Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsinyesek vagytok

Fukarok, zsugoriak, fösvények, hogy mondjam. Engem azzal gyanusítotok, hogy ellopom a saját tévémet, miközben alszok, és egy postaláda miatt rinyáltok már nem tudom, mióta, mikor az 0 Ft-ot sem ért. Sőt, inkább sértette az esztétikai érzékemet. Másodszor mondom el, hogy Edit, ha nem csak néz rám, hanem mond is valamit, akkor abbahagyom a dühöngést, de nem hibáztatom, mert ő se tudhatta, mi az ilyen helyzetekben a teendő, mert azt sem tudta jóformán, hogy mi az a skizofrénia. Most meg már szerintem senki sem tudja, de én járok a legközelebb az iagzsághoz, ezért is takarítanak el a schizophrenia.com-ról, és állandóan tesztelgettek még a halálotok után is, hogy nem vagyok-e véletlenül egy mesüge, és ha az vagyok? "Magán-ügy!" - Málik Roland

Inkább igazoljátok, vagy cáfoljátok azt az állításomat, hogy a Világegyetem magyarul gondolja önmagát, vagy sem. De a gondolattal is megelégszek.

0 Tovább

Bűnbocsánat

A Fényhozónak pedig megbocsájtok, ahogy a Bibliában (bár eléggé rissz-rossz, és ez is korrekcióra szorul) is meg "vagyon" írva, a tékozló fiú hazatér. Most szar kedvem van, lécci hagyjatok békén. Barack Obamának szintén megbocsátok, mertcsak. De azért most nem vagyok vicces kedvemben, már mondtam. Pázsáluszta. :-)

0 Tovább

Mindent Tőle Tanultam

http://www.givemebeer.tk/

Írtam a szerzőnek, de volt egy kis agyblokkom, meg egy kis szótár-mizéria, így alig tudtam elmagyarázni, hogy mit is akarok tőle. Szerintem beletelik 1 kis időbe, ameddig válaszol...

Most jutott eszembe, hogy volt egy játékom is, a Juliszk, meg volt még rajta egy Csernobil nevű játék, csak az is valahogy eltűnt a süllyesztőben. A Juliszkot a Csernobil mintájára írtam, csak egy kicsit emberségesebb volt, mint a Csernobil. A Juliszkot a Finnugor kalauz egyik írásának az ihletésére írtam (magyarul pofátlanul beleraktam az egészet), terveztem a folytatást is, csak az a projektem is félbemaradt, mint az Insomnia nevű játékom, amibe beleőrültem, de később valahogy bizonyos értelemben valóságossá váltak a benne leírt események.

Egyébként meg ajánlom mindenkinek a Minden mindegy című bejegyzésemet sok szeretettel. Nyaljátok ki a picsámat. Internet is for porn, mindjárt berakok egy kis brazil pornót a Brazíliai utam emlékére. Az abadianaiai kiscsajokat meg üdvözlöm a kávézókból. :-)

De nem is kell berakni brazil pornót, mert amint látom, már van egy a Barátnő, kurva, vagy pornó című bejegyzésemben. Na, azt leshetitek.

Bármibe fogok, kudarc. Vajon miért? Na, persze "csak magadat hibáztathatod". Meg minden ember a saját szerencséjének a kovácsa. Ezt hallom állandóan. Akkor meg miért törölnek a schizophrenia.com-ról? A régi burát miért kellett megszüntetni?? Ja, mert "véletlenül" kaptak egy norvég pályázatot? Pedig ott sokkal nagyobb volt a forgalom. (Isten szeme mindent lát.)

Nem rajongok ezért a számért, de most itt van:

 

Még mindig szeretem az esőt. :-)

0 Tovább

Szólítsatok nyugodtan Magdinak! :-)

Úgy gondolom, hogy mi ezt Jézussal annak idején azért terveltük ki, hogyha ketten váltjuk meg a világot, és nem csak a testünkkel fizetünk, hanem a lelkünkkel is, talán nagyobb figyelmet fog kapni ez az egész cécó. Megígértetett általam az örök élet is, a reinkarnáció is (ha netán valami gond lenne), és természetesen a maszturbálás is. Elhoztuk Nektek újra a reményt a Földre. Valakinek remény, valakinek bizonyosság, ezt ki-ki döntse el maga egyelőre. De nem volt további tervünk egymással, mert úgy gondoltuk, hogy lélek nélkül vége van a dalnak. Hát, nincsen vége, ez is kiderült. Szóval nem csak a világot váltottuk meg ilyenformán, hanem magunkat is egymástól. Vili?

Amúgy meg azért választottuk ezeket a "betegségeket" magunknak, hogy ők se maradjanak ki a jóból. A skizo Jézusok, és testvéreik, a "fogyatékkal élők", most nem voltam túl nyálas?

A lélek halhatatlan.

