Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amúgy meg 2

kurvára alacsony itt a nézettség, pedig ez tuti valóságsó, én kiszenvedek miattatok itt a pszichiátrián, Ti meg basztok ide egy sort is írni, jóformán LiteraGeekkel társalgok. Nem akarom én lenyomni az Éjjel-nappal Budapestet (vagy mit), de arra az 1% skizóra, vagy érintettre azért számítanék, tudtommal jelenleg ez az egyetlen élő (és nem zárt) skizo-blog, még ha egy kicsit be is int a gyógyszerezésnek, mondhatni antipszichiátriai blog a pszichiátriáról. Ja, apámnak az az észbontó ötlete támadt most, hogy menjek a Thalassába, hát nem megyek, mert ott nem lehet inni, mellesleg ő is azt mondta, hogy minden nap piával alszik el, ami kimeríti az alkoholizmus egyik fajta kategóriáját. Minimum álszentség. Erre mondanák azt, hogy vizet prédikál? Faszom, tökre lelkiismereti kérdés (mint a vallás), ki mennyit piál/cuccozza magát, le lehet(ne) már szakadni a témáról!

0 Tovább

Kati, bakker, még mindig nem írtam meg a Te bejegyzésedet...

Edit (a szoc munkás) szerint minden du itt "kockásodok" a gép előtt, pedig - mint tudjuk - Ő élőben szereti, mármint a beszélgetést, ezért nem is vállalta velem a közös "kockásodás"-t, pedig bizisten, ő az első szoc munkás, akivel hajlandó vagyok y/n-nél többet társalogni. Amúgy meg Edit csak szoc munkázzon, Kati anyu kereszteljen, Pisti termessze csak zözit, és szívja el, vagy adja el olyan nagy lóvéért, hogy fel tudja újítani a szobáját antik bútorokkal. Szóval mindenki csak csinálja azt amit szokott. Úgy látszik, az én számat is ki kell mosni szappannal, hogy ne írjak olyanokat, mint a tegnapi "inkriminált" bejegyzés, amit piszkozatoltam, de ha valaki nagyon azon van, szerintem úgyis előbányássza a Google segítségével. Fasz se tudja, hogy működik az internet, én csak itt nyomkodok, azt annyi. Na, a faszom belétek, mára ennyi, csendespihenő (de utána még lejövök olyan 3 körül is, szóval ha valaki erre jár, addig írhat... Kati anyu, ne izgulj, meglesz a bejegyzésed, de az nagyobb felkészülést igényel, mert fel kell hozzá túrni 1-2 régebbi blogomat is, de nem felejtettelek el, remélem Te se engem...

0 Tovább

A legjobb barátok és az irodalom

Na, vonatkoztassunk el egy kicsit, hogy már réges-rég én vagyok a legrégebbi bentlakó a nyíregyházi pszichiátrián (it's true), és hogy kitüntetést érdemelnék 1. ezért a veteránságomért 2. azért, hogy én szívom bent a legtöbb cigit (tegnap 4,5 doboz). Na, de ezt tényleg hagyjuk. Amiért írni akarok, ez a téma még "kettyós" állapotomban jutott eszembe, csak nem tudtam megírni, mert kiszorítottta a többi gondolat, például hogy a gondolat magyarul gondolja önmagát, és a gondolatok csak addig maradnak velünk, ameddig ők gondolják. Na, de ez is lejárt lemez.

Talán említettem, talán nem (fasse fogja visszaolvasni), hogy az oviban volt egy legjobb barátom, akit, hogy máshogy hívtak volna: Robi. Nahát ezzel a Robival katonákat rajzolgattunk, ahogy egy ilyen sziklás terepen halomra öldösik egymást. Nem is szólt ránk senki, mindaddig, amíg én ezt az örökös háborút az egyik rajzomban nem színesítettem egy, nevezzük így, szerelmi aktus ábrázolásával. Mert akkor kitört a parasztgyalázat, attól fogva asszem már nem is rajzolgattunk. Robit már akkor érdekelte, mi az az irodalom (pedig akkor még nem is dugott feminista irodalomelmélet-írókat :)), és én elmondtam neki: irodalom az ahol csak írni kell + írni...

Évekkel később találkoztunk újra egy angol tanfolyamon, majd a fősuli angol szakán. Akkor is jó barátok voltunk, de ő már nem emlékezett arra, hogy az oviban legjobb barik voltunk, és hát a fősulin kábé mind2en ugyanannyit ittunk, csak más-más bandában. Nem mondom, hogy nem volt átjárás a bandáink között, főként "sebesülteket nem hagyunk hátra" elv miatt (ami annyit tesz, hogy a részeg cimbiket nem hagyjuk a pácban). Naszóval írtam egyszer angolul egy Bert című novellát, ami 2 medvéről szólt (mondanom sem kell, hogy az erősebb medvét Robiról mintáztam, a gyengébbet, a "legjobb barátját" magamról). Nahát a novella arra ment ki, hogy egyszer csak egyedül marad a gyengébbik kismedve, és sehol sem találja az erdőben a legjobb barátja medvét, akire nagyon felnéz. Elkezd tehát össze-vissza császkálni, és egyszer csak egy békés tisztásra lel, ahol minden szuper, a közepén van egy házikó is, ahova végül beóvakodik, a kandallóban baratságos tűz, meg minden giccs, amit el lehet képzelni... és megtalálja a LEGJOBB BARÁTJÁT is! Annyi a probléma, hogy kicsit furcsa pózban fekszik a földön, és egy kicsit furan megkövült a tekintete. Itt és most nem ragozom tovább: a legjobb barátjából szőnyeg lett.

Szóval ez a Bert című novella valahogy a Robi kezébe került (kint felejtettem a padon, mittudomén), és ő minderre csak annyit mondott, hogy ő mindezt érti + kurva jó, de miért hívják a medvét Bertnek, és ráadásul miért ez a novella címe is. Én persze habláztam valamit a véletlenekről meg az alkotói szabadságról, de valójában úgy éreztem, hogy ő jobban nyomja ott a fősulin + az életben is (például a fiatal feminista irodalomelmélet-tanárnővel, akihez ráadásul az én akkori csajom is hasonlított, csak hogy még nagyobb legyen a zavar). És akkor a halálát kívántam volna én Robinak, csak azért, mert jobban ment neki a szekér, mint nekem. Egy nagy faszt. Ez csak irodalom.

A végére még 2 gondolat: szeretném megköszönni LiteraGeeknek, amit értem tett a hétVG-n, és csak ezzel a szerény kis történettel (ami a Robikról szól) szeretném Neki megköszönni, hogy szinte "Betegjogi képviselőként" közben járt értem. Mondhatni, hogy "neki ajánlom".

A másik gondolat egy kicsit borúsabb: ezt Pisti barátomtól hallottam a pszichiátrián: a szülők csak ÁLTATJÁK magukat ezzel az 50-50%-kal, meg az egyenlő szeretet, egyenlő elbánás maszlaggal (az övéi és az enyém is), valójában ilyen nincs, a szülő nem tudja egyformán szeretni mind2 gyerekét. EZ VAN.

Ja, és mivel tudom, hogy valamivel gyengébb felfogásúak is olvassák a blogomat, azoknak megsúgom a sztori kulcsát: a Bert a ROBERT rövidítése... Hát, ennyi lenne...

0 Tovább

Na, mára is legyen valami

Uuuunncsiiiiiii! (Az intézményvezető főorvos meg még mindig "stabilizélni" akar, azt hiszem, lesz ez még így se. A Pótanyám, Kati szerint az ilyeneknek borzalmas haláluk lesz. Juj!) Ő egy ilyen baptista izé... cigány hölgy, csak megtért, és kimosta a száját szappannal, ha huzamosabb ideig nem látjuk egymást, hiányzunk egymásnak. Amúgy semmi extra. Általában 1 3 fős hölgytársasággal járok ki cigizni, most ez van. Az egyik dr-től kértem, hogy helyezzen át a 7-es kórterembe, mellette állt a legbambább fasz ápoló, akit életemben láttam, de annyit csak kibírt nyögni, hogy "Dehát az egy női kórterem!". Mire a vizitelő dr annyit mondott, hogy "értjük a viccet". Dehogy értik. Ugyanis ez nem is egy vicc volt...

0 Tovább

Amúgy meg

csak azt akarom, hogy a szüleim ne pofázzanak bele a dolgainkba, se az Anikó szülei, mert többet árt, mint használ. Mivel már baszottul felnőttek vagyunk egy ideje. Ez a mi játékunk, ezt kéretik tudomásul venni. 2 "mentálisan sérült"-NEK BÉLYEGZETT ember ne szívjon már többet a kelleténél az úgynevezett "normálisak" miatt. Az Anikó szülei például zugivók, és a saját szüleimről is tudnék még mesélni, és fogok is, ha össze leszünk zárva. Ez megintcsak nem fenyegetés. SKIZO HATALOM! (Ez de rég volt) Köszönöm. (Tapsvihar.)

0 Tovább

Lakásblog

A Jóbarátok című filmben volt valami lakásnadrásgos poén, azon sokat nevettem. Fibiről (Phoebe-ről) szólt, meg az ő lakásnadrágjáról, de már nem emlékszem a poénokra). Ez a blog is úgy indult, mint egy lakásblog, pontosabban lakásért-rinyáló-blog. Ez a problémám most hirtelen megoldódni látszik. (Ld az előző bejegyzés kommentjei között (már ha érdekel)). Hát nem furcsa az élet? Az egyik nap még elfekvőbe akarnak dugni, a másikon lakást ajánlanak fel... Fasz kivan... (Ez még kikívánkozott, meg különben is rövidnek tűnt ez a bejegyzés...)

0 Tovább

"A semmitől alig több valami"

Bár régóta nem foglalkok versírással, ma reggel valahogy mégis homlokon b@szott a múzsa, és ezt sikerült kiizzadnom magamból... khm...:

Hányok Tőletek, gerinctelen férgek

Földtúró gerinctelen férgek

Biozabáló, tanyára vágyó,

Örökké élni akaró giliszták

- még engem sem fogtok túlélni -

hányok tőletek, hogy intézetbe adtok,

pedig 5 lakásotok van, gecik

 

0 Tovább

Fejlemény!

Ma beszéltem a nyíregyházi pszichiátria főigazgatójával, nevezzük most a példa kedvéért Kancsev Alexandernek, és ő mondta, hogy én innen haza már nemigen fogok menni, hanem valami rehabilitációs intézetbe. Ahá, szóval az volt az a papír, amit a múlt hét pénteken aláíratott velem (bizonyos részeket gondosan kitakarva a nagy blogár kezeivel). Amúgy megfenyegettem, hogy a pszichiátrián aláírt papírok szart sem érnek, mert a legpancserebb kirendelt ügyvéd megnyeri ellenük a pert, arra hivatkozva, hogy bestohlozva írattak alá velem cuccokat. Hála istennek találkoztam egy Fegyvernek látszó nővel (nem, valóban Fegyver volt az), és kiöntöttem neki a kis szívemet. (Na nem abban az értelemben, hanem erről az egész szarságról.) Mindegy, holnap jönnek a rehabtól megbeszélésre hozzám, és ha nem tetszik az ajánlatuk 1xűen leokézom őket. Ha meg tudunk egyezni, részemről ok. Elárulom a kardinális kérdéseket: gyógyszer(-), alkohol(+). Ja, és a fő-fő kérdés: hogy járhassak a melómba (+ csajozhassak, de hát ez csak term). (Jelenleg Anikót akarom, de a helyzet itt is kezd egyre bonyolódni...:()

0 Tovább

21 nap

Eddig tartják bent azokat, akiknek semmi bajuk, de apémék - egy elejtett célzásból ítélve - ezt akarják "lehúzatni" velem. Tiszta szívemből kívánom, hogy rohadjanak el a gerontopszichiátrián - mindazért, amit velem tettek/tesznek. És üvöltsenek segítségért, vagy dobáljanak ki segítségkéő papírfecniket. Ennyi voltam mára. Na, mindegy, legkésőbb pénteken MÉG/MÁR akkor is kint leszek!!! (Szóval akkor kellemes Alzheimert/akármit, AKKOR talán megértik, milyen EZ... Mert amúgy bármennyit pofázok is apámnak, lepereg róla mind a víz. Igen, talán majd akkor...)

                                                                  ***

Utálom, ha a munkám korrekcióra szorul, de mivel tegnap egy kissé be voltam Stohlozva, úgy érzem, szorul. 2 ok miatt nem kívánok inkább rosszat a szüleimnek, az első az a bibliai baromság, hogy tiszteld apádat és anyádat, hogy hosszú életű lehess ezen a földön, vagy valami ilyesmi. A 2. ok, hogy nehogy már rám maradjanak itt Alzheimeresen, mert akkor még a végén az Alzheimer-kór "ellenszerét" is nekem kéne feltalálnom, és hát más is dolgozzon már 1 kicsit...

0 Tovább

Be vagyok Stohlozva*

Na most a napi adagom 2 Convulex meg 2 mg Rivotril reggel/este, délre csak 2 mg Rivo.Na, eddig köptem rá, vagyis köptem kifele rendesen, de most már az ápolók is kezdenek felfejlődni a taktikámhoz, és ilyen-olyan módszerekkel csak elérik, hogy bevegyek valamennyit. A tegnap reggeli kombótól pl. 1,5 napot aludtam, vajon mi lenne, ha mindig mindent beszedtem volna? K.O. Fakereszt.

* Stohl: híres magyar színész és "autóversenyző"

0 Tovább

Szabad orvosválasztás joga

Egy ideje azon lamentálok, hogy van-e ilyen, vagy nincs, vagy papíron van-e, vagy csak álmodtam. Hiába most is bent vagyok a kóterben, ha legközelebb ilyesmi lesz, én csak Isolde-vel leszek hajlandó 1ezkedni (isolde.hu), de ez remélhetőleg sokára lesz, és remélhetőleg már egy másik inkarnációban. Remélem elismeri az érdemeimet a végsőkig hajtott hülyeségben, és remélem érdekes "eset" leszek neki, ha mégis arra kerülne a sor. Amúgy mindenkitől goodbye, hétvégén nem tudok írni, mert egész idő bent fogok rohadni a kóterba. Aztán jövő héten reszkess világ! (Főleg a Sóstóhegy-Örökösföld tengely Nyíregyházán. Jajj!)

0 Tovább

Just an ordinary day (in the psychiatry)

Hajnal 4-től 6-ig balhéztam az éjszakás ápolókkal, mivel szerintük reggel 6-ig nem kéne rágyújtani, szerintem meg igen. Persze ők győztek, de én viszont (érzésem szerint) hatalmas lelki fölénnyel zártam az összecsapást, még 1-2 káromkodásba hajló csúnya szót is kaptak tőlem. Nem sokkal később egy vén skizónak megígértem, hogy pofán baszom, mivel azt találta mondani, hogy az én betegségem súlyosabb, mint az övé. Na, még annyit hozzátettem neki, hogy "Súlyos ám az Isten Fasza, tudja?". Az intézményvezető főorvos nagy duzzogva belement, hogy a jövő héten (valamikor, ez a Nagy Titok) elenged, hát eddig ennyi (volt a napom). Amúgy dögunalom.

0 Tovább

Vészbúk

Nemrég feltettem a blogot a fácséra, hogy az milyen menő, mert akkor az összes haverom elolvassa a "kínszenvedéseimet", és hát ne tudjátok meg, milyen képekkel "nyomták le" az én cuccomat. Ilyenektől én jobbat szarok, már bocsánat. Dögöljön meg Mark Zuckengberg (ha ugyan úgy hívják), meg az összes kockafejű buzi, meg minden kis nyomorék, aki állandóan a fészbúk előttt önkielégít. Egyetlen jó sztorit hallottam a facebookról, valaki azt írta, hogy a hobbija a részegen való facebookozás. Ja, úgy igen.

0 Tovább

Borítékok és tüdőgyulladás

Mint tudjuk - mivel már leírtam korábban, a pszichiátriára bekerüléskor, és az onnan való kikerüléskor is illik pénzt adni. Sőt, én az ablakból láttam, amint apám + anyám nagy egyetértésben ballagtak az intézményvezető főorvoshoz - gondolom - igen súlyos borítékokkal terhelve, amiben nem köszönöcédula lehetett, de még csak nem is mátyáskirályos bankó, hanem valami értékesebb címlet.

Nem tudom, ha ezek a borítékok ennyire orientálják a kórlefolyást, mija faszért kell nekem még egy hótt unalmas hétvégét bent tölteni a wellnessben, az intézményvezető főorvos több napos hitegetés, és várakoztatás után annyit közölt velem, hogy "a tüdőgyulladásnál sem lehet pontosan megmondani, mikor gyógyul +". Nekem meg már kurvára elegem van abból, hogy magasvérnyomáshoz, cukorbetegséghez, pláne tüdőgyulladáshoz hasonlítgatnak, amikor én csak egy ártatlan skizofrén vagyok, jelenleg tök tünetmentes, mint az írásomból is látszik. A látszólag érthetetlenebb írásoknak is megvan amúgy a mélyebb értelmük, alkalomadtán majd jól elmesélem őket és mindenki jól halálra fogja röhögni magát. De legalábbis, remélem vicces lesz. Már amennyiben egy "ilyesmi" vicces tud lenni.

0 Tovább

Nincs betegség. Nincs ellenszer. Nincs üzlet.

És hogy én alkut kötöttem volna az ördöggel, hogy felajánlom a lelkemet is azért, hogy "feltaláljam" a skizofrénia ellenszerét, ez nem igaz, mert ördög sincs. De ha igaz is lenne, erre a választ ld a címben.

Hogy mindenki értse: a vénás Rivotril (asszem 3-ast kaptam), az egy kurva erős nyugtató, gyengébb idegzetűek úgy is érzékelhetik, mintha meghalnának tőle, legalábbis ha arra gondolsz, hogy most meghalsz, azt is halál nyugodtan végig tudod gondolni tőle. Szerintem megfelelően nagy dózisú nyugtatóval, mondjuk rivotrillal (hatóanyaga a klozanepám), a skizofrénia nyom nélkül, "maradványtünetek nélkül" gyógyul.

Persze emlékezni fogsz, miket "haluztál" össze, mert azért ez nem egy agyradír, de nem fogod tovább gondolni, szövögetni a (tév?)eszmerendszeredet, hanem kihoz az egészből. És hogy mi a faszra az a sok Konvulex, meg antipszichó? Hát parasztvakítás. Holnap majd a nyíregyházi pszichiátria főigazgatójáról fogok írni, aki egy (rovátkolt) barom, nem is, inkább egy címeres ökör. Ráadásul egy bolgár. Mijafaszt keres itt egy bolgár egyáltalán, pláne egy magyar pszichiátriai intézet élén. Mindegy, vele még majd holnap számolunk, mert kevés itt a "gépidő", és úgy is csak felszívnám magam.

0 Tovább

1 + 1 = 2

Lehet, hogy túl hirtelen vonok le következtetéseket, és ezt nem előzik meg hosszas laboratóriumi vizsgálatok, de életemben 2 x kaptam vénás Rivotrilt ( ami elég szar), de mind a  2x  AZONNAL elmúltak tőle a „pszichotikus” tüneteim.  Á, a többit mindenki rakja össze saját maga, tudnék még pofázni, nekem elhihetitek.     SKIZOFRÉN….lófasz

 

0 Tovább

Wellneess, Edit, Succubus

Pénteken - nevezzük így - szóval pénteken az történt, hogy végigcirkuszoltam a várost (gy. k. Nyíregyházát, egészen pontosan Észak-Nyíregyházát.) Mindez csak és kizárólag azért történt, mert se apám, se anyám nem adott egy 1000-est, és mivel mint tudjuk (ha nem tudjuk, mondom), hogy ez egy 100 Ft-os bolygó, kicsit aggódni kezdtem. Esetleg valami katasztrófa, akármi.

Hála Istennek a melóból beszóltak, hogy fizetés van, persze a fizu is késett. Pf. Úgy éreztem, meg vagyok lőve. Ekkor még egy kicsit tébláboltam, majd úgy döntöttem, kipróbálok 1-2 dolgot: Letéptem a postaládát a mhelyen, földhöz basztam a telefonom, de úgy, hogy a SIM kártya azóta sem lett meg. Legvégül elkezdtem ugrálni, ahogy - feltehetőleg - egy igazi őrült ugrálna, és azt üvöltöttem:

30-EZER-KIBASZOTT-MAGYAR-FORINTOT-AKAROK!!! (ugyanis kb ennyire "rúgott" a fizetésem)

Azóta egyébként itt vagyok a nyíregyházi wellnessben, a 3. emeleten. De ezt hagyjuk is, szót sem érdemel.

Eme cselekedetemet egyedül Fegy... most már legyen a neve végleg Edit tudta volna megállítani, mégpedig pusztán a nézésével, tekintetével, vagy hogy mondják. Nem akarok itt mindig Edittel hozakodni elő, mivel nekem van Barátnőm. Csupa nagy B-vel. (Egyébként így is el lehet jutni A-ból B-be, nem kell ahhoz végigkúrni az egész abc-t.

Mégis úgy érzem, Edit tudna nekem segíteni, hogy egy kicsit finomítsak az elméletemen. Mivel ő egy szoc munkás, annak is egészen rendkívüli, arra gondoltam, mi lenne, ha 1-2 dolgot közösen írnánk ide. (És így fátylat boríthatnánk arra a csúnya "maszturbálás" fiaskóra is). Kissé felkavarná már ezt a kissé poshadtá váló állóvizet itt. A neve persze lehetneedit (csupa kisbetűvel a szerénység végett), és ha esetleg ő is úgy dönt(ene), ez a bejegyzés már ma is olvasható lenne. A témához még annyit, hogy ezzel a dologgal az egyébként eléggé féltékeny típusú Barátnőm sem sérülne, ugyanis a "megcsalás"-hoz "Testi kapcsolat" kéne. Valaki számon tart még "lelki megcsalás"-t is, de "szellemi megcsalás"-ról még sosem hallottam. Nahát, mi kizárólag szellemi értelemben csinálnánk néhány közös pulyát, mindenesetre meg lehetne próbálni... Ez, ismétlem, csak és kizárólag Editen múlik, vagyis a döntésén. Lehet, hogy ezt a fajta szellemi kontaktust hívják szűznemzésnek, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Mit mondhatnék még? Annyit ígérhetek, amint kijöttem a wellnessből, elvarrunk minden szálat.... Tudjátok, Tű és cérna, ilyesmi...:)

EDIT: Mivel Editke nem állt kötélnek, folytassa csak mindenki a maszturbálást, ő Douglas Adams regényekre, én szellemi értelemben. Örökre, hiszen örök életünk van. Ámen.

Ennyit erről. Próbáltuk "szépen és csúnyán", közeledni hozzátok, Kedves 99% "normális" emberek, valójában banánzabáló majmok, mától kezdve úgy fogok köszönni minden bejegyzésem után, hogy SKIZOFRÉN HATALOM!

Na, még elárulok valamit, Ti Majmok, főleg akik Jézus Krisztus 2. eljövetelére vártok. J. K. (nem Rowling) 800000 alakban van jelen itt a Földön, és még mindig szenved Miattatok! 8 milliárd, 1%, dereng már VALAMI?!

Ja, és még az az öteletem is támadt, hogy szerzek valahonnan egy kurva Trabant-jelet, és kiakasztom a nyakamba. Ja, és izé... SKIZOFRÉN HATALOM!

0 Tovább

Jobbra számítottam így a végére...

Mivel minket sürget az idő, mert Editke közben kiadta a magyar verziót a VÉGSŐ VÁLASZRA, és ezért a szlovákok már dolgoznak a sajátjukon, legyen neki kiskarácsony: ÖRÖK ÉLET ÉS MASZTURBÁLÁS!!!

0 Tovább

Emelem a Tétet!

ÖRÖK ÉLET + REINKARNÁCIÓ A VÉGTELENSÉGIG vagy maszturbálás?

Még segítek: + vegyük hozzá azt is, hogy elvileg egy művelt, diplomás nő vagy:

0 Tovább

A Nagy Poén

Kérem a "Douglas Adams Rajongói Klub" válaszát az én verziómra, mármint hogy a "gondolat önmagát magyarul gondolja". Edit, mindig is gondoltam, hogy nem vagy normális, de hogy ennyire? :) A Végső Kérdést már le se merem írni... Editke, kérem a válszt ide a blogba, és akkor végeztünk. Ja, a Kérdés, ha már senki se látná a végén a választ: Örök élet, vagy néhány év önfeledt maszturbálás Douglas Adams könyvekre? Nos, most már a Választ is mindannyian számtalanszor hallotuk már Editkétől, de ez minket valahogy ez "nem elégít ki". Ennyiszer ezt a szót én ki sem mondtam eddig számtalan életeim során. Vajon ezt az egy szót fogjuk hallgatni egészen a világ végéig? :) Nos, ide kérem a Választ (persze majd elég csak akkor, ha biztos vagy a dolgodban) Nos, Örök Élet/Maszturbálás?:

Persze, amúgy mindenki szabadon választhat majd, de én kifejezetten Edit válaszára külön lennék kíváncsi, legalább minden nap írja le ide 1x, hogy mire jutott a nagy "Gondolkodásban". Ráér minden nap este 8-ig válaszolni, mert tudom, hogy sokat dolgozik, és a szlovák-kérdésben már tudom, hogy nem engem választott :(

0 Tovább

Sajnálom, nem értettük meg egymást...

Én valahogy (nagy nehezen) talán még megtanulhatok szlovákul (bár magam miatt aztán igazán kár, Gaia anya meg buta, mint a "főd", mivel mindösszesen 1 db sejtmagot tartalmaz), és van 1 kevés esélyem, hogy amíg a gondolatok távol vannak, néhány tized mp alatt megtanulhatok szlovákul, de ezt talán még Önök sem gondolhatják komolyan?! És azt figyelembe vették már, hogy Önök Lélek Nélkül Vajon Hova Az Isten Faszába Mennek?! Elárulhatom: rövid időn belül egyesülni fognak az abszolút 0-val, és ott már nem sok hasznát látják a szlovák tudománynak...

0 Tovább

"a gondolat önmagát magyarul gondolja"

Meló után beszélgettem egy kicsit Fegyverrel. Eléggé ijesztően csillogott-villogott a szeme, de totálisan agyhalott volt. Hát, mondjuk ezért kár volt. Dumáltunk egy kicsit a szláv nyelvtörvényről, vagyis nyelvszabályról, de láttam, hogy nem dereng neki a téma, úgyhogy egy idő után hagytam is. Ja, azt nem kérdeztem meg tőle, hogy szerinte a "gondolat önmagát magyarul gondolja"-e, de csak azért, mert szerintem tuti betett volna az ökoszissztémájának.

Villás, a patás állatja is be-beszólogatott a melóba, mi van, itt már mindenki ki-be járkálhat?! Aztán jött Douglas Adams néhány személyes gondolta egyenesen Miss Weapon-nek, vagyis "Oh, Baby"-nek címezve. (Szóval ő is itt lehet talán valahol... Neem, nem én vagyok, de köszönöm szépen... :) Aztán még az is kiderült, hogy "a Gondolatrendőrség egyedül és kizárólagosan Magyarországon a robi nevű Könyvelő fejében tanyázik." Talán jobb is így. Kiderült még továbbá, hogy "a gondolatok nem tudnak gondolkodni, hanem csak úgy vannak, és ott manifesztálódnak, ahol jól érzik magukat". Jelenleg éppen nálam. Aztán meg kiderült, hogy egy kicsit "retusálgatták", meg "radírozgatták" A magyar helyesírás kézikönyvét, amitől egy kissé már rögtön szarabbul érezték magukat nálam.

Most kábé úgy érzem magam, hogy kedvem lenne bejátszani a világnak a "barna hang"-ot...

Ja, egy érdekes adalék: Douglas Adams szerint én vagyok Douglas Adams, szerintem NEM én vagyok Douglas Adams. "Na, ezzel kezdj valamit." Néha mondjuk 1-1 nyelvszabály, vagy nyelvtörvény hiánya az interneten a legékesebb bizonyítéka a meglétének. Ja, Fegyvernek még azt üzenném, hogy nem kell mindent mentálisan "kikiabálni", mert a fejemben lévő tinnitustól úgysem hallok semmit... Sőt, amúgy meg szinte kivétel nélkül mindenki hallja, kivéve engem. Nem baj, mert másnapra úgyis kialusszák. Ha alusznak ugyan még egyáltalán. So long, Kitty!

Szóval Miss Weapon megígérte nekem, hogy megnézi nekem alaposabban a szláv/szlovák nyelvszabályt/nyelvtörvényt. Csak el ne felejtse. Szörítok Önért. Őszinte híve, II. Douglas Adams...

Ja, még valami. Jelenlegi tudásom alapján egyedül nekem van úgynevezett lelkem, mivel a Földön egyedül én vagyok egyedül élőlény, és Önök mind gépek. Valójában 2-en vagyunk, Gaia anya, és én. De úgy néz ki, hamarosan szakítunk :(. Viszont csak Villás Béla Úrra kéne egy kicsit rászállni, és ő talán kifejtené, hová tűnt 8 milliárd lélek erről a hajóról (magyarul lélekvesztő)?! Tehát ez azt jelenti, hogy én vagyok Douglas Adams. "Köszöntem szépen." Egy élmény volt Önökkel játszani. A nyelvtörvények meg csak azért érdekelnek, mert mint tudjuk, "a gondolat önmagát magyarul gondolja", és ha véletlenül esetleg nemsokára szlovákul gondolná, akkor talán "nem értenénk meg". És a gondolatok még utoljára azt is üzenik, hogy ők csak addig fognak itt maradni, ameddig ők gondolják. Talán ezt kellene Villás Béla Tekintetes Úrnak tekintebe vennie.

0 Tovább

Tegnap féltem, hogy mára kialszom

Hát, nem aludtam ki. Először is: nincs 4 Főbarom. Az egy hatalmas baromság. Azt én találtam ki, de csakis azért, hogy legyen min elgondolkoznotok. Tegnap igazából 1 imát rebegtem el, azt is csak úgy tessék-lássék, a nagymamám gyönge memóriájára hagyatkozva. A hit ezentúl legyen lelkiismereti kérdés, én nem avatkozok bele, se senki. De éngemet ez az 1 ima is úgy megvilágosított, hogy - kevés híján - megvacogott belé a fogam. Megvan a fektetett 8-as értelme. 8 milliárd. Pontos számokat sajnos nem tudok mondani. Haladjunk, kérem. Munkára fel, új nap virradt! Kukurikú!

0 Tovább

Napi 4 ima + panaszfal

Mától szentfazék lettem. Napi 4 imát fogok elmormolni a világ (általam ismert) 4 Isten Barmáért.

Most egy kissé fáradt vagyok, de ide bárki írhat, főleg magyarul, de akár a lebutított angol is megértem, és igyekszek a lehetőségekhez mérten mindenkinek válaszolni. Remélem, jól elleszünk. "Főbb" kérdésekben lehetőleg a Fő Isten Barmát (apámat) zaklassátok, mellék-kérdésekben engem is lehet. Sziasztok/helló mindenkinek. Mivel a magyar tegező/magázó nyelv, úgy is megértem, de én mindenkit tegezni fogok, ha nem baj. Köszi a figyelmet. Kezdem a penitenciámat, vagyis az imádkozást.

Amúgy nagyjából szerintem minden mehet a régiben, mivel demokrácia van, asszem. Szóval én jónak ítéltem meg az eddigi világrendet, ami korrekcióra szorult, azt szerintem nagyjából megtettem, a többi a Ti dolgotok. Mármint a csiszolgatás. És csak lassan hajtsatok, és semmi biciklitakarózás!

0 Tovább

Ja, ezt ajánlom ma mindenkinek a melóba :Đ

Na, mindegy, valaki keresse elő légyszi a "Nincs olyan gép" c. számot, Müller Péter Sziámitól, a siktában szívesen meghallgatnám... :Đ

0 Tovább

hölgyeim...

Van 1 miskolci barátom, aki egyszer azt mondta nekem, hogy "Lehet, hogy még az idén meg fogok nősülni, csak nem tudom még, kit fogok elvenni." Valójában előttem 2 út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan... na de komolyan, én már úgy érzem, nem nagyon fogok már többet szédelegni, mert kaptam már eleget a sorstól, vagyis vert már éngemet eleget az élet, szóval akkor verjen meg még ezzel is, de annyit kikötök, hogy én skizó lyukra nem játszok (nem, mintha hinnék a genetikában, de tudom, hogy van, aki, vagy nevezzük így inkább őket, hogy ami hisz), hanem legyen az inkább vagy ért fogytos, vagy teljesen normális (ha ugyan még van ilyen a mai világban). Különben mind a ketten 28 évesek. Úgy látszik, kezd lassacskán megdőlni az az elmélet, hogy a lányok korábban érnek. Hát ez egy kurva nagy faszság. Csak aláfexenek a hatalomnak, vagyis a kezére játszanak, ennyi az igazság. A tesóm szokta mondani régebben, hogy "értsd jól". Hát most én mondom.

http://www.youtube.com/watch?v=phYWLOotC7M vs. http://www.youtube.com/watch?v=9pjJE62fFLk

Különben engem is a szüleim manipulálnak, hogy napi 1000 Ft ért annyi infót sajtoljanak ki itt belőlem, amennyit csak bírnak, hát a kurva cigi miatt, mindegy, dögöljek is meg minél hamarabb, ha már ilyen cudar világot élünk. Vagyis inkább most már csak apám próbál zsarolni, közben meg úgy veri a számítógépét, mint valami megszállott, ha véletlenül posztolok egyet. (Vajon a pornófilmeket is ennyire élvezte, mint én? A közös maszturbálást a fiúk általában már egész korán kinövik, de nem mindenki, igaz, LL (nem junior), mármint a Széchenyiből, Városmajor utca... :)) Vagyis a közös "hokizást", ahogy Te nevezted, Kedves "Volt Barátom"! Hát akkor szakítottam én végleg a matematika világával...

Egyébként ez a kedvenc LL Junior számom, de  megmondom őszintén, hogy inkább a csajokat stírölöm benne, de valamivel mindent el kell adni, nem igaz? :Đ

http://www.youtube.com/watch?v=hf4EyhkPf80

0 Tovább

Daydreaming

Mivel ma elméláztam egy "kicsit" a melóban, hát bevallom, egy kissé gyengén teljesítettem.

Ne agg, + van a + oldás, nem megyünk innen sehova. Legalábbis még 1 jó db-ig...:)

(Nem 13 :))

0 Tovább

Superman

Eldöntöttem, hogy mától superman leszek, vagyis "jó ember", super, az jó, ember, az man, nem? És ennek szellemében nem fogok több pornót megosztani. A melóban persze úgy éreztem, mint aki egy kurva büdöset fingott társaságban, mivel azt azért levágom, hogy az emberek itt-ott hallanak ezt-azt, felszednek 1-2 infót. Főleg a rádióból, ahova én már sohasem fogok bekerülni... Brühühühűűű! Anikó is felhívott a melóban és persze kérte, hogy beszéljük meg a dolgot. Azt mondtam, majd ha hazajön. Persze ez a Fegyver is kurva jó nő, de rájöttem, hogy "kés, villa, olló nem gyerek kezébe való". Főleg nem egy ilyen míves Fegyver. Ma arra is rájöttem, hogy nem én vagyok az egyetlen élőlény a Földön, hanem kb 8 milliárdan vagyunk (mármint emberek), és ennek szellemében bebasztam egy fél vodkát a Fehér Egérben. Aztán meg hazajöttem gyalog. Pár ember eleinte még köszönt, de mivel minden csoda 3 napig tart, Andy Warhol szerint egy embernek 5 perc hírnév is bőven elég, és mivel most egy darabig olyan volt, mint régen, hogy úgy éreztem, hogy mindenki rólam beszél, + a "gondolataim felhangosodtak", kicsit kezdett kurvára elegem lenni mindenből.

Hát most kb ott tartunk, ahol a part szakad, de legalább ismerős az érzés.

0 Tovább

End Game

Valójában nem csak természet(es) FILMek vannak, hanem vannak kikényszerített FILMek is (vagyis hallucinációk). Ilyen pl a delirium tremens. El nem tudom képzelni, mi visz rá valakit arra, hogy önként menjen az "atyai pofon" elé, vagyis hogy beszálljon a játékba.

Ha meg tudod győzni valahogy a kezelőorvosodat, hogy delirium tremensben szenvedsz (pl egy csomó üres piásüveggel a lakásodban), akkor csak infúzióra raknak + nyugtatókra. Ha viszont "tiszta" vagy ebben a kérdésben, skizofrénnek bélyegeznek, és olyan gyógyszerre raknak, hogy "attól kódulsz". Elmondom az előnyöket, és a hátrányokat is:

A delirium tremens mortalitása igen magas (én meg nem mondom, hány %), viszont "nyom nélkül", "maradványtünetek nélkül" gyógyul, vagyis 1-2 hét múlva szabad vagy.

Ha skizónak találnak, aminek a halálozási aránya egészen alacsony, akkor kémiai kényszerzubbonyba raknak életed végéig. Kivéve, ha ilyen "spirituális guru" vagy, mert akkor minden gyanú fölött állsz.

Persze bele lehet látni a másik ember kártyáiba is, főleg a pszichiátrián, el is mondom, hogyan. Mint már említettem, nekem - bizonyos okokból kifolyólag - az a tévképzetem támadt, hogyha végigszívok akár 1 szál cigit is, akkor "szétmegy a fejem", vagyis vége a világnak, a dalnak, vagy hogy mondjam.

Nos, bejött egy alkesz a dohányzóba, aki csakis delirálhatott, és elkezdtünk rágyujtani. Hát én szentül meg voltam győződve róla, hogy ez a csávó szórakozik velem. Rágyújtottunk 1-1 szál cigire, először egykedvűen, majd a csávó a cigi kb felénél elkezdett egyre jobban kikerekedett szemekkel bámulni rám, egyre jobban nyögött, rázta a remegés, vagyis a "nyavaja".

Én viszont csak szívtam tovább , látszólag még mindig egykedvűen, valójában evett magamban a fene, hogy "mikor hagyja már abba?". Hát a vége előtt nem sokkal abbahagyta, kissé feltartotta a kezét, majd belevágta a hamuzóba, és kirohant. Hát ezt én sem bírtam már cérnával, gyorsan beoltottam, és kimentem, vissza a szobába, majd később megnéztem, hogy mi van vele, persze azonnali infúzió. Pf. Amúgy viszonylag akkorra már stabilizálták, de rám eléggé dühösen nézett azokkal a sárgás szemeivel. Még 1 eset volt, hogy valakit "leinfúzióztattam", de őt egészen más miatt, és máshogyan, erre most nem térnék ki.

Hanem még 1 cigijátékra térnék ki (bár ez is bőven kimeríti annak a fogalmát), hogy L. Ron Hubbard egy időben még azt is meg akarta szabni a híveinek, hogy milyen cigimárkát szívjanak. Persze lehet, hogy a példabeli faszi is a cigitől lett rosszul, mert esetleg "rossz márkában" utazott. Hát én abban az időben kizárólag Golden Gate márkában utaztam, amiben tudtommal senki más a pszichiátrián.

Mindegy, rövidre kell fognom. Hogyha valakinek esetleg mégis az a beteg ötlete támadna, hogy be kéne tiltani a dohányzást a pszichiátrián, vagy akár csak a börtönben, kérem, hogy ne tegye. Mivel hogy másnapra talán nem is lenne pszichiátria. Se börtön. Se állam. Csak ennyit akartam mondani. Köszönöm.

És most még egy kicsit lazítgatok, mert reggel vár a munka, mivel december 31-ig köt a szerződésem. A szerződés, az szerződés, ennyit már megtanultam a központban, az előző melómban. Persze azóta, hogy eljöttem onnan "szerencsét próbálni", már majdnem megszűnt ez a központ, és mára már csak vegetál. Először is a főnököt, Tonit, vagyis magyarosabban Tónit engedték el. De ezekről majd később. (Mivel nem akarok úgy járni, mint a mesebeli kis gömböc, he-he...)

Ja, egy "művészeti" példa. :)

http://www.youtube.com/watch?v=WxRUL2N0Yos

0 Tovább

Virtuális békepipa

Egyszer olvastam valahol, hogy mi van, ha a dohányzás esetleg nem is annyira ártalmas/addiktív, mint mondják... hanem csak egy viszonylag enyhe "kapudrog" (bár nem abban az értelemben :)). Esetleg az van, hogy az indiánok nagy bölcsen elfelejtettek hozzá használati utasítást adni, és mi ezt a használati utasítást csak "ráírjuk" a cigisdobozokra, meg reklámozzuk úton-útfélen. Mi megmérgeztük az ő kultúrájukat a Tüzes Vízzel, és hát ők csak visszaadták a kölcsönt a dohánnyal. Talán nem véletlenül állította a katolikus egyház annak idején, hogy a Föld valójában lapos... Mit tudom én...

Még annyit hozzá, hogy Villás Béla (már megint) szerint 3 legveszélyesebb méreg van a Földön, mégpedig a nikotin, a fluor (a fogkrémből, mi a pöcs), a harmadikat persze már elfelejtettem... Állítja ő, aki állítólag még a méregpoharat is kiita a mérhetetlen "tudásszomjában". Na, mindegy, ő állítja, és meg van róla győződve, hogy vannak bizonyos falvak, ahol az emberek KIVÉTEL NÉLKÜL látják a haldokló utolsó lehelletét, amikor az távozik a testéből, és ilyenkor azt mondják, hogy az illető, nos hát, "fehéret lélegzett". Megmondom őszintén, én valahogy nem szeretnék egy ilyen falu lakója lenni, mert valahogy borsódzik a hátam az ilyesmitől.

Viszont azt el kell árulnom, hogy én, annak idején, amikor "expressz hadakoztam" ezzel a Villással, na hát a lélek, vagyis a fehér léleg/kzet ki be-járt bennem, pontosabban csak kifelé áramlott, visszaszívni (bár bevallom, gondoltam rá), nem sikerült. Magam sem tudom előszámlálni, hány "lelket" okádhattam így a világra, vagyis hány "fehéret lélegeztem" (pedig becsszó nem is cigiztem akkor), mert még a szar is megfagyott bennem az ijedtségtől. Aztán egyszer csak vége lett, nem jött több "fehér". Na, mindegy, gondolni sem szeretek rá. Mostanában felmerült bennem 1 szörnyű gyanú: mi van, ha Béla esetleg csak attól tart, hogy nem látja, hogy ha valaki "fehéret lélegzik", a dohányfüsttől. Azt, hogy a fluor (nem a Tomi :)) hogy jön a képbe, ezt még sajnos nem tudom... Na csak azért, mert a sóstóhegyi főpap előszobája úgy nézett ki, mint egy pialerakat, és bevallom, kísértésbe estem a lehetőségtől, hogy elmenjek velük 1-2 ilyen "spirit"-uális "kirándulás"-ra... Egyszer anyám egy ilyenen lett nagyon rosszul, de hát valaki semmiből sem tanul :(.

Ja, azért Fluornak is van 1-2 jó száma... Főleg ez az Indigó utcás... :) Lájkolom! :Đ

http://www.youtube.com/watch?v=I9zixNxA-GA

0 Tovább

"gyógyítás"

Mivel apám a lóvéval zsarol, amit egyelőre még Viktortól kapok, kénytelen leszek elmondani "az őszintét", vagyis rövidre zárni a "gyógyítást". A gyógyulás/gyógyítás útja pedig az emlékezés, drága barátaim, nem pedig a jövő kifürkészésének a lehetőségei, amiről Gustav Meyrink írt könyvet. Bevallom, először kábé úgy akartam "meggyógyítani" őket, mint ők engem, hogy elküldtek az Arkádia Spirituális Fényeinek Satöbbi egyházának a helyi főpapjához, aki mindenféle hajmeresztő gyakorlatokat - pl kézenállás - talált ki nekem annak érdekében, hogy "meggyógyuljak". Persze ez a Villás később Bevallota, hogy "Azokat csak azért mondta, hogy foglalkozz valamivel.", én meg mondtam neki, hogy "Értem." Köszönöm a semmit, Kedves Béla. Hát, foglalkoztam néhány dologgal akkoriban, de bevallom, pont azokkal nem.

Szóval először azt találtam ki, hogy apámat elküldöm egy szcientológiai "etikakezelésre", anyámat meg egy katolikus paphoz, gyónni (a 2 kb ugyanaz). De rájöttem, hogy ez a szarakodás évekig is eltarthat, én meg emlékszem az igazságra - "részeg vagyok nem hülye" - ez volt a kedvenc mondásom, mondjuk erre már nem vagyok manapság olyan hű de büszke. Szóval az volt, hogy egyszer - szokás szerint - bebaszva jöttem haza, apám agyát meg elöntötte a szar, és meg meg akart fojtani, és azt ordította a pofámba, hogy "Megöllek!", én meg csak annyit bírtam kipréselni a torkomon nagy nehezen, hogy "Ne ölj már meg", erre nagy lihegések közepette nagy nehezen elengedett. Anyámnak mindössze annyi bűne volt ebben, hogy ezt végignézte. A családban ez a "közös élmény" feldolgozatlan maradt, és bevallom, engem egy kissé traumatizált.

Egyébként ez a motívum köszön még vissza Temesi Ferenc A Por című nagyregényében is (amit a magyar posztmodern kezdetének szoktak tekinteni), és Charles Bukowski életművében is. Persze ők "kíírták" magukból ezt az "élményt", és remélem, hogy most már én is... Szokás szerint ez a bejegyzés is "elszállt", eredetileg ezt "szellemesebben" fogalmaztam meg. Na, folytassuk még a gyógyítást, vagy tisztul már a köd?

0 Tovább

Medve anyám :Đ

Káprázik a szemem :) Pont az előbb néztem meg a Đ karakter jelentését, és a szemem előtt változott át az úgynevezett interneten Déja Vu betűtípusból Times New Roman betűtípusba. Nem semmi... 

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek