És hogy miért akadna meg egy ilyen kicsiszolt Fegyver a torkomon? Hát csak azért, mert nem vagyok én kardnyelő. Nagyon lassan megy a váltás a melóban a repü varázsszőnyeg megszövésekor, a szálak meg folyton összekuszálódnak. Ezek kurvára intő jelek. És mennyit kóstál manapság egy ilyen repü varázsszőnyeg? 300 Ft-ot. Ez már nem is egy 1000 Ft-os bolygó, hanem egy 300 Ft-os, kurva nagy az infláció, bazdmeg, csak nem veszitek észre.

De ígérem Neked, Edit, hogy menni fog a váltás, a hétvégi programom mindig csak annyi lesz, hogy megbaszom a rezet. És ezt az egész dolgot arra fogom fogni, hogy szedni kell a gyógyszert, és még nem áll be/ki/le/fel, mittudomén. De ha már nem bírnád cérnával  (nem is gondolom, hogy miattam, Magad miatt), végső esetben megmondom az igazat. Hiszen eddig is csak az igazat mondtam a magam kis undorító mutáns nyelvén.

És ameddig a prófétára várakozunk (nekem most eléggé androgünnek tűnik, és nem is biztos, hogy teljesen 100-as), elmondom Nektek, hogy mi lesz a Világ Végén.

Douglas Adams irodalmi pályázatot fogunk kiírni, és az lesz a győztes, aki valamilyen módszerrel félbe fogja tudni hagyni majd a művét. Én vagyok Douglas Adams. Na, milyen a magyarom? (Csak vicceltem.)