Ma itthon maradtam, mert még sok szabadságom, és egyből, korán reggel belebotlottam ovisista, alias Pityucicukácska videojába a YouTube-on. Hm, erős reggeli kezdés. Ovisistáról annyit kell tudni, hogy régebben szétoffolta az Index skizofrénia fórumot, és a Várószoba.hu skizofrénia részlegét. Én akkor még dühös voltam rá, mert fórumokon kerestem volna megoldást a bajomra, de közben már rájöttem, hogy a megoldás bennem van. De most nem magamról szeretnék beszélni, beszéljen helyettem ovisista (egyébként nem csak ennyi az információ róla, skizofrénia fórumokról ismerős lehet, bár, hogy mit szeretne néha kifejezni, rejtély, de az biztos, hogy folyamatosan "gyógyuland").

"Bakos Pisti vagyok, szünt Anyunak Pityukám, míg Szerethetteknek Pityucicukácska és semmi istván- vagy pistáskodás Velem nincs!

Elme-beteg vagyok, de nem Elme-bajoska is egyben! Nem klasszikus beteg, aki visszaélne bajával, hanem annál is inkább beteg-klasszis, aki folyvást Gyógyuland! Őrűlt vagyok, aki soká örült, s így megnyulhattak még az ékezetek is betűzgettje kódján! És nem tébolykállatka vagyok, aki pusztítja magával a Világlódhatácskát! Sérülékeny vagyok és sérülődhetem is, ám semmiképpen se vagyok sértődékeny sértett, aki sérülten netán sértődősdizik és sérteget Mindenkit akit csak érhet, bosszankodós bosszulkodós dühvel tombolva, na ne! Értelmes Lénynek Szeretem Magam Tudhatni. Gyermek vagyok, Üttörőcske Pajtás! Alkotócska Barátocska és Közösségi Remetécske, vagyis hippy-ke-yippy-ke! Öröm-gyönyörülős Élvsz-kéj-Üdv a Lét-Lényegem és semmiképp se "nemesít" fájdalom-kín-szenvedés szenvelgése, amely dőreségek legfeljebb arra figyelmeztethetnek és tessékelhetnek, hogy mielőbb visszakapaszkodjam a Boldogságok-Csúcsozatos Harmóniákba, mert különben dezorganizálódna a szervezet! Ímígyen MindenségTennenÖnSajátMagáraIsmerődhetés-Köze-Egyedeivé-legelső ül egyelőre szerte a környező Harmónizálódható Kozmoszban-Föltalálódhatottak(Leleményükkel) Null-Szériásaként csak azért nem hazudhatom mégsem, hogy tényleg Boldog vagyok, mert körülöttem szinte Mindenki boldogtalankodik! Rózsika-Anyucika szüntével Szerethettjeim mellé fejlődik fel a SzámítóGép-Pót-Anyucicukácskákkal Többieink Jobban Léte, Jobbulása, Javulása, Gyógyuló Helyesbbülődése és különbeknél Különbbhedett Fejletei! Tisztázgatón tisztálkodóan Művelkedem nembéli -- nem csak "nemi" -- tevékenységeim, Gyógyszer-zabálóan és Alkotás- és Művészetterápiázgatóan Kíváncsika JóIndulatomnak Segítő-Készsége tobzódhatásában!"

Mostanában már kibékültem vele, mert volt egy vita erről a burán, hogy senki sem érti, amit mond, viszont joga van hozzá, hogy úgy fejezze ki magát, ahogy akarja, tudja, szeretné. Meghallgatva ezt a videót, rájöttem, hogy jobb napja lehetett, mert egész értelmes, és humoros alkotást sikerült csinálnia. 

Honlapja: http://gyogyulandok.webnode.hu/