Éppen a szakkörben basztam a rezet, amikor felhívtak Nagykállóból, hogy kapcsoljam be a telefonomat, mert a kezelőorvosom szeretne velem beszélni. Most éppen vizitel, de majd felhív, ha befejezte. Fél 12-ig idegeskedtem, hogy úristen, mit írtam már megint, amit nem szabad, vagy miért ilyen sürgős. Végül nem lett semmi különös, csak behívtak soron kívül kontrollra, mert én vagyok az első a páciensei közül, akinek beadatta az abilify injekciót. Kérdezgetett, hogy nem érzek-e semmi furcsát, meg hogy tudok-e aludni, mert az abilify állítólag energetizál, ahelyett, hogy szedálna. Nem mondtam, de a nyugtatóknak jobban örültem, most már nem kell minden délután a Fehér Egérben ülnöm, meginni azt a 4-5 sört, szóval a nyugtató nagymértékben csökkenti az alkohol iránti vágyat (legalábbis nálam). Érdekes módon addiktológián sose kezeltek, pedig eredetileg ezzal százalékoltak le: "alkohol okozta pszichózis", "cannabis és származékai okozta pszichózis". A leszázalékolási bizottságnál azt mondták, hogy belerokkantam a jólétbe. Mondjuk kérdés, hogy mi számít egyáltalán jólétnek. Nem mindegy, hogy egy 85 forintos rivotrilt nyalogatok 2 hétig, vagy a kocsmában ülök, amíg lenyugszok, naponta többszáz forintért.

Mostanában megint a szakkör honlapját kellett birizgálnom, pedig a Joomla nem tartozik a kedvenc CMS-eim közé. Mindegy, sokkal jobban telik így az idő, mint a monoton varrással. Meg valami Excel táblázatot kéne feltöltenem, de lehet, hogy megcsinálták már, amíg kontrollon voltam, pedig az nekem való munka lenne, bár az Excel ugyanannyira gyanús egy alkalmazás, mint a Joomla. Jövőre valószínűleg tanítani fogok egy pályázat keretén belül, egy kis plusz pénzért, számítástechnikát, lol. A papírom végülis megvan hozzá. "A jövő fonalai kifürkészhetetlenek..." Most megtapasztalhatom, mit hagytam ki, hogy nem lettem végül "tanárúr" a betegség és a bürokrácia miatt. Még nem tudom, mit fogok nekik tanítani, de már körvonalazódik a dolog, kapok majd ilyen óravázlatot, és az ECDL webszeresztés moduljára fogunk jobban koncentrálni (adnak óravázlatot), csak addig még sokat kell gyakorolnom, ezt a halloweeni bannert, vagy headert, vagy mit is nem kis időmbe telt létrehoznom.

Mindig szerettem volna Halloweenra valamit csinálni, lehet, hogy egyelőre idén ennyit sikerült... Egy játékba már nem kezdenék bele ennyi idő alatt, ja egyébként még visszakanyarodva a kontrollhoz, a kezelőorvosom tudtával és beleegyezésével foglalkozok a blogokkal, meg a játékokkal, volt egy pszichológusom (egy rövid ideig), aki tiltott a játékoktól, mondván, hogy beteg leszek tőlük (nem tudom, hol vette a diplomáját, esetleg nem volt gyerekszobája). Bea, akiről az előző posztban írtam, szintén üzent nekem, hogy le van tiltva a könyvvel, és az internettel kapcsolatos dolgokról, hát így tűnnek el a netről a skizók (akik képesek volnának rá, hogy kezeljék, és meg is nyilvánuljanak rajta), a "pszichoterápia" részeként. Ennyi a válasz.