Ma roppantul egyedül voltam, és nagyon magányos. Nagy magányomban mégis sikerült beszélnem Mária Magdolnával, mert kiderüt, hogy ő is én voltam. Mindegy, kaptam róla egy igazolást, hogy nem vagyok bolond, csak egy kicsit mesüge.

De a ti megváltásotok is megvolt, mesügék, Jézus Krisztus másodsszorra Zsolnai Gáborné, vagyis Demeter Anikó alakjában jött el közétek. Női test, női lélek, nincs semmi átbaszás, én csak egyengettem az útját a Sátán praktikái ellenében. Ezért választott engem, mert félt, hogy megint magára hagyjátok. Hát, magára hagytátok. Higgyétek el, nem is olyan mesüge, mint ahogy lefestettem. De csak így lehetett róla elterelni a gyanút. (Éhes disznó makkal álmodik, mi, fiúk?!)

Futottak még katgória:

Barack Obama, antikrisztus

Villás Béla, Sátán

The end

Legközelebb a hollywoodi álomgyárról, vagy inkább álomfeldolgozótól folytatjuk, + Villás Béla "ördögűzéseitől". Jó éjszakát, és szép álmokat Mindenkinek!

 Ezt meg csak úgy:

Ezt amúgy E/1 figyelmébe is ajánlom, de a képek is magukért beszlnek. Most jut eszembe, hogy "hirtelen" elkezdték "megcsinálni" a Majmok bolygója folytatását. Hát nem "véletlen" egybeesés? Anyám meg Villás Bélát "hallgat" éjjel-nappal, szóval hogy is van ez? Ja, Villás Béla hazudik, mintha könyvből olvasná. De úgy hazudik, hogy a mondanivalója kb 90%-a igaz, éppen csak a lényeges kérdésekben nem mond igazat. Én nem tudok többet felajánlani, csak 95+ %-ot, de ez is több, mint az övé. Lényeges pontokban és szándékosan ráadásul sosem teszem. Amúgy nem is folytatom már innen, minek, mindent elmondtam, mindent ki lehet találni ennyiből is. Hát ez nem volt egy poénos bejegyzés "szori vagyok". Nincs Nagy Poén, eleget játszottam itt a hülyét előttetek, most komolyan.