoromban tehetségesebb voltam, fasz tudja):


utolsó cigim utolsó gyufám

letépett gyufásdoboz oldalán

szikrázik végig mint az életem

nincs már se pénzem se bérletem

felmegyek a tetőre és ott fent ülök

csak ülök és ugrani készülök

eldobtam a csikket semmim sincsen

lent a porban hever minden kincsem

fúj a szél és száll a füst

halványszínű tán ezüst

ha majd testem hamu lett

lelkem is csak füst a háztetők felett

0 Tovább

Mi volt ma?

Semmi. Dögunalom. Kaptam egy papírt, amit ha megcsináltatok egy orvossal, azzal több lóvét kereshetek, mert elismerem, hogy fogyatékos vagyok. Meg felhívták rá ismételten a figyelmemet, hogy minél többször "esek vissza", annál alacsonyabb szinten folytathatom tovább az életemet. Ettől egy kicsit megijedtem, mert elég alacsony az életszínvonalam így is. Dokujem Stacin ma feszülős ruha volt, de ma még ő se kötötte le a figyelmemet. Valahogy életmódot kéne változtatnom, mert egyszerűen kezdek beleunni a "jó"-ba. Apropó, a Fehér Egérben láttam azt a csajt*, akivel beszélgettem a detox után, elsorolta nekem az életét, ami elbánt vele. Ma sem volt éppen a helyzet magaslatán, éppen huzakodott a pasijával, mert ő még biliárdozni szeretett volna, a pasas meg be volt rúgva, és blablabla...

* Egyébként a csajszinak kihalt az egész rokonsága, nemrég megkéselték az utcán, a pasija veri, mint a répát, rivotril+xanax+andaxin kombón él, amit a "vietnámi picsa" íratott fel neki (aki mellesleg nekem is a bögyömben  van), szóval az ő élete sem egy habostorta... Ja, a detoxban valahogy "elromlott" mind a két telefonja, meg eltűnt vagy 10000 Ft-ja, bónuszként (gondolom, egy kis fizetés-kiegészítés)

0 Tovább

"Vedd észre a + jelet!"

Nagyon jól tudom, amúgy, hogy egy lelki szemétláda vagyok. De csak így lehet, csak így történhetett, csak így van értelme. "Jó, hogy végül így esett, mert másként nem is történhetett volna." Ez a kedvenc idézetem a Balatontól. Meg az, hogy "Semmi nem merül fel véletlenül, ha nincs nyomós oka, elkerül." Mondjuk van, akit szívesen kihagytam volna a történetből. De mit is akartam mondani? Azt, hogy azért Anikón is megfigyelhető a + változás, ha valaki nagyon figyelmesen odakoncentrál. Például már nem foglalkozik annyit más pasasokkal, és képes megbecsülni "engemet", legalábbis úgy érzem. Nem akar 5 percenként szakítani. Hogy ez a csodálatos változás mennyire lesz tartós, majd megtudjuk, amikor elrepül felettünk az idő vasfoga. Mi mindig kicsiben terveztünk, csak még ezt a közös balhét, csak még karácsony, csak még szilveszter. Olyan is volt, hogy karácsonykor szakított, aztán szilveszterre meghívott hozzájuk. (Pont most volt.) Meg olyan is volt, hogy megkérdezte, hogy x idő múlva hány éve leszünk együtt. Sőt, nem is egyszer. Tudom, hogy unalmas a bejegyzés, de én alapvetően mindig is egy unalmas kis blogger voltam, ameddig nem lettem "celebskizó" :-). Sőt, E/1-en is megfigyelhető a + változás. Már nem akar megfojtani egy kanál vízben, ahogy észrevettem.

Kicsit kínos volt ez a detoxi-kaland, de írtam már kínosabb dolgokról is tök felszabadultan. Egy kicsit örülök annak is, hogy elmúlt a szociális fóbiám, amit az egyetem évei alatt meséltem be magamnak lassanként, mert az ilyen lelki dolgok olyan menők, meg a pszichologizálás. Hát én most, úgy érzem, egy életre kilelkiztem magamat. Megint elszállt a bejegyzésem vége, pedig voltak benne utalások főleg női ivarszervekre, de már nincs kedvem reprodukálni. Ja, meg még azt írtam, hogy remélem, ez a bűzhödt kis éjszaka marad sokáig a legkellemetlenebb élményem, amit abban a pincében töltöttem. Elvileg az illetékesek 70000 forintot zsebelnek be egy ilyen "nászéjszakáért" (két havi fizetésem), undorító, aljas, felháborító, szemét, "náci" módon. Ráadásul be akarják vezetni, hogy én fizessem megint a minden jogalapot nélkülöző ún. detoxikálást, úgy hallottam, Budapesten már nincsenek is ilyen bűzhödt lyukak. Ámen.

0 Tovább

9

Azaz kilencedik alkalommal jártam a detoxban. Gondoltam a kikerülésemet megünneplem 1-2 sörrel, de azok az idők visszavonhatatlanul elmúltak, burzsoá nyugdíjas lettem, "a punk nem halt meg, csak megöregedett", hogy nem ittam ma semmit, hát attól sem dőlt össze a világ.

Amúgy azért kerültem detoxba, mert tegnap összevesztem apámmal egy bejegyzésen, amit egy jóakarómról írtam, apám elkezdett cirkuszolni, én meg folytattam, anyám meg hazajött, és megint rámhívta a 104-et. Különben a detoxból visszakerültem a pszichiátriára, azt hittem, hogy elhányom magam, de szerencsére az ügyeletes pszichiáternő elengedett, mert hát végül is nem nagyon csináltam semmit, és hát nem lehet minden családi cirkusznak az a vége, hogy én hónapokat töltsek a pszichiátrián, bárhogyan is szeretnék 1-esek.

Az ápolók kárörvendeztek egy kicsit a szüleimen, de szerintem nagyjából egyet is értettek a döntéssel. Mint az idézet is mondja, hogy "nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani". Azok a pofonok amúgy is csak lelki értelemben csattantak el, és leginkább annak lettek szánva, akinek már a nevét se vagyok hajlandó leírni, meg azoknak, akik összedolgoztak vele.

Lehet, hogy egy kicsit homályosra sikerült ez a bejegyzés, de amióta egyes idegbeteg jogászok perrel fenyegetőznek, már nem is merek annyira konkrét lenni. (De még lehetek, ha kell.)

0 Tovább

A jelek szerint

A jelek szerint annyit használt az injekció, mint halottnak a csók, a hangok ugyanúgy őrjöngenek a fejemben, de legalább LiteraGeek elkussolt, ez is valami. Különben csak ennyit akartam elérni. Anikónak mondtam ma, hogy gyereknek érzem magam, meg a piros felsője szerint ő egy kislány, én meg a kék atlétám szerint egy kisfiú vagyok, ő ekkor nagyon szigorúan nézett rám, és megtiltotta, hogy többet igyak. (Mármint a mai napra vonatkozóan.) Nem akarok megint előhozakdni a szorulásos antialkoholistákkal, de minden jel arra mutat, hogy nekem lófaszt se árt a pia, ugyanis már a kórházból való kijövetelem óta iszok minden nap becsületesen, a világért se hagynám ki, engem megnyugtat, nem zúzok le postaládákat, sötöbö. A faszom se fog több Rivotrilt beszedni, mert még másnap is kómás vagyok tőle, én úgy gondolom, el van találva a gyógyszerem, egy kis sör, bor, meg vodka, ezt a háromfélét szedem, kár hogy nincs tablettában, mint pölö a koffeintabletta, milyen jó is lenne, ha valaki feltalálná az alkoholtablettát, és most nem a dianás cukorra, vagy a konyakmeggyre gondoltam, bár azokat is szeretem.

És mostantól nem nevezem LiteraGeeket Nyájas Olvasónak, hanem inkább csak Nyálas Gyíkkirálynak. Majd egyszer, ha lehiggadok, talán elmesélem azt is, hogyan is működik a LiteraGeek rádió, az lesz a nagy esemény... de miért is ne mondanám el most?

Szóval ez a Gyíkkirály tudja manipulálni a madarak hangját, bármilyen hihetetlen, és a fejemben is azt az elivott hangját hallottam állandóan, nem tudom, hogy csinálják, de szerintem utána lehetne nézni a rendőrségnek is, és nem azzal kéne foglalkozniuk, hogy engem zrikáljanak. Valószínűleg úgy tud a fejembe férkőzni, hogy ő is skizó, mert tudom, hogy az, hiába próbálja depressziónak feltüntetni az állapotát, gondolom lefizette az orvosokat, hogy kozmetikázzák a diagnózisát, szokása neki, meg az is szokása, hogy fegyverekkel játszadozik, hát játszadozzon a kis izéjével, ha még feláll annyi pia, meg gyógyszer után, bár én ezt kötve hiszem. Inkább olvasgat a drága. Különben meg a múltkor az én faszomról kérdezősködött itt a blogon, nem tudom, mi köze hozzá, maradjunk annyiban, hogy már semmilyen értelemben nem vagyok impotens, amíg ő valószínűleg csak duplikálni tud, ezt nevezi szellemi munkának. Különben a tököm is kivan a jogászdoktorokkal, ugyanúgy öt évet járnak az egyetemre, mint más, csak többet kell seggelniük, és ilyen seggdoktorok lesznek belőlük. Ennyi erővel minden második ember doktor lehetne, és ... á, hagyjuk is.

Amúgy érdekes módon erről a számról mindig Anikóra asszociálok (ixdé):

0 Tovább

Váááá!

Nem igaz, hogy nem tudok hozzászólni a saját blogomban, ráadásul a postr nem enged exportálni, pedig már levelet is írtam, egész nap itt kell basznom a számítógép előtt, hogy egy hozzászólásom elmenjen. Attól még, hogy van egy kis beütésem, nekem is ugyanolyan drága az időm, mint mindenki másnak. Minek jöttem el a freeblogról, ja az még mondjuk érthető, de a blog.hu-n szerintem már régen nagy király lehetnék.

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek