Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

1 + 1 = 2

Lehet, hogy túl hirtelen vonok le következtetéseket, és ezt nem előzik meg hosszas laboratóriumi vizsgálatok, de életemben 2 x kaptam vénás Rivotrilt ( ami elég szar), de mind a  2x  AZONNAL elmúltak tőle a „pszichotikus” tüneteim.  Á, a többit mindenki rakja össze saját maga, tudnék még pofázni, nekem elhihetitek.     SKIZOFRÉN….lófasz

 

0 Tovább

Wellneess, Edit, Succubus

Pénteken - nevezzük így - szóval pénteken az történt, hogy végigcirkuszoltam a várost (gy. k. Nyíregyházát, egészen pontosan Észak-Nyíregyházát.) Mindez csak és kizárólag azért történt, mert se apám, se anyám nem adott egy 1000-est, és mivel mint tudjuk (ha nem tudjuk, mondom), hogy ez egy 100 Ft-os bolygó, kicsit aggódni kezdtem. Esetleg valami katasztrófa, akármi.

Hála Istennek a melóból beszóltak, hogy fizetés van, persze a fizu is késett. Pf. Úgy éreztem, meg vagyok lőve. Ekkor még egy kicsit tébláboltam, majd úgy döntöttem, kipróbálok 1-2 dolgot: Letéptem a postaládát a mhelyen, földhöz basztam a telefonom, de úgy, hogy a SIM kártya azóta sem lett meg. Legvégül elkezdtem ugrálni, ahogy - feltehetőleg - egy igazi őrült ugrálna, és azt üvöltöttem:

30-EZER-KIBASZOTT-MAGYAR-FORINTOT-AKAROK!!! (ugyanis kb ennyire "rúgott" a fizetésem)

Azóta egyébként itt vagyok a nyíregyházi wellnessben, a 3. emeleten. De ezt hagyjuk is, szót sem érdemel.

Eme cselekedetemet egyedül Fegy... most már legyen a neve végleg Edit tudta volna megállítani, mégpedig pusztán a nézésével, tekintetével, vagy hogy mondják. Nem akarok itt mindig Edittel hozakodni elő, mivel nekem van Barátnőm. Csupa nagy B-vel. (Egyébként így is el lehet jutni A-ból B-be, nem kell ahhoz végigkúrni az egész abc-t.

Mégis úgy érzem, Edit tudna nekem segíteni, hogy egy kicsit finomítsak az elméletemen. Mivel ő egy szoc munkás, annak is egészen rendkívüli, arra gondoltam, mi lenne, ha 1-2 dolgot közösen írnánk ide. (És így fátylat boríthatnánk arra a csúnya "maszturbálás" fiaskóra is). Kissé felkavarná már ezt a kissé poshadtá váló állóvizet itt. A neve persze lehetneedit (csupa kisbetűvel a szerénység végett), és ha esetleg ő is úgy dönt(ene), ez a bejegyzés már ma is olvasható lenne. A témához még annyit, hogy ezzel a dologgal az egyébként eléggé féltékeny típusú Barátnőm sem sérülne, ugyanis a "megcsalás"-hoz "Testi kapcsolat" kéne. Valaki számon tart még "lelki megcsalás"-t is, de "szellemi megcsalás"-ról még sosem hallottam. Nahát, mi kizárólag szellemi értelemben csinálnánk néhány közös pulyát, mindenesetre meg lehetne próbálni... Ez, ismétlem, csak és kizárólag Editen múlik, vagyis a döntésén. Lehet, hogy ezt a fajta szellemi kontaktust hívják szűznemzésnek, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Mit mondhatnék még? Annyit ígérhetek, amint kijöttem a wellnessből, elvarrunk minden szálat.... Tudjátok, Tű és cérna, ilyesmi...:)

EDIT: Mivel Editke nem állt kötélnek, folytassa csak mindenki a maszturbálást, ő Douglas Adams regényekre, én szellemi értelemben. Örökre, hiszen örök életünk van. Ámen.

Ennyit erről. Próbáltuk "szépen és csúnyán", közeledni hozzátok, Kedves 99% "normális" emberek, valójában banánzabáló majmok, mától kezdve úgy fogok köszönni minden bejegyzésem után, hogy SKIZOFRÉN HATALOM!

Na, még elárulok valamit, Ti Majmok, főleg akik Jézus Krisztus 2. eljövetelére vártok. J. K. (nem Rowling) 800000 alakban van jelen itt a Földön, és még mindig szenved Miattatok! 8 milliárd, 1%, dereng már VALAMI?!

