gyűlöli a kétség nélkül valókat

és irigyli őket

mert ujját a kor ütőerére tevé

és nem érze pulzust

elhagyott üres

kocsmákba jár

hogy az ő és a csapos közti

kínos hallgatás

minél hosszabb legyen

bánatából csinál ékszert

hol mint kincset

inge alá rejti

hol mint bizsut

mutogatja

 

Kerestem egy versemet a régi blogomon, de nincs meg, kurvára semmi sincs már meg, ez van, ezt kell szeretni. Ma semmiféle Editezés nem történt. Ma Anikózás van. Meg kurvára az, ami ebben a versben van. Egyébként a nullás évek nevű versemet kerestem. Na, az egy dúrvára nagy vareczista vers. Hátha egyszer meglesz valahol. Mondjuk kétlem. Az a gondolat, hogy kijöttem a pszichiátriáról, gondolom önmagát magyarázza. Természetesen magyarul. Különben nem tudnék kocsmába járni. Egyébként nagyon unom magamat is, a blogot is, a benne szereplő emberekkel együtt. Rohadt egy nyár van. A kóterban csak felforrt az agyvizem. Különben meg csak gyermekmegőrzésre adtak be, más értelme nem nem volt. Lesz ez még fordítva is... Amúgy valamelyik Editnek mondtam is, hogy a betegeket tegezni fogom, az egészségeset meg magázni, ha ez megoldható. De szerintem ez nem igazán megoldható, mert Skizofréniában a fasz se tudja már megkülönböztetni a beteget az egészségestől. A skizofrénia pedig még mindig seggbefingással terjed, de lehet, hogy annak a depónak a mellékhatása okozza igazából, amivel engem szúrkáltak. Fasz se tudja, mit adtak be. Érdekes módon, van úgy, hogy a pszichiátrián kezdek el hangokat hallani, és a betegek összezárva egymás hallucinációitól kínlódnak, meg vicsorognak egymásra a dögmelegben. Kész kínzókamra. Embertelenek a körülmények, vagy döglesz, vagy mászkálsz a folyosán, mint 1 állat. A bűz meg irtózatos. Egy dögkút ez a nyíregyházi pszichiátria. Carthaginem esse delendam. Egyébként kíváncsi vagyok, mi megy a gerontopszichiátrián :-). Na, oda akartak engem bebaszni. "Robi, hány éves vagy?" - kérdezte mindig a legvérmesebb hang.

"Hogy valósul meg a gyógyászat a pszichiátrián?" - kérdezte Attila, az ápoló. Hát a gyógyászat sehogy nem valósul meg, ha valakit érdekel a véleményem, elolvashatja a blogom leírásában. Baszódjanak meg. Ennyit akartam mondani a pszichiátriáról. Köszönöm szépen.

Ráadásul impotens lettem a rohadt depójuktól, amit az a hülye kurva beadott ma a pszichiátrián. Most már kurvára nem tudom lemérni a faszom! :-( Itthon meg anyám felbassza az idegeimet a rohadt nyálaskodásával, amikor a pszichiátrián felém se nézett 19 napig. Engem nem "szeretni" kell, hanem több tiszteletet várok. Pornófilmet ma se rakok be, mert egyszerűen nem áll fel a faszom, de ezt már mondtam. Na, jó csak vicceltem. De akkor sem áll fel. Pedig lenne "kihez" maszturbálni. :-)