Ami ezen a blogon folyik, az néha kriminális, komolyan mondom. Életemben egyszer kellett valakit cenzúráznom, pedig volt egy fórumom, amin néha olyan faszságokat írtak, hogy a fülem kettéállt tőle. Engem először a szcientológusok próbáltak cenzúrázni, most meg itt van apám az ügyvéd úrral, doktor doktorovics doktorov mind a kettő, aztán jónak tartották, ha a hátam mögött keverik a szart (én a mai napig nem tudok semmit a kezelésem részleteiről, a doktor urak persze mindent), és ez úgy jön a témához, hogy mostanában - úgy látszik - az ügyvéd úr csicskáztatja apámat, és ő cenzúráztatja az ÉN bejegyzéseimet. Szóval mindenki cenzúráz mindenkit.

Most egy kicsit arról a röhejes állapotról szeretnék írni, ami köztem és apám között a pszichiátrián kialakult. Szóval - mint tudjuk - a pszichiátrián is írtam a szarjaimat - kedvencem a Szerelmi négyszög és hamburger című versem - azon a mai napig szakadok a röhögéstől, de mind1. Mondjuk inkább sírni lehetne rajta, ez is mind1. Szóval és tettel, természetesen apám volt az áldozat, hogy minden nap ott gubbasztott a padon*, ameddig én mászkáltam az udvaron, vagy az éppen aktuális mizériáimat beírtam a számítógépbe. 1000 szerencse, hogy van ez a munkahely, ahol van internet-hozzáférés mert ameddig még viszonylag normális voltam, az Origó leközölt néhány zsengémet, különben elvittek volna egy skizó-lágerbe az isten háta mögé.

Edit biztos ejtett volna értem 1-2 könycseppet, Anikó talán még sírt is volna egyszer, vagy kétszer, de ezzel az esetem meg is lett volna oldva. Én az egész Hodászból egyedül a könyvtárost ismerem, de még mindig nem vagyok 100%-ban meggyőződve arról, hogy Hodászon van internet. Néhány kollégám biztos csóválta volna a fejét, hogy a csóri robit deportálták Hodászra, amúgy szerintem még mindig folyamatban van a gyámság, bocsánat, gondnokság alá vételem, csak a bíróságon egész nyáron a töküket vakargatják, meg ha jól tudom, télen is, meg tavasszal, meg ősszel egy kicsit.

Miért gubbasztott apám a padon? Nagy kérdés. Azért mért a külvilág felé mindent mutatunk, magunkban meg keverjük a szart. Anyám miért nem jött be egyszer sem meglátogatni, hanem inkább verset olvasott fel az egyesületben és sajnáltatta magát? Ez is nagy kérdés. Ugyanazért.

De hát valahogy szar került a palacsintába. Hát, persze, a kis blogger miatt. Túlzás, hogy sztárblogger lennék. Még az is túlzás, hogy celebskizó. De valójában lövésem sincs róla, hogy hányan olvasnak, mert jópáran olvashatnak readerből, és a picsám sem tudja összeszámolni. Néhányan be-beszólogatnak, hogy ja, én is, szóval látszólag nincs akkora forgalom, de szerintem azért van rendesen. Szóval ennyi lenne az igazság 2.

* ennek elkerülése érdekében annyit kellett volna tennie, hogy megkérje az orvost, vagy nevezzük inkább pszichiáternek, hogy lejárhassak az udvarra magamtól is...