Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

wifi dolgok

Az utóbbi időt azzal töltöttem, hogy a UPC-féle wifin netezgettem különféle kocsmák kerthelyiségeiben, a munkahelyemen, útközben, meg akárhol. Ezzel hamar elértem, hogy lelassítsák a telefonomon az internetet, mert volt valami adatkeret, amit állítólag elhasználtam, és így most olyan csiga lassú, hogy már nem éri meg használni, csak végső esetben. Ráadásul május 20-tól ezt a lehetőséget is megszüntetik. Szóval örültem, hogy van ez a UPC-wifis lehetőség, hogy szinte mindenhol van wifi, erre jönnek ezzel az adatforgalom-hülyeséggel, nehogy már jó legyen a csórónak. Amúgy szart se értek én az egész wifi témákhoz, sör mellett meg nem is tudok annyira koncentrálni ezekre az internet-dolgokra, nem is baj, ha marad minden a régiben. Egyébként a 4 Edit fordítás után egy kicsit megcsúsztam idegileg, szóval illyen projekteket nem valószínű, hogy a közeljövőben bevállalok. Egy ideje napjaimat a szorongás tölti ki, ha kérdeznek, vagy hozzám szólnak, sokszor durván (vagy nem annyira durván, de határozottan) lerázom az illetőket. Kedvencem Szilárd a szakkörből az állandó hülye "Hogy vagy?" kérdésével, meg a "Leülhetek ide?", aztán löki az idióta hülye rizsáját. De nem csak neki válaszolok félszavas morgásokkal, hanem általában mindenkinek.

0 Tovább

első okostelefonom

Úgy alakult, hogy ez egy Samsung Galaxy S Duo2-es lett. Úgy történt, hogy elmentünk dél körül a Media Marktba, ott ki volt pakolva egy csomó telefon, én szépen végignéztem mindet, de nem igazán tudtunk dönteni. Ott aztán eltébláboltunk egy darabig.  Később hozzánk csapódott egy media marktos kislány, és elkezdett apámmal beszélni, nem igazán tudom, hogy mit. Később ráböktem egy Prestigio mobilra, mondta, hogy neki olyan tabletje volt, és nem igazán volt vele megelégedve. Viszont neki is Samsung Galaxy stb telefonja van, és az elég jó. Na, ha neki elég jó, akkor lehet, hogy jó lesz nekem is, úgy is untam már a kiírásokat böngészni, és silabizálgatni, hogy melyik lenne jó nekem. A telefon 35e volt, meg vettünk hozzá 5e-ért olyan 2 éves garanciát, hogyha eltörik, vagy beázik, akkor is megcsinálják. Eddig ez a legdrágább telefonom, és aránylag könnyű kezelni, különben is meguntam már a szarakodást azokkal az "internetképes" QWERTY telefonokkal, amikkel eddig kísérleteztem. Ezek általában alig fogják a wifit, és az internet is dög lassú rajtuk. Legfőbb ideje volt már egy okostelefonnak, ha nem is olyan nagy "vaszizdasz" az egész. Azért a különbség érezhető. samsung-galaxy-duos-2-01

0 Tovább

nokia szarvíz

asha Kb. tavaly ilyenkor vettem egy ilyen telefont (Nokia Asha 302). 28 ezret fizettem érte, és többet szívtam vele, mint eddig bármelyik másik telefonnal. A wifit nem tudtam úgy beállítani, hogy ne fizessek érte, szar lassú volt az internet is. Egyszer kiesett a zsebemből, amikor egy széken ültem, kb. fél méter esést nem bírt ki -> szerviz. Csakhogy a szerviz után már jó néhány funkciója nem volt elérhető, pl. a hívásinfo sem. Nemrégen a rádió mondta be az unalmast, bekapcsoltam, egyet nyikkant, csatornát szerettem volna váltani, aztán soha többet. Nemrég elkapott valami kis eső, a zsebemben beázott, vagy inkább benedvesedett, a szerviz nem tudta megjavítani, csináltak néhány fotót, hogy milyen súlyosan rongálódott, és annyi. 1 évet se bírt ki - R. I. P. Most ezt használom: 7088_679
0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek