A jelek szerint annyit használt az injekció, mint halottnak a csók, a hangok ugyanúgy őrjöngenek a fejemben, de legalább LiteraGeek elkussolt, ez is valami. Különben csak ennyit akartam elérni. Anikónak mondtam ma, hogy gyereknek érzem magam, meg a piros felsője szerint ő egy kislány, én meg a kék atlétám szerint egy kisfiú vagyok, ő ekkor nagyon szigorúan nézett rám, és megtiltotta, hogy többet igyak. (Mármint a mai napra vonatkozóan.) Nem akarok megint előhozakdni a szorulásos antialkoholistákkal, de minden jel arra mutat, hogy nekem lófaszt se árt a pia, ugyanis már a kórházból való kijövetelem óta iszok minden nap becsületesen, a világért se hagynám ki, engem megnyugtat, nem zúzok le postaládákat, sötöbö. A faszom se fog több Rivotrilt beszedni, mert még másnap is kómás vagyok tőle, én úgy gondolom, el van találva a gyógyszerem, egy kis sör, bor, meg vodka, ezt a háromfélét szedem, kár hogy nincs tablettában, mint pölö a koffeintabletta, milyen jó is lenne, ha valaki feltalálná az alkoholtablettát, és most nem a dianás cukorra, vagy a konyakmeggyre gondoltam, bár azokat is szeretem.

És mostantól nem nevezem LiteraGeeket Nyájas Olvasónak, hanem inkább csak Nyálas Gyíkkirálynak. Majd egyszer, ha lehiggadok, talán elmesélem azt is, hogyan is működik a LiteraGeek rádió, az lesz a nagy esemény... de miért is ne mondanám el most?

Szóval ez a Gyíkkirály tudja manipulálni a madarak hangját, bármilyen hihetetlen, és a fejemben is azt az elivott hangját hallottam állandóan, nem tudom, hogy csinálják, de szerintem utána lehetne nézni a rendőrségnek is, és nem azzal kéne foglalkozniuk, hogy engem zrikáljanak. Valószínűleg úgy tud a fejembe férkőzni, hogy ő is skizó, mert tudom, hogy az, hiába próbálja depressziónak feltüntetni az állapotát, gondolom lefizette az orvosokat, hogy kozmetikázzák a diagnózisát, szokása neki, meg az is szokása, hogy fegyverekkel játszadozik, hát játszadozzon a kis izéjével, ha még feláll annyi pia, meg gyógyszer után, bár én ezt kötve hiszem. Inkább olvasgat a drága. Különben meg a múltkor az én faszomról kérdezősködött itt a blogon, nem tudom, mi köze hozzá, maradjunk annyiban, hogy már semmilyen értelemben nem vagyok impotens, amíg ő valószínűleg csak duplikálni tud, ezt nevezi szellemi munkának. Különben a tököm is kivan a jogászdoktorokkal, ugyanúgy öt évet járnak az egyetemre, mint más, csak többet kell seggelniük, és ilyen seggdoktorok lesznek belőlük. Ennyi erővel minden második ember doktor lehetne, és ... á, hagyjuk is.

Amúgy érdekes módon erről a számról mindig Anikóra asszociálok (ixdé):