Mióta hazajöttem a pszichiátriáról a helyemet a festőben átvette valaki más, nekem meg maradt a varrás. Pontosabban anyagcsíkokat varrok össze 4 órában, meg a telefonomat bizgerélem. A festést nem szerettem, de mindenkinek azt mondtam, hogy szeretem, és hasznosnak éreztem magam, hogy olyat csinálok, amit más nem. Pontosabban nem is a hasznos a legjobb szó, hanem a nélkülözhetetlen. Kiderült, hogy két és fél hét alatt, amíg a kórházban voltam, valaki jobban megtanulta a festés "művészetét", mint én valaha is, az utóbbi időben már csak pacsmagoltam (mikor milyen passzban voltam). Egyébként ilyesmiket kell festeni, nem nagy cucc:

Egyébként ami nekem kötelező feladat, az másoknak szórakozás, az én kézügyességem 0, ráadásul nem is érdekel az egész. Egy pszichológusom is azt mondta, hogy ami nem érdekel, ne csináljam. Ez volt az egyetlen leghasznosabb mondata. Visszatérve a szakkörre, ahogy a rehab. munkámat nevezem, kedves munkatársam nyomán. Egyébként nem csak ilyen szakszavak alakultak ki, mint szakkör, a szünetet például "reklámnak" nevezzük a szoc. munkás félreszólása alapján. Szóval a szakkörből szépen, ilyen-olyan módszerekkel eltávolították a nem ide való, problémás eseteket, azóta szinte jó bejárni. Még jobb annak, aki tud valamiféle kreatív munkát is végezni, pl:

Szóval valaki hazamegy, és otthon is folytatja, a sodrást, kosárfonást, horgolást, valaki éjfélekig is (gondolom plusz pénzért), nekem meg itt vannak a játékok, a blogolás, most is két kalandjáték-versenyt nézek, az egyiket bírálóként, a másikat résztvevőként. 

http://www.jjguest.com/games_ectocomp_2015  (ebben veszek részt)

http://www.ifcomp.org/  (itt meg csak úgy just for fun szavazgatok)

Tegnap is későig próbálkoztam egyik versenytársam játékának végigjátszásával, és a 3-ból el is értem 1 pontot, de nem jutottam sokra vele, mert egy ilyen "parser-based", "szövegbegépelős" játék volt, amin órákig agyalok általában, aztán nem jutotk semmire. Amúgy tetszett, de nagyon nehéz. Azt hiszem, mindkét versenyre nov. 15-ig lehet szavazni, szóval addig el leszek foglalva, max., ha találok valami jó játékot, feltétlenül megírom.