...hogy amikor az ember összebaszik a szüleivel, egy szál cigit nem lehet szerezni, vagy ki kéne menni Sóstóra, de még akkor sem biztos az ügy, vagy be kéne zarándokolni Nyíregyházára (+10+ km), én el is indultam, de az utcasarokról (Úttörő utca és Aranykalász sor kereszteződése) visszafordultam. Persze 2 választásod van: vagy telebaszod magad 1 mg-os Frontinnal, vagy bevedeled apád viszkijét. De szar idő van... még csikkek se nagyon vannak... én annnyira rugalmas vagyok, és kicsik az igényeim! Legalább egy jó csikket találtam volna. Érdekes, hogy valamikor napokig nem hiányzik, valamikor meg jobb, mint egy orgazmus, persze az oxigénhiány, meg minden, ha jól tudom, berúgva jobban is üt a cigi, de már úgy látom, kezdek össze-vissza beszélni a nikotinhiánytól. Nem kell Frontin. Nem kell viszki. Nekem csak egy kurva szál cigi/csikk kéne az elalváshoz. Na, most hisztis vagyok, mint Anikó, mi?!

Ja, megvan, bazd meg, találtam 2 doboz Nextet, ezzel elleszek a héten, köszönöm a szüleimnek, de főleg Istennek, hogy megalkotta ezt a kurva világot! Most már (esetleg) jöhet a viszki is...

(Ja, közbe megittam egy liter bort, azért vagyok ilyen vicces, és a sóstóhegyi mezőgazdasági kocsmában már nem is szolgáltak ki egy liter után, mindegy, mit lehet elvárni a tudatlan parasztoktól?! Dögöljenek meg minél hamarabb.)

Ja, itt a mai pornó adag, erre vertem ki ma kutyafuttában, meg Anikóra 2x, de án olyan monogám típus vagyok, hogy már ilyenkor se' tudom megcsalni... Na, erről még majd mesélek valamit, de teljesen felvillanyozott az a 2 doboz cigi, amit leltem, lehet, piálok is még valamit... Elvégre holnap az első komoly "munkanap"! Egészségetekre!