Amúgy Nektek akkor se lett volna vége, mert biztosítékként itt hagytuk volna Nektek Shivát és Visnut, akik örökké marják egymást, de nem tudnak/képesek megválni egymástól (fater/muter). De ugye Ti nem ilyen életet szeretnétek magatoknak? Nekik meg az volt a tervük, hogy "sterilizáltatják" magukat, megtalálják az örök élet titkát, és ketten fognak örökre élni a földön. Mármint lélek nélküli gépekként, mint ahogy azt eddig is tették. Nem jobb az, ha mind itt vagyunk (örök élet, reinkarnáció, maszturbálás, meg minden?). 3 in 1.

Nyilvános helyen továbbra sincs csókolózás (kivéve részegen).

Na és a legvégén ott az utolsó opció, ha vége lenne a világnak, a gondolat újra teremt más Istent más megváltóval. Azt hiszem, ennek soha nem lesz vége, se így, se úgy, se sehogy, mióta a gondolat magyarul gondolta önmagát.

0 Tovább

Masszázs

Nagyon unatkozok már korán reggel, és ezembe jutott egy kedves kis történet a melóból, hogy valaki masszázsra jár, ilyesmi. Hát én megmondtam, hogy én utálom, ha engem fogdosnak, meg tapogatnak, de ha mondjuk Edit még egyszer megbökne, akár csak a Facebookon is, azt biztos, hogy tudnám lájkolni. De ha még egy hétvégén itt kell sínylődnöm anélkül, hogy valamiféleképpen ne tudjak róla semmit, hát, nem is tudom, hogy úgy mondjam, a postaládák nem biztos, hogy biztonságban lesznek ebben a városban.

0 Tovább

Még valamit útravalónak...

Azt hiszem, meggyógyultam. *itt volt egy túl nyálas kis sor, amit ki is töröltem*  Egyébként meg ha valami módon összejönne, amit akarok, kizárólag nyálas bejegyzéseket fogok ide írni, úgyhogy sok jóra ne számítsatok. :-) A Totem és tabut egyébként én sem bírtam végigolvasni, mert nem tudtam, hogy nevessek-e, vagy sírjak rajta. Különösen "megfogott" ilyen szempontból a Patkányember című "műve".

0 Tovább

Mária országa

Ma roppantul egyedül voltam, és nagyon magányos. Nagy magányomban mégis sikerült beszélnem Mária Magdolnával, mert kiderüt, hogy ő is én voltam. Mindegy, kaptam róla egy igazolást, hogy nem vagyok bolond, csak egy kicsit mesüge.

De a ti megváltásotok is megvolt, mesügék, Jézus Krisztus másodsszorra Zsolnai Gáborné, vagyis Demeter Anikó alakjában jött el közétek. Női test, női lélek, nincs semmi átbaszás, én csak egyengettem az útját a Sátán praktikái ellenében. Ezért választott engem, mert félt, hogy megint magára hagyjátok. Hát, magára hagytátok. Higgyétek el, nem is olyan mesüge, mint ahogy lefestettem. De csak így lehetett róla elterelni a gyanút. (Éhes disznó makkal álmodik, mi, fiúk?!)

Futottak még katgória:

Barack Obama, antikrisztus

Villás Béla, Sátán

The end

Legközelebb a hollywoodi álomgyárról, vagy inkább álomfeldolgozótól folytatjuk, + Villás Béla "ördögűzéseitől". Jó éjszakát, és szép álmokat Mindenkinek!

 Ezt meg csak úgy:

Ezt amúgy E/1 figyelmébe is ajánlom, de a képek is magukért beszlnek. Most jut eszembe, hogy "hirtelen" elkezdték "megcsinálni" a Majmok bolygója folytatását. Hát nem "véletlen" egybeesés? Anyám meg Villás Bélát "hallgat" éjjel-nappal, szóval hogy is van ez? Ja, Villás Béla hazudik, mintha könyvből olvasná. De úgy hazudik, hogy a mondanivalója kb 90%-a igaz, éppen csak a lényeges kérdésekben nem mond igazat. Én nem tudok többet felajánlani, csak 95+ %-ot, de ez is több, mint az övé. Lényeges pontokban és szándékosan ráadásul sosem teszem. Amúgy nem is folytatom már innen, minek, mindent elmondtam, mindent ki lehet találni ennyiből is. Hát ez nem volt egy poénos bejegyzés "szori vagyok". Nincs Nagy Poén, eleget játszottam itt a hülyét előttetek, most komolyan.

0 Tovább

Akkor addig is egy kis z

0 Tovább

Egy kis töri

Szavazás!

Na, jósok, látók, istenfaszák, most kérném a szavazatotokat!

0 Tovább

És most kezdődik a játék...

Vicces, de ezentúl csak akkor fogok Veletek bármit is, mielőtt Magdalénával konzultáltam. "Boldog névnapot kívánunk, Neked, Magdaléna!"

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek