Jobbra számítottam így a végére...

Mivel minket sürget az idő, mert Editke közben kiadta a magyar verziót a VÉGSŐ VÁLASZRA, és ezért a szlovákok már dolgoznak a sajátjukon, legyen neki kiskarácsony: ÖRÖK ÉLET ÉS MASZTURBÁLÁS!!!

0 Tovább

Emelem a Tétet!

ÖRÖK ÉLET + REINKARNÁCIÓ A VÉGTELENSÉGIG vagy maszturbálás?

Még segítek: + vegyük hozzá azt is, hogy elvileg egy művelt, diplomás nő vagy:

0 Tovább

A Nagy Poén

Kérem a "Douglas Adams Rajongói Klub" válaszát az én verziómra, mármint hogy a "gondolat önmagát magyarul gondolja". Edit, mindig is gondoltam, hogy nem vagy normális, de hogy ennyire? :) A Végső Kérdést már le se merem írni... Editke, kérem a válszt ide a blogba, és akkor végeztünk. Ja, a Kérdés, ha már senki se látná a végén a választ: Örök élet, vagy néhány év önfeledt maszturbálás Douglas Adams könyvekre? Nos, most már a Választ is mindannyian számtalanszor hallotuk már Editkétől, de ez minket valahogy ez "nem elégít ki". Ennyiszer ezt a szót én ki sem mondtam eddig számtalan életeim során. Vajon ezt az egy szót fogjuk hallgatni egészen a világ végéig? :) Nos, ide kérem a Választ (persze majd elég csak akkor, ha biztos vagy a dolgodban) Nos, Örök Élet/Maszturbálás?:

Persze, amúgy mindenki szabadon választhat majd, de én kifejezetten Edit válaszára külön lennék kíváncsi, legalább minden nap írja le ide 1x, hogy mire jutott a nagy "Gondolkodásban". Ráér minden nap este 8-ig válaszolni, mert tudom, hogy sokat dolgozik, és a szlovák-kérdésben már tudom, hogy nem engem választott :(

0 Tovább

Sajnálom, nem értettük meg egymást...

Én valahogy (nagy nehezen) talán még megtanulhatok szlovákul (bár magam miatt aztán igazán kár, Gaia anya meg buta, mint a "főd", mivel mindösszesen 1 db sejtmagot tartalmaz), és van 1 kevés esélyem, hogy amíg a gondolatok távol vannak, néhány tized mp alatt megtanulhatok szlovákul, de ezt talán még Önök sem gondolhatják komolyan?! És azt figyelembe vették már, hogy Önök Lélek Nélkül Vajon Hova Az Isten Faszába Mennek?! Elárulhatom: rövid időn belül egyesülni fognak az abszolút 0-val, és ott már nem sok hasznát látják a szlovák tudománynak...

0 Tovább

"a gondolat önmagát magyarul gondolja"

Meló után beszélgettem egy kicsit Fegyverrel. Eléggé ijesztően csillogott-villogott a szeme, de totálisan agyhalott volt. Hát, mondjuk ezért kár volt. Dumáltunk egy kicsit a szláv nyelvtörvényről, vagyis nyelvszabályról, de láttam, hogy nem dereng neki a téma, úgyhogy egy idő után hagytam is. Ja, azt nem kérdeztem meg tőle, hogy szerinte a "gondolat önmagát magyarul gondolja"-e, de csak azért, mert szerintem tuti betett volna az ökoszissztémájának.

Villás, a patás állatja is be-beszólogatott a melóba, mi van, itt már mindenki ki-be járkálhat?! Aztán jött Douglas Adams néhány személyes gondolta egyenesen Miss Weapon-nek, vagyis "Oh, Baby"-nek címezve. (Szóval ő is itt lehet talán valahol... Neem, nem én vagyok, de köszönöm szépen... :) Aztán még az is kiderült, hogy "a Gondolatrendőrség egyedül és kizárólagosan Magyarországon a robi nevű Könyvelő fejében tanyázik." Talán jobb is így. Kiderült még továbbá, hogy "a gondolatok nem tudnak gondolkodni, hanem csak úgy vannak, és ott manifesztálódnak, ahol jól érzik magukat". Jelenleg éppen nálam. Aztán meg kiderült, hogy egy kicsit "retusálgatták", meg "radírozgatták" A magyar helyesírás kézikönyvét, amitől egy kissé már rögtön szarabbul érezték magukat nálam.

Most kábé úgy érzem magam, hogy kedvem lenne bejátszani a világnak a "barna hang"-ot...

Ja, egy érdekes adalék: Douglas Adams szerint én vagyok Douglas Adams, szerintem NEM én vagyok Douglas Adams. "Na, ezzel kezdj valamit." Néha mondjuk 1-1 nyelvszabály, vagy nyelvtörvény hiánya az interneten a legékesebb bizonyítéka a meglétének. Ja, Fegyvernek még azt üzenném, hogy nem kell mindent mentálisan "kikiabálni", mert a fejemben lévő tinnitustól úgysem hallok semmit... Sőt, amúgy meg szinte kivétel nélkül mindenki hallja, kivéve engem. Nem baj, mert másnapra úgyis kialusszák. Ha alusznak ugyan még egyáltalán. So long, Kitty!

Szóval Miss Weapon megígérte nekem, hogy megnézi nekem alaposabban a szláv/szlovák nyelvszabályt/nyelvtörvényt. Csak el ne felejtse. Szörítok Önért. Őszinte híve, II. Douglas Adams...

Ja, még valami. Jelenlegi tudásom alapján egyedül nekem van úgynevezett lelkem, mivel a Földön egyedül én vagyok egyedül élőlény, és Önök mind gépek. Valójában 2-en vagyunk, Gaia anya, és én. De úgy néz ki, hamarosan szakítunk :(. Viszont csak Villás Béla Úrra kéne egy kicsit rászállni, és ő talán kifejtené, hová tűnt 8 milliárd lélek erről a hajóról (magyarul lélekvesztő)?! Tehát ez azt jelenti, hogy én vagyok Douglas Adams. "Köszöntem szépen." Egy élmény volt Önökkel játszani. A nyelvtörvények meg csak azért érdekelnek, mert mint tudjuk, "a gondolat önmagát magyarul gondolja", és ha véletlenül esetleg nemsokára szlovákul gondolná, akkor talán "nem értenénk meg". És a gondolatok még utoljára azt is üzenik, hogy ők csak addig fognak itt maradni, ameddig ők gondolják. Talán ezt kellene Villás Béla Tekintetes Úrnak tekintebe vennie.

0 Tovább

Tegnap féltem, hogy mára kialszom

Hát, nem aludtam ki. Először is: nincs 4 Főbarom. Az egy hatalmas baromság. Azt én találtam ki, de csakis azért, hogy legyen min elgondolkoznotok. Tegnap igazából 1 imát rebegtem el, azt is csak úgy tessék-lássék, a nagymamám gyönge memóriájára hagyatkozva. A hit ezentúl legyen lelkiismereti kérdés, én nem avatkozok bele, se senki. De éngemet ez az 1 ima is úgy megvilágosított, hogy - kevés híján - megvacogott belé a fogam. Megvan a fektetett 8-as értelme. 8 milliárd. Pontos számokat sajnos nem tudok mondani. Haladjunk, kérem. Munkára fel, új nap virradt! Kukurikú!

0 Tovább

Napi 4 ima + panaszfal

Mától szentfazék lettem. Napi 4 imát fogok elmormolni a világ (általam ismert) 4 Isten Barmáért.