Ja, és még az az öteletem is támadt, hogy szerzek valahonnan egy kurva Trabant-jelet, és kiakasztom a nyakamba. Ja, és izé... SKIZOFRÉN HATALOM!

0 Tovább

Jobbra számítottam így a végére...

Mivel minket sürget az idő, mert Editke közben kiadta a magyar verziót a VÉGSŐ VÁLASZRA, és ezért a szlovákok már dolgoznak a sajátjukon, legyen neki kiskarácsony: ÖRÖK ÉLET ÉS MASZTURBÁLÁS!!!

0 Tovább

Emelem a Tétet!

ÖRÖK ÉLET + REINKARNÁCIÓ A VÉGTELENSÉGIG vagy maszturbálás?

Még segítek: + vegyük hozzá azt is, hogy elvileg egy művelt, diplomás nő vagy:

0 Tovább

A Nagy Poén

Kérem a "Douglas Adams Rajongói Klub" válaszát az én verziómra, mármint hogy a "gondolat önmagát magyarul gondolja". Edit, mindig is gondoltam, hogy nem vagy normális, de hogy ennyire? :) A Végső Kérdést már le se merem írni... Editke, kérem a válszt ide a blogba, és akkor végeztünk. Ja, a Kérdés, ha már senki se látná a végén a választ: Örök élet, vagy néhány év önfeledt maszturbálás Douglas Adams könyvekre? Nos, most már a Választ is mindannyian számtalanszor hallotuk már Editkétől, de ez minket valahogy ez "nem elégít ki". Ennyiszer ezt a szót én ki sem mondtam eddig számtalan életeim során. Vajon ezt az egy szót fogjuk hallgatni egészen a világ végéig? :) Nos, ide kérem a Választ (persze majd elég csak akkor, ha biztos vagy a dolgodban) Nos, Örök Élet/Maszturbálás?:

Persze, amúgy mindenki szabadon választhat majd, de én kifejezetten Edit válaszára külön lennék kíváncsi, legalább minden nap írja le ide 1x, hogy mire jutott a nagy "Gondolkodásban". Ráér minden nap este 8-ig válaszolni, mert tudom, hogy sokat dolgozik, és a szlovák-kérdésben már tudom, hogy nem engem választott :(

0 Tovább

Sajnálom, nem értettük meg egymást...

Én valahogy (nagy nehezen) talán még megtanulhatok szlovákul (bár magam miatt aztán igazán kár, Gaia anya meg buta, mint a "főd", mivel mindösszesen 1 db sejtmagot tartalmaz), és van 1 kevés esélyem, hogy amíg a gondolatok távol vannak, néhány tized mp alatt megtanulhatok szlovákul, de ezt talán még Önök sem gondolhatják komolyan?! És azt figyelembe vették már, hogy Önök Lélek Nélkül Vajon Hova Az Isten Faszába Mennek?! Elárulhatom: rövid időn belül egyesülni fognak az abszolút 0-val, és ott már nem sok hasznát látják a szlovák tudománynak...

0 Tovább

"a gondolat önmagát magyarul gondolja"

Meló után beszélgettem egy kicsit Fegyverrel. Eléggé ijesztően csillogott-villogott a szeme, de totálisan agyhalott volt. Hát, mondjuk ezért kár volt. Dumáltunk egy kicsit a szláv nyelvtörvényről, vagyis nyelvszabályról, de láttam, hogy nem dereng neki a téma, úgyhogy egy idő után hagytam is. Ja, azt nem kérdeztem meg tőle, hogy szerinte a "gondolat önmagát magyarul gondolja"-e, de csak azért, mert szerintem tuti betett volna az ökoszissztémájának.

Villás, a patás állatja is be-beszólogatott a melóba, mi van, itt már mindenki ki-be járkálhat?! Aztán jött Douglas Adams néhány személyes gondolta egyenesen Miss Weapon-nek, vagyis "Oh, Baby"-nek címezve. (Szóval ő is itt lehet talán valahol... Neem, nem én vagyok, de köszönöm szépen... :) Aztán még az is kiderült, hogy "a Gondolatrendőrség egyedül és kizárólagosan Magyarországon a robi nevű Könyvelő fejében tanyázik." Talán jobb is így. Kiderült még továbbá, hogy "a gondolatok nem tudnak gondolkodni, hanem csak úgy vannak, és ott manifesztálódnak, ahol jól érzik magukat". Jelenleg éppen nálam. Aztán meg kiderült, hogy egy kicsit "retusálgatták", meg "radírozgatták" A magyar helyesírás kézikönyvét, amitől egy kissé már rögtön szarabbul érezték magukat nálam.

Most kábé úgy érzem magam, hogy kedvem lenne bejátszani a világnak a "barna hang"-ot...

Ja, egy érdekes adalék: Douglas Adams szerint én vagyok Douglas Adams, szerintem NEM én vagyok Douglas Adams. "Na, ezzel kezdj valamit." Néha mondjuk 1-1 nyelvszabály, vagy nyelvtörvény hiánya az interneten a legékesebb bizonyítéka a meglétének. Ja, Fegyvernek még azt üzenném, hogy nem kell mindent mentálisan "kikiabálni", mert a fejemben lévő tinnitustól úgysem hallok semmit... Sőt, amúgy meg szinte kivétel nélkül mindenki hallja, kivéve engem. Nem baj, mert másnapra úgyis kialusszák. Ha alusznak ugyan még egyáltalán. So long, Kitty!

Szóval Miss Weapon megígérte nekem, hogy megnézi nekem alaposabban a szláv/szlovák nyelvszabályt/nyelvtörvényt. Csak el ne felejtse. Szörítok Önért. Őszinte híve, II. Douglas Adams...

Ja, még valami. Jelenlegi tudásom alapján egyedül nekem van úgynevezett lelkem, mivel a Földön egyedül én vagyok egyedül élőlény, és Önök mind gépek. Valójában 2-en vagyunk, Gaia anya, és én. De úgy néz ki, hamarosan szakítunk :(. Viszont csak Villás Béla Úrra kéne egy kicsit rászállni, és ő talán kifejtené, hová tűnt 8 milliárd lélek erről a hajóról (magyarul lélekvesztő)?! Tehát ez azt jelenti, hogy én vagyok Douglas Adams. "Köszöntem szépen." Egy élmény volt Önökkel játszani. A nyelvtörvények meg csak azért érdekelnek, mert mint tudjuk, "a gondolat önmagát magyarul gondolja", és ha véletlenül esetleg nemsokára szlovákul gondolná, akkor talán "nem értenénk meg". És a gondolatok még utoljára azt is üzenik, hogy ők csak addig fognak itt maradni, ameddig ők gondolják. Talán ezt kellene Villás Béla Tekintetes Úrnak tekintebe vennie.

0 Tovább

Tegnap féltem, hogy mára kialszom

Hát, nem aludtam ki. Először is: nincs 4 Főbarom. Az egy hatalmas baromság. Azt én találtam ki, de csakis azért, hogy legyen min elgondolkoznotok. Tegnap igazából 1 imát rebegtem el, azt is csak úgy tessék-lássék, a nagymamám gyönge memóriájára hagyatkozva. A hit ezentúl legyen lelkiismereti kérdés, én nem avatkozok bele, se senki. De éngemet ez az 1 ima is úgy megvilágosított, hogy - kevés híján - megvacogott belé a fogam. Megvan a fektetett 8-as értelme. 8 milliárd. Pontos számokat sajnos nem tudok mondani. Haladjunk, kérem. Munkára fel, új nap virradt! Kukurikú!

0 Tovább

Napi 4 ima + panaszfal

Mától szentfazék lettem. Napi 4 imát fogok elmormolni a világ (általam ismert) 4 Isten Barmáért.

Most egy kissé fáradt vagyok, de ide bárki írhat, főleg magyarul, de akár a lebutított angol is megértem, és igyekszek a lehetőségekhez mérten mindenkinek válaszolni. Remélem, jól elleszünk. "Főbb" kérdésekben lehetőleg a Fő Isten Barmát (apámat) zaklassátok, mellék-kérdésekben engem is lehet. Sziasztok/helló mindenkinek. Mivel a magyar tegező/magázó nyelv, úgy is megértem, de én mindenkit tegezni fogok, ha nem baj. Köszi a figyelmet. Kezdem a penitenciámat, vagyis az imádkozást.

Amúgy nagyjából szerintem minden mehet a régiben, mivel demokrácia van, asszem. Szóval én jónak ítéltem meg az eddigi világrendet, ami korrekcióra szorult, azt szerintem nagyjából megtettem, a többi a Ti dolgotok. Mármint a csiszolgatás. És csak lassan hajtsatok, és semmi biciklitakarózás!

0 Tovább

Ja, ezt ajánlom ma mindenkinek a melóba :Đ

Na, mindegy, valaki keresse elő légyszi a "Nincs olyan gép" c. számot, Müller Péter Sziámitól, a siktában szívesen meghallgatnám... :Đ

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek