Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emil Rulez!

Hát, az új címemen (robi781030@gmail.com) sem sok cím van felvéve, csak a LiteraGeeké, meg az Edité. Tegnap meg rámjött a csihari, és mindenkinek levelet írtam. LiteraGeeknek valami olyasmit írtam, hogy ne csesszen már ki velem, és jöjjön vissza a blogra kommentelni, Edittől meg megkérdeztem, hogy amúgy mit gondol Douglas Adamsről + persze megadtam neki a blogcímemet, hogy ne ő legyen az utolsó, aki tudomást szerez arról, hogy mi zajlik VALÓJÁBAN a melóhelyen. Ő még spirituálisan nem egy felébredt lélek, hallgatni is rossz volt azon a szép magyar hangján a vészterhes időben feltett kérdésemre a választ: maszturbálás, maszturbálás, maszturbálás x 100. Reggel megbántam ezt az Edites dolgot, és azt írtam neki, ha lehet, ne nézze meg, inkább dumáljuk meg személyesen, ő úgyis úgy élőben szereti saját elmondása alapján. Amúgy még nemigen írt vissza. Sokan azt mondták, hogy dumáljak inkább, csak 1 valakinek kéne egy teen film 5:1, inkább beillesztek ide egy Emil Rulez! számot (gondolom már mindenki unalomig ismeri, de csak azért, hogy Hajós András ne mondhassa, hogy lopom a dumáját :))

 

0 Tovább

Eh, mit, megcsinálom most...

Szavazás!

0 Tovább

Megvilágosodtam

Azt hiszem, LiteraGeek tegnap megvilágította az elmémet: Ti hülyének néztek engem. Hogy a Bolond Jézus feltámadott 2013 április 1-jén, és azóta hülyeségeket beszél egyfolytában. Elmondom akkor a Susogós mackók film egyfajta értelmezését, és akkor ennyi. Az én egyik értelmezésemben ez 2 spirituális mesterről szól (véletlenül belenéztem a Vidám vasárnap húsvéti adásába, és Németh Sándor éppen valami spirituális korszakról + feldúsulásról dumált).

Szóval ezek a mesterek arról beszélnek, hogy tavaly is mi volt (2012), és hogy ki se jöttek a barlangjukból. Erre fogják magukat, 2013 április 1-jén ("1 hónapot csúszott a tavasz") kimerészkednek a barlangjukból, talán, hogy kipróbáljanak valamit a sok zagyvaságól, amit összehordtak, én nem tudom, és kurva nagyot zakóznak. "Elkúrtuk..." De már késő, bemondják a rádióban/tv-ben, és az emberek azonnal utánuk csinálják a mutatványt.

A pofára eséssel együtt.

Köszönöm, LiteraGeek, hogy mevilágosítottad az elmémet. Megint lesz pornó. Most még csak linkbe, de később lehet, hogy direktbe tolom a pof... arcotokba.

http://xhamster.com/movies/1339999/german_girls_cast_some_dudes_part2.html

Na, jó, délután inkább kiírunk róla egy szavazást, talán úgy a tisztességes. Elvileg demokrácia van. De ez a kétharmad sehogy se fér a fejembe...:)

0 Tovább

Ja, mégis írok... egy rövidet...

Bazdmeg, ebben a kurva házban meg ugyanolyanok a rendszabályok, mint a pszichiátrián, sőt rosszabbak, 10-6-ig villanyoltás, beosztják a cigit (de még a kávét is), gyógyszerosztás, anyám picsája. Vizit, az meg nem reggel 9-kor van, hanem egyfolytában.

Bazdmeg, én lényegében ki se jöttem a pszichiátriáról, mert itt is van olyan beteg, aki intézményvezető főorvosnak gondolja magát, és ez apám. Anyám csak annyit mondott reggel, amikor 5-kor keltem 6 helyett, hogy "Menj te a jó kurva anyádba!", de ezt már megszoktam tőle...

0 Tovább

Hol a buli?

"Hol a buli?

Hol vannak azok a barátkozósra ivott, kellemes társalgók, akik egyetemvárosok közelében szoktak feltűnni, egész életük a buliról szól, és akiknél nem számít, hogy milyen napszak van, mert a "buli" nem válogat, lecsaphat rájuk reggel, délben, este. Lehet, hogy soha nem is léteztek, csak az én képzeletemben, mert nem találom őket sehol, de szerintem a világ változott meg, a részegség ciki, a cigi is egyre inkább, itt mindenki örökké akar élni, pedig az élet elég hosszú, csak nem elég széles, mindig ezt mondtam régen, kihalófélben lévő fajta voltam már akkor is, és jött a betegség, és kiirtott, sokak szerint várható volt valami, de arra aztán senki nem számított, hogy ilyen formában vonjon ki a forgalomból...

Úgy érzem, "a világegyetem leghosszabb és legártalmasabb bulijáról" szakított ki a betegség, és a gyengélkedésből felépülve azon vettem észre magam, hogy egy 26 éves örök gyereket pesztrálok, akinek van egy lassan 3 éves fia, és még mindig nem vált el a férjétől. Az egyetlen közös bennünk, hogy mind a ketten egy-egy véget nem érő buliból kerültünk a pszichiátriára, onnan a központba, de ez nem ugyanaz a buli volt, és szeretnénk visszamenni, mindenki a saját bulijába, de már mind a két buli véget ért, mi meg ott állunk ketten, és nem akarunk hazamenni. Mintha büntetésből kizártak volna minket a saját életünkből, és ezért ketten kóvályognánk egy idegen világban, másnaposan kávézgatunk különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön az életünk afterpartija."

abilify.freeblog.hu, 2011. júl. 29.

0 Tovább

Újabb borzalmas haluk

Mint már említettem, a tudatszint emelkedés nagyban hasonlít egy LSD tripre, annak negatív hatásai nélkül . És azt is, hogy a Föld megteszi nekünk azt a szívességet, hogy nem fog osztódni addig, amíg nem feltétlenül muszáj (például a napocskával nem történik valami.)(Megintcsak zárójelben jegyezném meg, hogy Grandpierre Attila szerint a Nap is egy élőlény.) Hanem kivárja, ameddig minden lélek tudat(ossági) szint emelkedésen esik át, a megsemmisült lelkek valószínűleg szintén újraszervezik magukat, nos, hát igen, reinkarnélódnak ők/azok is, szóval egy rakás hülyeséget összebeszéltem mostanában is, csak, hogy jobban jobban figyeljetek.

Mi van még? Hogy kezdetben vala az ige, az igen nagy baromság, de még főnév se volt, se melléknév. Pláne határozószói igenév. Kezdetben tudjátok mi vala? Csak egy gondolat. Az lehet, hogy a teremtés nyelve a héber, de teremteni sem lehet gondolatok nélkül. A gondolatok nem tudnak gondolkodni, hanem annak a fejében manifesztálódnak, ahol jól érzik magukat. Persze van mindenféle ember mindenféle gondolattal. Az is lehetséges, hogy gondolatcsomagokat küldjünk át a másiknak, és az szépen megjelenik a kis képzeletünkben, avagy fantáziánkban, mint egy monitor képernyőjén. Szmájlit is tudnak :)

Egy gondolatot nem lehet szétszedni, belemenni, tönkretenni, mert a világ legkisebb egysége, és csak egy pillanatig tartózkodik az illető fejében, amíg felfogja azt az agyában és elraktározza a memóriájában. (Ha van neki.) Egy gondolathoz múlhatatlanul szükséges, hogy valamilyen nyelven legyen kigondolva. Vajon milyen nyelven született meg az első gondolat, hm?

Hát egyelőre ennyit lehet tudni, és hogy milyen lesz, amikor bolygó szintű tudatszint emelkedés következik be, "a bolygó clearré válik", vagyis megtörténik a feltámadás? Lehet, rohadt unalmas lesz, de én nem hiszem.

Egyébként meg aki kitalálta 2012 dec. 21-t, meg a "nullsík"-ot, meg a többi baromságot, azt kéne Hodászra küldeni. Vagy Kállósemjénbe. Komolyan gondolom.

0 Tovább

4 óra alvás Edittel

Kancsal ismét nagy hozzáértésről tett tanúbizonyságot. Elrendelte, ugyanúgy, mint évekkel ezelőtt, hogy 30 mg Abilifyt szedjek be REGGEL, persze egy 2 mg-os Rivo kíséretében. Az eredmény katasztrofális, de legalábbis siralmas. Ahogy reggel bementem a pszichiátriára, a főnővér rákérdezett, hogy "Úristen, mi van magával?" "Izé, csak egy kicsit fáradt vagyok... megyek iszok egy kv-t, utána meg dolgozni..." A nap közben/nap végén a teljesítményemre többen megjegyezték, hogy ez egy 0, és holnap akár be se jöjjek. Köztük volt Edit is (aki mégiscsak a "főnököm"), és megkérdezte, hogy eleget alszok-e, meg hogy nem szégyellem-e magam a mai nap miatt. Én egy kicsit vihogtam kínomban, majd önelégülten azt mondtam, hogy: "Nem." Elmondom: az történt, hogy Edit egész nap mellettem ült, és ma munka közben többet aludtam, miközben Edit segített nekem dolgozni, mint Anikóval összesen. Ebből próbáltam néha viccet csinálni, de nem igazán volt vevő rá. Hiába magyarázta neki Edit 2 , hogy ez a "gyógyszerátállítás" mellékhatása, látszott Editen, hogy most legszívesebben valahova máshova kívánna engem.

Apáméknak meg az nem tetszik többek között, hogy hogyhogy utálom a sóstóhegyi házat. Hát, ez, mint már mondtam, elsősorban lakásblognak indult, és még most is ez a "fő cél". Utálom, utálom, nincs mit megmagyarázni ezen. Valaki vagy szeret valamit, vagy nem. Ez, hogy úgy mondjam, teljesen szubjektív. És azt is utálom, hogy állandóan ismételgetnem kell magamat, egy kicsit kezd olyan érzésem lenni, mint - feltehetőleg - Varecza Lacinak, hogy hiába tépi a száját a Varecza-versfolyóval, soha, de soha nem történik semmi bizonyos ügyekben, hanem csak "egy lépést előre, kettőt hátra", körülbelül.

Egyébként még a reinkarnációról: lehet, hogy nem is baj, hogy ez lesz itt az utolsó inkarnációja mindenkinek, de lélekre szükségünk van, ha valamit kezdeni akarunk magunkkal. De Anikó még mindig olyan "gépies", hogy most nem tudom megállapítani, hogy 1. tényleg megsemmisült-e a lelke 2. volt-e neki egyáltalán. Valaminek lennie kellet benne, egy elaggott, öreg léleknek, és ebbe a megváltás-sztoriba is csak úgy keveredett általam (általunk, mert skizók között érzi jól magát, (ami rólam nem mindig mondható el:()). Most mi a faszt csináljak, sámán vagyok annyiban, hogy látomásaim vannak, és ha valaki szépen megkér, nagyjából értelmezni is tudom neki (ha nem cuccozom magam 30 mg abilify-jal), de az ilyen lélekgyógyászathoz, meg úgy általában a gyógyításhoz szart se értek, főleg nem ahhoz, hogy új lelket férceljek neki. Amúgy meg 15 mg Abilifyt vagyok hajlandó bevenni este, és punktum, EZ A A KIBASZOTT KANÁLCSÖRGÉS MEG A HALÁLBA IDEGESÍT, úgyhogy megyek is addig elszívok egy cigit, hogy lenyugodjak.

Ja, és nem is szívesen utazgatok az alsó világba, bár Babicz-cal a hatosból azt mondtuk már viccből, amikor megkínált a szivarkájával, hogy ez olyan, mint a mennyország, holott eddig azon vitatkoztunk a skizókkal, hogy ez a purgatórium-e, vagy már a pokol. Most valamivel jobb volt bent a klíma. Pali bácsi volt az egyetlen skizo (Babiczot leszámítva), "dobrigyeny", "tovaris" + földön csúszkálás, ő már 39 éve nembeteg, és az állapotát tudathasadásnak hívja. Amúgy 14 éve nem járt már az alsó világban, mire most 2x is behozták, csak amíg itt voltam. Ja, meg volt egy predelírium, de ő se volt vészes, 1x fejelte meg a linóleumot, de komolyabb szimptómái nem voltak.

Most, hogy beszedtem a 15 mg abilifyt, a fenyegető 100 bejegyzés-és-bámulunk egymásra, elhúzódhat 2-3 százig is, csak nem lesz olyan velős, de az is lehet, hogy abba se hagyom, meg az is, hogy lesüllyed az abilify blog színvonalára, de akkor nem tom , mit csinálok... ja, de azért sejtem...

Amúgy most már 2 trükköt is tudok, az egyik a szavazós-kérdőíves (5:4 Editnek, ez már talán-talán a végleges), a másik meg az, ha azt állítom magamról, hogy én egyedül vagyok "Jézus második eljövetele", akkor már hozzám is szólnak vagy 2-en... A Szegény lányok bejegyzést meg, ahogy látom, érdemtelenül keveset olvassátok, pedig fél éjszakám ráment, persze nem rossz, de ennek is az első változata is jobb volt. Erről jut eszembe, LiteraGeek is visszajöhetne, nem vagyunk már gyerekek.

Isolde meg újabban kimoderál, persze milyen segítséget is várhatna az ember egy pszichiátertől...

"Lehetne tanulmányozni, hogy miért lesz az ember pszichiáter, hogy milyen emberek lesznek pszichiáterek. Ugyanúgy, mint ahogy azt is lehet tanulmányozni, hogy milyen emberek lesznek pszichotikusok. Meg kellene vizsgálni, hogy ez genetikailag öröklödik - ha például van egy pszichiáter a családban, akkor lesz-e még egy, ikrek közül mindkettő pszichiáter lesz-e vagy csak az egyik -, és lehetne keresni olyan orvosságokat, amelyek meggyógyítanák az embert, aki pszichiáternek kívánja nevezni magát. Meg lehet-e gyógyítani egy pszichiátert, vagy ugyanaz a helyzet, ami a pszichotikusokkal, azaz, ha valakire rásütik, hogy pszichotikus, akkor azután mindig annak tekintik?" - Feldmár András, A tudatállapotok szivárványa, 22. oldal

0 Tovább

Szegény lányok

Anikó, vagy kezdjem inkább Edittel? Szegény feje néha azt se tudja, mit csinál, vagyis cselekszik. Azt már tudjuk, hogy spirituálisan nem egy túlfejlett lélek, kikérte magának, hogy Paolo Coelho spirituális témájú könyveket írna. Ja, igaz is, inkább ezoterikusnak mondják. Persze, amiket ő olvas, még véletlenül sem lehet az. Kezdtem volna neki, hogy Veronika meg akar halni, meg skizofrénia, de ez meg láthatóan már bosszantotta.

Amúgy meg nem tudom, hogy emlékszik-e, hogy órákig bámult engem szinte megkövülve, és egyszer azt találta mondani (úgy "fél füllel" hallottam) "Ha ez mind igaz, amit leírt, még feleségül is megyek hozzá." Csak még azt nem tudom, hogy hozzám, Papp Róberthez,vagy Douglas Adamshez. Adams kilőve, mivel ő inkább fikciót írt (és már meg is halt, sajnos), de ha nagyon muszáj, el tudom magyarázni neki, hogyan lehet visszafelé reinkarnálódni. Hogyan? Csak egy kis retorikával.

Az egyetemen az egyik kedvencem volt a Retorika spec koll, amit Kecskeméti Gábor tartott. Ő azért bírt engem, mert igaz, hogy néhány gin-tonic-kal, meg Bloody Maryvel a búrámban, de kurva jó előadást tartottam Jan Komenskyről, a magyar világi énekekről tartott "kis"előadásomon, meg csak úgy röpült az idő, hogy észre sem vettük, hogy eltelt 1 és negyed óra, neki már összefoglalni is alig-alig maradt ideje azt, ami ott elhangzott. De a legpengébb mégiscsak ősköltészetből voltam "hej, regö, rejtem". Szigorlaton 1-es tétel. Kihúztam. :)

Na, jó, nem akarok megint visszatérni a maszturbáláshoz, de azért ennyire jó könyveket még Adams se írt (mondjuk írt, de mindegy). Jó, Edit témája (egyelőre) lezárva.

Még mindig nem tudom, mennyire kereshető az abilify blog, de itt is elhangzott már valami olyasmi, hogy én végig rettegtem az Alkonyat filmet, Anikó meg szépen csendben végignézte: ritka dolog ez nála. És amikor elhangzott a filmben/nem filmben, hogy "idősebb nővel ülsz", a moziban mindenki nevetett, csak mi nem.

Attól tartok, Anikó, hogy úgy mondjam, öregebb lélek, mint én vagy 2 fokozattal, de minden vágya egy arany karikagyűrű tőlem, meg amúgy órákig elácsorogna a menyasszonyi ruhaboltok előtt (szerintem azért, hogy ezt nyugodtan vehetem célzásnak is akár).

Meg a kávézóban a mozi előtt a tudálékos kis spirituális picsák, amikor szívtam a cigit (még szabad volt akkor), és az istennek se akart égni, azt mondták nekem, hogy "ez az, szenvedj csak!" Gondoltam, legyen nektek is karácsony egyszer, és úgy hagytam ott a cigimet félig égve, bealudva, lenyomtam az eper turmixomat, ha már itt tartunk, az Anikóénak is a felét, mert kurva szomjas voltam.

Na, szóval ez a 3 kis spirituális csitri azon háborgott/pletykált, hogy minek láncolják ezek (mármint mi) egymáshoz egy életre, amikor ő már túl idős hozzám. (Nem földi években, úgy 28 éves, mint Edit.)

Én meg kis híján tagja lettem a 27-esek klubjának, ha nem jön a "betegség", talán én is erre a sorsra jutok. Ha jól tudom, ott a legújabb híresebb tag Amy Winehouse, csak azt nem tudom, van-e valamiféle Rehab ott, ahol most ő van, de szerintem már nincs. Minden elismerésem, kisasszony, 2 üveg vodka "húzóra", miközben magunkat nézzük a youtube-on, szóval ennyi az egész.

Amúgy én nem is 27 évesen készültem ki igazán, hanem a 28. szülinapi ajándékra kapott tinnitustól (amitől még a hallujaimat sem hallom rendesen), van róla egy bejegyzés az abilifyon, lehet, hogy szintén áthozom, vagy linkelem, mit tudom én.

Szóval 28 voltam, amikor bemondtam az unalmast, és az azóta történő ágyban hencsergéssel/csavargással én se sokat fejlődtem, ez az igazság. Tehát az életidőt tekintve kortársaimnak nagyjából meg is felelnek mind a ketten (35-7=28).

Meg amúgy gondolkoztam még a dupla megváltásról is, tényleg meg kéne gyógyítani, Anikónak a testét, mert 100 évig akar élni (nem csoda, ha már lelke nincs), azt hiszem, ezzel a "Fulladj meg!"-gel nem voltam éppen könyörületes hozzá, mi mást lehet erre mondani, mint hogy "Dögölj meg!". Aztán meg nyivákolhattam istennek, hogy miért teremtettél ennyi nyomorúságot (úgy aludtam el). Érdekes módon nem bántam meg, értsétek meg, egyszerűen nem tehettem mást, csak úgy kicsúszott. De tudtam, hogy az amit teszek vele, az maximum egy "lándzsahegyre rászúrt szivacs". Különben meg az a poroszló is csak jót akart. A pokolba vezető út is csupa jó szándékkal van kikövezve, és ha még jobban tudom Jézus a halála előtt először is a pokolra szállt alá. (Kati mesélte) Bazdmeg hallucinálhatsz te a legjobb szándékkal, prófétálhatsz, beleírhatod magad a történetbe, de ő az, aki még mindig fullad éjszakánként (nem cigizik), folytonos halálfélelemben él, teljesen egyedül van, csak a fia, meg én vagyok neki, mert az alkesz anyja ilyeneket mond neki, hogy Te rontottad el az életemet, minek szültelek meg, egy idiótát szültem stb, pedig szerintem csak annyi történt, hogy részegen csinálták (valószínű, már akkor szeszkózott mind a 2). Minden jel arra mutat, hogy mégiscsak meghozta a legdrágább áldozatot, és többször nem fog újjászületni. 1 Női Jézus volt, a dupla megváltás kurva jól hangzik ugyan szlogennek, csak az a baj, hogy semmi értelme nincsen.

Különben meg addig nem nyugszok, amíg a patás állattól ki nem taposok egy lelket, akármilyen kicsit is, hogy Ő is kezdhesse újra valahol, valami emberi módon, és nem valami evolúciós zsákutcában... vagy varrok neki új lélekruhácskát, olyat, amilyet ő szeretne... Hát, a könyveléshez nem sok köze van, de majd meglátom, mit tehetek. Jelenleg úgyis kézműves vagyok, legalábbis még dec. 31-ig.

0 Tovább

A 8-as buszon

Mondjuk megint megnéztem 1-2 kiscsajt, de nem ez a lényeg. Hanem, hogy azon kezdtem el kattogni (mármint a kötelező kocsma-túra után Anikóval), hogy mi van, ha mégis én vagyok az (a Volt Barátnőm mindig azt mondogatta unalomig, hogy "Te vagy az, te vagy az, aki". Szóval, na tudjátok, a második lejövetel, ilyesmi. *vörös* Csak azért beszélek Veletek ilyen kondás nyelven, mert elsőre nem értettétek meg, hát próbáljuk máshogyan, de ezúttal vonultassunk fel minden fegyvert. Ja, még Fegyver-fegyvert is.

Tudjátok, mi volt a második "halum/hullám"? Attól féltem, hogy megint megcsináljátok velem ugyanazt. Tudjátok Ti azt, hogy az milyen szar érzés? De legalábbis nem kellemes :( Éloi, éloi, anyád. És amikor húsvétba kiengedtek először adaptációs szabadságra, egész korrekt kis stigma jelent meg a bal tenyeremen, persze nekem mindenféleképpen Isten Házába kellett rohannom, ahol a sóstóhegyi közösség tagjai közt majdnem szívrohamot kaptam (hadd ne meséljem el a szimptómákat), csak 1 volt aki könyörült rajtam, durván odaszól nekem, "Ha rosszul érzed magad, menjél ki!". Áldassék a neve. Persze az ember elgondolkodik, hogy miért pont ő, meg hogy faszom az egészbe, a Bibliát is csak félig olvastam, mármint csak az Ószövetséget, meg hogy hagyjatok már békén, de durván nyolcszázezren próbáljuk, és valamelyiknek csak sikerül, nem? Így, vagy úgy, de egyszer csak megért valaki valamit.

És még azt is gondolom, hogy a faszomba az álszerénységgel, nem kell megvárni az evangélistákat sem, a prófétákat sem, egyszer miért ne próbáljuk úgy, hogy (nagyjából) mindenki megértse. (Az akciófilmekben panaszkodik mindig a negatív hős, hogy "mindent magamnak kell csinálnom"). Asszem, hogy közel az idő. Villás Béla szerint (már megin') azért van itt ennyi ember, mert "lejöttek a fináléra". Nos, asszem. Szóismétlés, t'om.

Amiért bekerültem most a pszichóra, annyi volt, hogy rájöttem valamire. Például arra, hogy eddig volt reinkarnáció, de most már nem biztos hogy lesz, ha itt tovább fecsegek-locsogok. Tényleg az van, hogy az lesz, amit akartok. És hadd legyek most egy kicsit rejtélyes, és hadd fejezzem itt most be, mert kurvára megint megittam az Anikó piáját is, és ettől most húgyoznom kell, de nagyon. Egyébként számoljátok Ti, milyen sebességel lököm itt az infót "a pajeszotok mögé", kurvára dühösek lesztek rám, hogy lelövök itt minden poént, ráadásul magyar nyelven, amit a kutya sem ért meg (Csak a magyar kutya. Nos, nagyjából.) Holnap folytatjuk... persze csak ha van rá igény, most nem csinálok szavazást, legyen (y/n). Mármint holnapig csak ennyit kérek. Ez amúgy "marhaság, de nem hülyeség", hogy Babicz Bandit idézzem (6-os szoba, megfigyelő), de döntsetek már Ti, hogy akartok-e még Titkokat magatoknak, vagy daráljam le az egészet egybe (az nagyjából még 100 bejegyzés), oszt utána meg nézünk egymásra, mint a juh.

Most egy kicsit én is olyan izé vagyok, de afelé hajlok, hogy inkább folytassuk, nyugi, nem lesz semmi gáz (ide most nem tudom, milyen szmájli illik).

Ja, és, hogy bizonyítsam, hogy én is "emberből vagyok", íme az örök kedvenc "számom":

 

0 Tovább

Egyébként

a reggeli napi program, amit elterveztem, egy kissé borult, amúgy meg minden a régi, itthon vagyok megint (hogy utálom ezt a sóstóhegyi házat), visszakaptam az abilifyt, ahogy eredetileg terveztem, és nem raktak depóra. Az abilify majd megy egy darabig, mint már írtam, néhány év, például ameddig az abilify blog is tartott, azután meg uccu neki, vesd el magad, fusson, ki merre lát... kivéve, ha jobban fogok tudni könyvelni. Mármint kettősen. Említettem már, hogy harmadikban megbuktam könyvvitelből? Viszont 4-esre pótvizsgáztam belőle, azért nem 5-ösre, mert ez egy pótvizsga volt. Úgyhogy bele lehet rázódni, utána meg megy ez, mint az ágyba szarás.

Különben meg örülök neki, hogy megtaláltam a módját, hogyan lehet kommunikálni Veletek, az Anikó vs Edit szavazás már mérsékelt sikert hozott. Fej-fej mellett haladnak, az állás 2-2 (jelenleg). Most kurvára úgy vagyok én is, mint a régi EB-bajnokságokon, tökmindegy, hogy ki fog nyerni, csak minél jobban szórakozzunk közben. Na, meg a sör... ;)

Na, holnap már felveszem én is a munkát + elvileg baszott sok táppénzt is kaptam, nem is érdemtelenül, ugye, mert azért közben is dolgoztam... mármint ezen a blogon. Meglepő, de semmit se fogok törölni, csak amit már eddig is piszkozatoltam, nem mondom, hogy nem voltak éppen stílusosak, csak tudni kell néha disztingválni. Ha nagyon szőrözni akarnánk, ez lenne a századik bejegyzés, mivel 2 piszkozatolva van (és marad is "örökre"), de ez már megint olyan könyvelés- és statisztika ízű okoskodás, amit nem szeretek. Statisztikából is csak a szüleimre való tekintettel adták meg a négyest, mind a ketten könyvelők, sőt apám még FŐkönyvelő is volt egy időben, szóval, ha nem is vagyok egy "régi légügyi dinasztia sarja", azért ez a Könyvelőség* is valami.

A könyvelőt csak azért írom néha-néha nagy K-val, mert van néhány maradványtünetem, a "kezelés" ellenére (végig kiköptem a gyógyszert a dohányzó ablakán (valószínűleg Cysordinol volt), mert úgy csináltam, mintha azért beszélnék furcsán, mert 1 cigi van a számban), például olyasmi, hogy valamiféle cybersámán lennék, és azok a főtáltosok, meg istennyilák, akik öröklés alapján kapják ma a rangjukat Magyarországon, a cipőm talpáig sem érnek fel.

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek