Szia Edit
Sokszor beszélek magamban. Kicsit magányos vagyok. De ez így volt jó eddig, az se baj, ha egyedül maradok, de A-t ki kéne házasítanom. Mert az agyamra megy. +nagyon elszedi a lóvét, tényleg. Van 1 gyerek a 4-esbe jár, akinek bejön, vagy a volt férje. A többi volt bunkó kanjával nem merem magára hagyni, mert baj lenne. Mindig felnéztem az olyanokra, akik meg tudtak lenni egyedül is, én is voltam így, de magamra azért nem néztem fel, csak valami n után sóvárogtam, vagy alkoholizáltam. De leginkább egyszerre. Nem is tudom, mit gondolok Rólad, de Te gondolom, sejted, mi van. (az) (olyasmi) Én ilyen típus vagyok, ne haragudj, de meg kell kérdeznem, persze várhatna hétfőig, de nagyon unatkozok, hogy valahogy nem-e lehetne-e valami... ha ez ilyen szakmailag nem megoldható, akkor kitalálok valamit, otthagyom a melót, vagy valami. Ne érts félre, nekem hiányzik egy ilyen barát-barátnő, aztán meg melátnánk. Én skizóval nem kezdek (már) (ki), nem mindenki látja át úgy a helyzetét, mint én, de mondjuk Szalontai Edittel csak szakmázunk, Feldmárnak van egy példája, hogy elcsodálkozott, hogy a tanítója + egy másik csávó milyen okosak, meg jól elvannak, aztán kiderült, hogy mindössze 8 könyvet kellett volna elolvasnia, és ő is mindent értett volna. Hozzám még annyi se kell. Mit mondhatnék még, nagyon félek attól, hogy azt mondod, nem, semmi, a neten most is összetalálkoztam, vagyis már régebben egy csajjal Norika88, de mint kiderült, teljesen őrült. Te normális vagy. Biztos van valami dilid, pl nem tudom, de szeretném megtudni.
 
A naplód is érdekel 1 nap belőle, mondjuk. Én ilyen dokumentum-hülye lettem, ezért is kezdtem blogot írni, mindegy, nem sorolom fel hány száz blogot írtam, amíg az egyik végül egész tűrhető lett. (A mostani) Minden jót, írj azért valamit a hétvégén, ha kiloholtad magad :-)
Ma egy kicsit fáradt voltam, de bevettem a gyszt, most meg kukorékolok, hát nem tudom, hülyén 6, de tudom, hogy szednem kell, jó lenne itt megállni (megállapodni), különben sok  minden van még a világban, amit hipp-hopp megtudhatnék, de köszönöm szépen, én itt kiszállnék a buliból. Sokmindent elfelejtettem, de úgy az eszembe jutogatnak dolgok. Hülye vagyok, hogy hülyékkel facebookozok, aztán meg itt vagy Te, hogy segítsél az egyéni szociális problémámon, ami (sajnos) Téged is érint. Még1x ne haragudj, ha bántalak ezzel, v. valami.
 
Friedich Nietzsche :-)