Most egy kissé fáradt vagyok, de ide bárki írhat, főleg magyarul, de akár a lebutított angol is megértem, és igyekszek a lehetőségekhez mérten mindenkinek válaszolni. Remélem, jól elleszünk. "Főbb" kérdésekben lehetőleg a Fő Isten Barmát (apámat) zaklassátok, mellék-kérdésekben engem is lehet. Sziasztok/helló mindenkinek. Mivel a magyar tegező/magázó nyelv, úgy is megértem, de én mindenkit tegezni fogok, ha nem baj. Köszi a figyelmet. Kezdem a penitenciámat, vagyis az imádkozást.

Amúgy nagyjából szerintem minden mehet a régiben, mivel demokrácia van, asszem. Szóval én jónak ítéltem meg az eddigi világrendet, ami korrekcióra szorult, azt szerintem nagyjából megtettem, a többi a Ti dolgotok. Mármint a csiszolgatás. És csak lassan hajtsatok, és semmi biciklitakarózás!

0 Tovább

Ja, ezt ajánlom ma mindenkinek a melóba :Đ

Na, mindegy, valaki keresse elő légyszi a "Nincs olyan gép" c. számot, Müller Péter Sziámitól, a siktában szívesen meghallgatnám... :Đ

0 Tovább

hölgyeim...

Van 1 miskolci barátom, aki egyszer azt mondta nekem, hogy "Lehet, hogy még az idén meg fogok nősülni, csak nem tudom még, kit fogok elvenni." Valójában előttem 2 út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan... na de komolyan, én már úgy érzem, nem nagyon fogok már többet szédelegni, mert kaptam már eleget a sorstól, vagyis vert már éngemet eleget az élet, szóval akkor verjen meg még ezzel is, de annyit kikötök, hogy én skizó lyukra nem játszok (nem, mintha hinnék a genetikában, de tudom, hogy van, aki, vagy nevezzük így inkább őket, hogy ami hisz), hanem legyen az inkább vagy ért fogytos, vagy teljesen normális (ha ugyan még van ilyen a mai világban). Különben mind a ketten 28 évesek. Úgy látszik, kezd lassacskán megdőlni az az elmélet, hogy a lányok korábban érnek. Hát ez egy kurva nagy faszság. Csak aláfexenek a hatalomnak, vagyis a kezére játszanak, ennyi az igazság. A tesóm szokta mondani régebben, hogy "értsd jól". Hát most én mondom.

http://www.youtube.com/watch?v=phYWLOotC7M vs. http://www.youtube.com/watch?v=9pjJE62fFLk

Különben engem is a szüleim manipulálnak, hogy napi 1000 Ft ért annyi infót sajtoljanak ki itt belőlem, amennyit csak bírnak, hát a kurva cigi miatt, mindegy, dögöljek is meg minél hamarabb, ha már ilyen cudar világot élünk. Vagyis inkább most már csak apám próbál zsarolni, közben meg úgy veri a számítógépét, mint valami megszállott, ha véletlenül posztolok egyet. (Vajon a pornófilmeket is ennyire élvezte, mint én? A közös maszturbálást a fiúk általában már egész korán kinövik, de nem mindenki, igaz, LL (nem junior), mármint a Széchenyiből, Városmajor utca... :)) Vagyis a közös "hokizást", ahogy Te nevezted, Kedves "Volt Barátom"! Hát akkor szakítottam én végleg a matematika világával...

Egyébként ez a kedvenc LL Junior számom, de  megmondom őszintén, hogy inkább a csajokat stírölöm benne, de valamivel mindent el kell adni, nem igaz? :Đ

http://www.youtube.com/watch?v=hf4EyhkPf80

0 Tovább

Daydreaming

Mivel ma elméláztam egy "kicsit" a melóban, hát bevallom, egy kissé gyengén teljesítettem.

Ne agg, + van a + oldás, nem megyünk innen sehova. Legalábbis még 1 jó db-ig...:)

(Nem 13 :))

0 Tovább

Hülyeség, de nem marhaság

Skizofrénia underground

blogavatar

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebántsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Szerintem tweetelni menő

Feedek