Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sóstó Trafó Beach

Amióta az eszemet tudom, sosem szerettem otthon lenni. Mostanában elmegyek dolgozni, ki Örökösföldre, és be a Napsugárba. Már nem járok a Fehér Egérbe (kedvenc helyem, csak egy kicsit nyomasztó egy idő után), se a 4-es kocsmába... Aztán 5-6-ra hazaérek a 2-ig tartó műszak után... Mostanában rászoktam, hogy elmegyek Sóstóra, de általában csak eddig jutok, és ott nézek ki a fejemből: Persze a Sóstó egy normális embernek nemcsak ennyi, van ott strand + rengeteg ember, Állatpark, élményfürdő, fürdőház, kalandpark, meg még ki tudja mennyi minden hülyeség. Én viszont innen hallgatom a koncerteket, amik általában vannak, jó, mert emberek alig járnak erre, és egyedül lehetek. Néha felmegyek az emberek közé, de csak a Zanzibár büféig. Itt, ezen a padon töltök 1-2 órákat is. Jó, mi? Azért is jó ez a Sóstó Trafó Beach, mert ide rajtam kívül senki sem akar leülni, és nem kell megküzdeni a helyért. Senki sem olyan elvetemült, hogy Sóstó legeldugottabb helyén akarjon üldögélni. Antiszociális vagyok, de lehet hogy csak introvertált?

0 Tovább

Dragons!

Szabadidőmben egy játékkal játszok, eddigi játékidőm 3 óra, a játék az elmés Dragons! névre hallgat, egy hercegnőt rabolnak el benne, azt kell visszaszerezni. Elvileg 4 labirintus (dungeon) van, és én már 3-on túlvagyok. A szereplők az elmés Warrior (Harcos), Archer (Íjász), Mage (Varázsló) és Cleric (Pap) névre hallgatnak. A labirintusokban semmi más dolgunk nincs, mint leverni az egyre erősebb ellenfeleket. Lézengenek benne továbbá különböző faszik is, akik elhagytak ezt-azt, és vissza kéne hozzájuk juttatni. Ezekkel amúgy nem nagyon éri meg foglalkozni. A labirintusok végén mindig feltűnik egy (vagy több) sárkány, gondolom, innen a Dragons! név. Ezen kívül vannak még főellenfelek. Kissé sivár játék, de engem valamennyire le bír kötni. Értékelés: 3,5 lézengő faszi az 5-ből (letöltési link a youtube oldalon)

0 Tovább

$ummertime $adness

Hát, letelt a 2 hét egybefüggő szabadság, amit kötelező kiadni egyesek szerint. Nem teljesen tudtam összeszedni magamat ezalatt az idő alatt, valamelyest enyhült a munkaundorom, de nem eléggé. Ez távol áll attól a "feltöltődés"-től, amiről beszéltek nekem, hogy "jó lesz", meg amiért az egész, gondolom, ki van találva. Pénzügyileg totálisan le vagyok égve egy héttel a fizetés előtt. Úgy gondolom, kevés már nekem az a 46630 fizetés, meg az 50115 rokkant nyugdíj, ebből nem tudok kijönni. Ráadásul ilyen "kényszer-spórolásban" vagyok, apám nem adja ide a nyugdíjat, csak egy részét. A többit elteszi, mondván, hogy ez a spórolt pénzem, mivel szerinte eliszom. Hát, szoktam. Szokták mondani, hogy a pénz nem boldogít, pedig én újabban a boldogságot már csak pénzben mérem, hogy el tudjak annyit költeni naponta, hogy jól érezzem magam. Ez maradt. Ja, amúgy egy éves ez a blog is, ez a zene meg pont idevág:

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek