Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Válasz Katinak 2

A további részletekről Fülesden kaptok felvilágosítást. Keressétek Keresztanyut. :-Đ

De ha esetleg így jobban érthető: 

0 Tovább

Egyelőre ennyit a mágiáról...

 Aki elsőként kihallja a szövegből, hogy "Gyere velem, Papp Róbert", az kap tőlem 1 sert. A menlo parki robotoknak meg kocc.

De ez is jó: 

Egyébként az a címe az albumnak, hogy Un. Ez még magyarul is jól hangzik. Le lehet tölteni. :-) Amúgy a "Hello, Obama" is tisztán hallatszik, ez az album jóval az elnökválasztás előtt készült, sajnálom, tesó.

0 Tovább

"Csináljuk meg!" - Gyurcsány Ferenc

Azt hittem, Kedves Majmócáim, hogy vissza kell menni az a betűig, és onnnan majd kitaláljátok megint az abc-t (anarchy option). De Ti gyorsabban tanultok, mint gondoltam. Sok sikert, remélem, hamarosan kiírhatjuk a D. N. A. Pályázatot!

0 Tovább

Először is (1sttorrent nov 11)

Nem gondoltam erre, hogy 3 női jézus kell a megváltáshoz. 1. Edit (a normális, nos, most már csak félig-meddig :-)), 2. Papp Roberta, a tájidegen tajparaszt, aki mégis fajmagyar, 3. Zsolnai Gáborné alias Demeter Anikó, a legkülönb. Hát elsőnek ennyi. Mindjártjön az utolsó. Mára :-Đ

0 Tovább

A kurva életbe

Most jutott eszembe, hogy amikor "hallucinálok", nekem Női Hangom Van... szóval az a mentális kivetülés eléggé nőies... lehet... annyi baj legyen, mikor az amerikai elnök meg, hát hogy is mondjam, sajnos nem vagyok elég PC, de színesbőrű/fekete, nálunk így mondják.

Anikó viszont csak ráutaló magatartást folytat: állandóan nekem kell kirángatnom a férfi vécéből... A francba, mi lesz még itt? :-D Hát, hogy szex nem, az tuti. "Gyógyszerváltás" van.

0 Tovább

Budapesten (Roboman akcióra kész, 2007. november 30.)

Amikor épp a Texas kocsmában piáltam, találkoztam egy angolul beszélő hölggyel, akivel szemben természetesen leültem, és elkezdtem zaklatni mindenféle hülyeséggel, hogy ti. én egy "rural punk" volnék, és már hónapok óta nem igazán beszéltem emberi lénnyel, és hogy be vagyok ide zárva, és most éppen piálok. Erre ő elmondta, hogy ő ugyan már naponta csak két pohár sört este (valamiért Arany Ászok rajongó volt, mondjuk én meg Löwenbrau), és hogy no szesz no para, én viszont elkezdtem zagyválni Finnországról, hogy az milyen jó, meg ő különben is onnan jött valami (secret... TOP secret) ügyben. És mondtam neki, hogy pszichiátria, erre a szemében elkezdődött tükröződni az ezer tó vidéke, és mondta, hogy hajjaj, és erre én mondtam neki, hogy "Say a Finnish goodbye", erre mondta, hogy "nekemin", én pedig természetesen kijavítottam a félrészeg-behúgyozott állapotom miatt, hogy "nákemiin". Na, ezt már ő sem bírta cérnával, és majdnem visszajött. Majd visszajön.

Megj: hol a rossz bajba van a Kalevalám? Mer mire meló után elmegyek az antikba, tuti, nem lesz bent 1 se. :-)

 

Különben a szcientológiásoktól kilógtam a Szigetre is egy Varttina koncert erejéig. Én voltam az a bőgőmasina, akitől egy francia lány cigit kért.

0 Tovább

Bolond Andi - reinkarnációs terápia

Minden skizo ismeri azt az ősi skizo "trükköt", amikor valakit másvalakinek nézünk, mint az a valaki, ez lehet élő személyek összekeverése kontaminálása, de Bolond Andinál szerintem másról volt szó. Ő volt köztünk a legbolondabb, tehát a legerősebb, és legtisztább pszichózist
Ő élte át akkor, valamikor 2006-2007 tájékán (bár lehet, hogy azóta is). Már nem tudta megkülönböztetni az embereket, egyedül én voltam Neki biztos pont, Balázs, Solymárról. + hogy én voltam az első szerelme. Egyedül ez kötötte a valósághoz. Amúgy válogatás nélkül mondta
mindenkire: "ő a sógorom", "ez a férjem"*, satöbbi, az egész familiáját. Az anyját, és a kislányát, amikor megjöttek, néha megismerte, néha nem. De jellemzően inkább nem. Sőt, azt hiszem, egyáltalán nem, csak valami jótét lelkeknek nézte őket, akik néha meglátogatják őt. Egyvalakit ismert fel a pszichiátrián, mégpedig engem, Balázst, Solymárról, és hogy én voltam az első szerelme. Ebben egészen, szinte a megrögzöttségig biztos volt. Én voltam az egyetlen biztos pont Neki az egész rohadt Nagykállóban, és nem tudtam segíteni rajta. Pedig nagyon szerettem volna. Engem nem érdekel az előző életem, hanem az érdekel, hogy Puskás Andrea jól érzi-e magát Kállósemjénben, vagy sem.

* Sőt egyszer azt is mondta, hogy "Az előbb láttam keresztanyádat. Kint ül a padon."

0 Tovább

In memoriam Edit 3

És hogy miért akadna meg egy ilyen kicsiszolt Fegyver a torkomon? Hát csak azért, mert nem vagyok én kardnyelő. Nagyon lassan megy a váltás a melóban a repü varázsszőnyeg megszövésekor, a szálak meg folyton összekuszálódnak. Ezek kurvára intő jelek. És mennyit kóstál manapság egy ilyen repü varázsszőnyeg? 300 Ft-ot. Ez már nem is egy 1000 Ft-os bolygó, hanem egy 300 Ft-os, kurva nagy az infláció, bazdmeg, csak nem veszitek észre.

De ígérem Neked, Edit, hogy menni fog a váltás, a hétvégi programom mindig csak annyi lesz, hogy megbaszom a rezet. És ezt az egész dolgot arra fogom fogni, hogy szedni kell a gyógyszert, és még nem áll be/ki/le/fel, mittudomén. De ha már nem bírnád cérnával  (nem is gondolom, hogy miattam, Magad miatt), végső esetben megmondom az igazat. Hiszen eddig is csak az igazat mondtam a magam kis undorító mutáns nyelvén.

És ameddig a prófétára várakozunk (nekem most eléggé androgünnek tűnik, és nem is biztos, hogy teljesen 100-as), elmondom Nektek, hogy mi lesz a Világ Végén.

Douglas Adams irodalmi pályázatot fogunk kiírni, és az lesz a győztes, aki valamilyen módszerrel félbe fogja tudni hagyni majd a művét. Én vagyok Douglas Adams. Na, milyen a magyarom? (Csak vicceltem.)

0 Tovább

A mágia részről

A mágia részt vagy én magam írom meg, vagy majd az Egyetlen és Igaz Prófétára fogom bízni. Nem majd, hanem "majd, majd". Isten szereti az Editeket, különösen az elsőt. (Na, a kicsit, vagy hogy mondjam. Nem is olyan kicsi. Még az is lehet, hogy megakad a torkomon.) 

0 Tovább

Ezt dobta a gép

A próféta megkapta a dokumentumot, és az Ő bölcsességére van bízva, hogy mihez kezd vele.

Más: és ha Női Jézus volt? És ha nem is igazán közülünk való? Mi nem közösítünk ki senkit.

Hogy csak az Ószövetséget olvastam? Lezsidózhattok. Hogy skizó vagyok? Mutánsozhattok.

A Női Jézuska megérdemli a családját, és a gyermekét, nem?

Én bízok a próféta bölcsességében, de ha holnap reggel 6-ig nem közli a verzióját, akkor hamis prófétának bizonyul, és leközlöm az eredeti dokumentumot :-). És hogy miért reggel 6-ig? Mert én is csak egy idegbeteg majom vagyok, aki nem bír egyhelyben megülni a picsáján.

Ja, és nem magam miatt, hanem a prófétanő iránti tiszteletem jeléül lekódolom a hírcsatornát reggel 6-ig :-Đ...

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek