Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez az igazság

Megint bebasztak a pszichiátriára. Nem érdekel többet az igazság, sem Edit (semmilyen Edit), sem semmi, csak kurvára szálljanak le rólam, és ne zárjanak be többet sehova. A kurva életbe, hogy ebben a kurva városban még fingani se lehet anélkül, hogy ki ne jönne 2 mentős, vagy ne szólnának rögtön a rendőrségnek, ha 2 lépést odébb megyek. Nem vagyok hülye, se beteg, se semmi. Most már kurvára kopjanak le rólam.

0 Tovább

Indul a nyálaskodás

Aszongyák, én voltam a Magyarországon regszisztrált első mentális üzenet küldője, hogy aszongya: "A napra lehet nézni, de rád nem." De most már azt gondolom, hogy szebb vagy a napnál és a csillagoknál is. Na, ennyit a nyálaskodásról, ásó kapa, nagyharang, ma 3 párt adtam össze magammal együtt, és a negyedikben nem vagyok biztos, mert ott valami átbaszást sejtek.

0 Tovább

A kukorékolásról

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban a kukorékolással kezdődött minden, majd beszélni kezdtek az emberek, ezért növesztettek hangszálakat, meg mindenféle fonetikát, morfológiát, mert ezt a gondolatok jobban megjegyzik, mint a kukorékolást, majd feltalálták az írást, ami még maradandóbb, aztán jött az internet, amit valakai blokkol, hogy ne tudjam felrakni a még a saját képemet se.

0 Tovább

Csak egy felvetés

Gondolkoztatok már azon, hogy az isten nem egyenlő a sátánnal? Miért lenne egyenlő a sátánnal? Más a nevük, máshogy néznek ki, és teljesen más a gondolkodásuk. robi viccesebb szerintem, mert saját magán is tud röhögni, Villamos Béla meg csak ordibál, és hazudoik össze-vissza, és állandóan "ültetget", valószínű, hogy Villamos Béla Sátánnak képzeli magát, és nem hajlandó lemondani a posztról. Meg még beszélhetnénk egy Nyájas Olvasóról, aki állandóan versenyre kel a Jóistennel is. A gondolatrendőrség pedig az én fejemben fészkel, akárki is vagyok. Én vagyok egyébként robi, aki ezt az egész naplót írta, és eddig csak egyszer írt bele más, Ő is LiteraGeek volt. Hogyha megőrülök megint, akkor törjetek össze a jelenlétemben egy postaládát (vagy E/1 szólj hozzám, az istenért), és akkor lehiggadok.

0 Tovább

Már megmondtam

Kés, Villa, olló nem gyerek kezébe való. Ma mégis kézbevettem a villát is, az ollót is, és remélem a Fegyvert is. Hát nem volt "gyerökjáték". Ma már csak annyi erőm volt, hogy válaszoljak egy bejegyzésre, de amint bevettem a gyógyszert, egyből fittnek és üdének kezdem érezni magam. Mint akin átment egy úthenger. 4 órás munkanap? Ennyi nekem bőven elég. Itt is csak egyenlő munkáért egyenlő bért szeretnék, mert csak vágok egyfolytában, közben ránézek a könyvelésre, és ha minden rendben megy, csak vágok tovább (nyomdahiba) Rendet tartok magam körül, hogy simán menjenek a dolgok. Csak a szobám néz ki úgy, mint egy csatatér. Hiába, az ember egyszerre nem figyelhet 100 felé. Csak önmagamat tudom ismételni, hogy "kérem kapcsolják ki a szirénát a fejemből".

0 Tovább

Hencegés

Apám tegnap beszélni akart Kancsallal, hogy úgymond nem szedem pontosan a gyógyszert(->Hodász), és hogy mi legyen, én meg szépen átsunnyogtam máma az addiktológiára, ami egy teljesen másik "műintézmény", és Újvári doktornővel találtam szemközt magamat, aki átlátta a helyzet komolyságát, és szépen megkérdezte a dátumot (milyen év, milyen hónap, milyen nap, még jó, hogy a pontos időt nem kérdezte),  és megkérdezte hogy milyen városban vagyunk (Nyíregyházát mondtam kancsendzögrád helyett), és ezzel nagyon meg volt elégedve. Kábé úgy beszélt velem, mint egy idiótával, elég rossz ambuláns lapot nyomtattatott, de szerintem csak azt várta, hogy a sok negatív jelentéstartalmú latin szó hallatán mikor borítom rá az asztalt. Mivel ez nem történt meg, kedélyesen elbúcsúztunk, és bye-bye-t mondhatok kancsalnak, és a rossz emlékű pszichiátriának, helyette az addiktológiához tartozok. Eddig tartott a hencegés.

0 Tovább

Sok jó ember kis helyen is elfér

A feltámadás a halálom után fog bekövetkezni, akik hittek bennünk ők szintén feltámadnak, a más vallásúak sajnos rossz lóra tettek, mert egy másik bolygón fognak reinkarnálódni. Ennyi volt mára a Megváltás Híradó.

Amit vállaltunk azt elvégeztük, mi a három női Krisztus (én egyedül skizofrénségem jogán lettem J, meg azért, mert ekem voltak a legnagyobb flesseim), egyébként szólíthattok nyugodtan Magdinak, istennek, vagy ki hogy imád egy felsőbb hatalmat. De a robival is megelégszek. Engem nem kell imádni, csak békén kell hagyni. "Kérem kapcsolják ki a szirénát a fejemből" - idézet saját magamtól.

Ma hallottam egy olyan durva történetet, ami felér azzal, hogy a volt barátnőmmel azért ment szét a kapcsolatunk, mert amikor kimentünk Diósgyőrbe, azon gondolkodtunk, hogy villamossal menjünk, vagy busszal. Én a buszra szavaztam, hogy gyorsabban odaérjünk, ő meg villanyóval akart volna menni, hogy gyönyörködhessen a "tájban". Végül ebben a kérdésben én győztem, de ezzel elvesztettem a szerelmemet, és a legjobb barátomat.

0 Tovább

Egyenlő

Tudjátok, mire jöttem rá a nagy töprenkedésim közepette. Arra, hogy az isten = az univerzum urával. Na, erre varrjatok gombot.

0 Tovább

Nektek van igazatok

A világ áldozatul esett egy zsidó-magyar-skizofrén-baloldali és nem utolsó sorban kerestény/keresztyén összeesküvésnek. "Én voltam az úr, a vers csak cifra szolga." - Ady Endre

Ne felejtsük el arab testvéreinket sem, és a fekete, eredeti embereket, akik szintén velünk vannak.

Lengyel és cseh testvéreinkre való tekintettel az egész szlávságot a keblünkre öleljük.

Editre való tekintettel Szlovákiát sem vegzáljuk többet.

A törökök meg jobban tudják, hogy mi van, mint mi.

Az athéniak igaz, hogy fartúrók voltak régen, de mégiscsak az a demokrácia hazája, és az új világrend szellemi szerzője. Homéroszért 7 város versengett, értem meg csak 2 pszichiátria, a nyíregyházi, és a nagykállói. Azért ez is valami, nem? :-)

Jézus is megmondta, hogy "Istenek vagytok Ti mind, a fölségesnek fiai mindahányan."

0 Tovább

Univerzum Rádió

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek