Meló után beszélgettem egy kicsit Fegyverrel. Eléggé ijesztően csillogott-villogott a szeme, de totálisan agyhalott volt. Hát, mondjuk ezért kár volt. Dumáltunk egy kicsit a szláv nyelvtörvényről, vagyis nyelvszabályról, de láttam, hogy nem dereng neki a téma, úgyhogy egy idő után hagytam is. Ja, azt nem kérdeztem meg tőle, hogy szerinte a "gondolat önmagát magyarul gondolja"-e, de csak azért, mert szerintem tuti betett volna az ökoszissztémájának.

Villás, a patás állatja is be-beszólogatott a melóba, mi van, itt már mindenki ki-be járkálhat?! Aztán jött Douglas Adams néhány személyes gondolta egyenesen Miss Weapon-nek, vagyis "Oh, Baby"-nek címezve. (Szóval ő is itt lehet talán valahol... Neem, nem én vagyok, de köszönöm szépen... :) Aztán még az is kiderült, hogy "a Gondolatrendőrség egyedül és kizárólagosan Magyarországon a robi nevű Könyvelő fejében tanyázik." Talán jobb is így. Kiderült még továbbá, hogy "a gondolatok nem tudnak gondolkodni, hanem csak úgy vannak, és ott manifesztálódnak, ahol jól érzik magukat". Jelenleg éppen nálam. Aztán meg kiderült, hogy egy kicsit "retusálgatták", meg "radírozgatták" A magyar helyesírás kézikönyvét, amitől egy kissé már rögtön szarabbul érezték magukat nálam.

Most kábé úgy érzem magam, hogy kedvem lenne bejátszani a világnak a "barna hang"-ot...

Ja, egy érdekes adalék: Douglas Adams szerint én vagyok Douglas Adams, szerintem NEM én vagyok Douglas Adams. "Na, ezzel kezdj valamit." Néha mondjuk 1-1 nyelvszabály, vagy nyelvtörvény hiánya az interneten a legékesebb bizonyítéka a meglétének. Ja, Fegyvernek még azt üzenném, hogy nem kell mindent mentálisan "kikiabálni", mert a fejemben lévő tinnitustól úgysem hallok semmit... Sőt, amúgy meg szinte kivétel nélkül mindenki hallja, kivéve engem. Nem baj, mert másnapra úgyis kialusszák. Ha alusznak ugyan még egyáltalán. So long, Kitty!

Szóval Miss Weapon megígérte nekem, hogy megnézi nekem alaposabban a szláv/szlovák nyelvszabályt/nyelvtörvényt. Csak el ne felejtse. Szörítok Önért. Őszinte híve, II. Douglas Adams...

Ja, még valami. Jelenlegi tudásom alapján egyedül nekem van úgynevezett lelkem, mivel a Földön egyedül én vagyok egyedül élőlény, és Önök mind gépek. Valójában 2-en vagyunk, Gaia anya, és én. De úgy néz ki, hamarosan szakítunk :(. Viszont csak Villás Béla Úrra kéne egy kicsit rászállni, és ő talán kifejtené, hová tűnt 8 milliárd lélek erről a hajóról (magyarul lélekvesztő)?! Tehát ez azt jelenti, hogy én vagyok Douglas Adams. "Köszöntem szépen." Egy élmény volt Önökkel játszani. A nyelvtörvények meg csak azért érdekelnek, mert mint tudjuk, "a gondolat önmagát magyarul gondolja", és ha véletlenül esetleg nemsokára szlovákul gondolná, akkor talán "nem értenénk meg". És a gondolatok még utoljára azt is üzenik, hogy ők csak addig fognak itt maradni, ameddig ők gondolják. Talán ezt kellene Villás Béla Tekintetes Úrnak tekintebe vennie.