Csak azért nem hagyom abba a blogot, mert 1. mióta "beteg" vagyok, folyamatosan ezt csinálom, 2. sekélyes dolog, de ez az egyetlen szórakozásom. Egyszer úgy végignézném az egészet, és néhány bejegyzést úgy eltüntetnék, de persze akkor menne vele a többi is. (Na, jó, arra azért vigyáznék.) Ebben az akadályoz meg, hogy 1. rohadtul unalmasnak tartom saját magamat olvasgatni 2. ezt mostmár inkább egy WP blogon tenném meg, esetleg még a blog.hu-n.

A postr, az egy nagyon furcsa valami. Jó lenne, ha működne, de mindenkitől azt hallom, hogy be se tud lépni, és ezáltal nem tud hozzászólni a blogomhoz, ami miatt végül is az egészet csinálom/csinálnám. Különben meg annyi időt töltöttem a freeblogon, meg itt-ott, hogy nem érzem az "otthonomnak" a postr-t. Igaz, ha nem lett volna postr, akkor én már rég' Hodászon figyelnék, de valaki azt mondta egyszer, hogy nem kötelező örök életünkben hálásnak lenni annak, aki egyszer felkarolt/jót tett velünk.

És hogy írjak valamit az ördögről is, aki nem alszik: még mindig úgy érzem, hogy 1000 veszély leselkedik rám bírósági tárgyalások képében: van a gyámság, bocsánat, gondnokság alá helyezési ügyem (á la Kancsal), ami ellen feszt fellebbezni fogok, meg van a Gyík-féle beperelési ügyem, ami már azért is "sántít", mert nem a blogszolgáltatót kereste fel, hogy levetesse a tartalmat, hanem inkább engem fenyegetett, meg Norikát (a fasz). (Kár, hogy nincs meg már a bejegyzése a szokásos tenyérbemászó stílusával a kis madárhangú barátunknak.)

Ha nem tudnám, hogy az a beteg állat fegyverekkel játszadozik részegen, lehet, hogy minden másképpen lenne, meg ahogy a blogon is megírta, részegen száguldozik a BMW-jével munkába menet. Nem én találtam ki, csak meg kéne keresni, de ha az abilifyon van leírva, az akkor is megvan. Én nem szoktam utána nézni a szarjainak, egyáltalán nem is érdekelt sohasem, amiket belinkelgetett.

Ez már igen, ez már én vagyok, valóban roboman, a szokásos(?!) kis mindennapi félelmeimmel és rinyálásommal. Ez a bejegyzés még az abilifyon is elmenne, alig van benne csúnya szó, semmi Edit... jahahahajj, elbasztam! :-)

Hagyományosan nem vagyok egy Anna and the Barbies-rajongó, sem egy Quimby-fan, de ez beütött: