Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

pénz

Egyfolytában csak a pénz körül jár az agyam. Már nem érdekel szinte semmi és senki. A kurva gyámságról megjött a papír, még ezek is nyomorgatnak. Lényegében eddig is gyámság alatt voltam itthon, kurvára semmi szükség nem volt rá, csak egyre lejjebb nyomnak a szarba. Eddig is a szüleim vették fel a rokkant nyugdíjamat (nem is tudom, hogy adhatják oda másnak, mint aki jogosult rá, na mindegy is). Ráadásul egyre kevesebbet adnak ide belőle, mondván, hogy iszok, cigizek, mit tudom én. A hangulatom egyre szarabb, ahogy egyre kevesebb pénzt kapok, már nincs kedvem senkihez se szólni, hanem csak iszom a 30 ft-os kávékat a melóban, utána 140 ft-os söröket, és olyan dohányt szívok már, amiből fél kiló 2700 ft (ami elég 2 hétre kb., szóval olyan 3 doboz cigi árából megvagyok 2 hétig). A többi természetesen Anikóra megy el. Remélem, ezekre az időkre később én is így fogok visszagondolni:

0 Tovább

Napsugár presszó - Örökösföld

[caption id="attachment_1770" align="alignnone" width="1600"]002 Általában itt kötök ki minden délután, ha vége a melónak[/caption]

0 Tovább

kosárfonás II

A szakkörben kitalálták, hogy én a jövő héttől kosarakat fogok fonni papírból. Nincs a világon sok olyan dolog, amit én úgy rühellenék, mint ezt. De valakire rá kell lőcsölni a szar munkát is, hát én lennék az. Unom már ezeket a szemeteket gyártani, egyáltalán nem szeretem ezt a munkát, csak elvagyok napi 5 órában. Jó, ha megfizetnék jobban, egy szavam sem lenne, de belátom, hogy szar selejt munkát végzek, ezért nem jár több. k Hát akkor? Most, hogy nem indul a kommunikáció szak, ami még elképzelhető és elérhető lenne számomra, egy mérlegképes könyvelő OKJ. Kár, hogy amíg gondnokság alatt vagyok, énszerintem pénzügyi dolgokkal nem nagyon foglalkozhatok. So, minél hamarabb meg kell szabadulni valahogy ettől a gondnokságtól. Emlékszem, gyerek fejjel hogy utáltam a könyvelést, de azt hiszem, azóta valamit komolyodtam. Sajnos, ahogy elnéztem, csak 2016 nyarára végeznék a tanfolyammal, addig marad a szakkör. Amúgy meg nem kell több nélkülözés, ami kell, a több pénz, a többi meg jön magától. Ezért jött képbe ez az új OKJ. Azt írták, minimum 200-at meg lehetne vele keresni. Még ez sem egy luxus, de nekem talán elég lenne ahhoz, hogy az alapvető igényeimet ki tudjam elégíteni. Amúgy nem én vagyok az egyetlen a szakkörben, aki úgy érzi, nyomorog. Bírom amúgy, ahogy a számomra elképzelhetetlen fizetésből élő pszichiáterek, bírók és ügyvédek arra utasítgatnak, hogy "tegyek félre" ennyi pénzből. Az anyjuk picsáját. Olyan emberek döntenek felőlem, és tesznek gondnokság alá, akiknek sosem volt anyagi gondjuk. Talán elfogadnám, ha jó példával járnának elől, és közben bemutatnák, hogy ők is kijönnek ennyi pénzből. Egyébként még nekem magamnak is szoknom kell ezt az ötletet. #könyvelés

0 Tovább

Backbone: a Twine game

[caption id="attachment_1710" align="alignnone" width="897"]Picture Dragon Warrior: harc a nyálkával, amúgy meg ez a Backbone, egy szerepjátékokról szóló kalandjáték, na mindegy[/caption] Találtam egy szöveges kalandjáték szerkesztőt a neten. Pontosabban már régebben találtam, az a neve, hogy Twine. Most találtam egy játékot is hozzá, amit szívesen ajánlanék. A játék neve Backbone, és egy '80-as évekbeli fiatal (gyerek) élményeit meséli el a szerepjátékokkal. Nem akarom lelőni a poént, de a játék központjában a szerepjátékok állnak, amikkel játszott, különös tekintettel az AD&D-re. A játék itt található: http://www.pricklyperegrine.com/backbone-a-twine-game/ *** Nem tudom, itt kit mennyire érdekelnek a kaland/szerepjátékok, most én is kedvet kaptam ettől a Backbone játéktól egy hasonlóhoz, A 4 Edit, vagy valami hasonló címmel. a Halál a pszichiátrián játékom nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nagyon gyér visszhangja volt, talán egy Twine játékkal, ahol az írói kvalitások kerülnek előtérbe, nagyobb sikerem lesz. Témájában a legutolsó pszichotikus subomat szeretném feldolgozni (Edit-sub), nem túlságosan kellemes visszanyúlni hozzá, de ki kell használnom az időt valamit létrehozni abban a viszonylag kevés időben, amikor a depresszióm/szorongásom csökken egy kicsit.

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek