A Grófnak, akinek 1 kék kereszt csüngött a nyakában az "artistával" (ezt mondtam neki, hogy bosszantsam), azt találtam mondani, hogy "Isten egy nagyon kis játékos" Akkor még nem jöttem rá, nem emlékeztem így vissza semmire, mint most, apránként. 1 dolog volt, amiben biztos voltam, hogy 1+1=2. Amúgy a Gróf felvidéki nemesi család sarja, csak hát ugye a Benes-dekrétumok és egyebek miatt most jól-rosszul összetákolt cigikkel seftel, ez az élete. Szóval, hogy miért nem vagyok úgy oda magamtól, ha már az istenségig jutottam, és ezt mindenféle módon bizonyítottam, hát csak azért, mert vannak itt mások is (legalábbis voltak). Kimondhatatlan hatalommal, de néven sem nevezhető betegségekkel, és iszonyatosan szenvednek a földi "gyógyszerektől". Egyszer végignéztem egy ilyen tag szenvedését, meg hogy milyen kínokban fetreng a dohányzóban, beszélni ugyan nem tudott, de mindenféle szörnyű hangot adott ki magából, holott tudta, hogy engem megijeszt vele. Amúgy meg nem is volt emberi fizimiskája. Azt mondták, agyvérzése volt, és azért ilyen, hát lehet, hogy volt, de akkor miért adta azokat a szörnyű hangokat, na mindegy. Ő is cigizett. Egyszer, amikor ott ültünk a dohányzóban, felnézett a plafonra, és kővé meredten bámulta. Tudjátok mi volt az? 1 pókháló tele legyekkel, tiszta undorító. Rám nézett, bólintott, majd azután békét hagyott nekem, talán még kezet is fogott velem (földi szokás szerint) utána, úgy rémlik. Hát ezért nem verem magam én itt, se ott, se sehol. Mire verjem magam, arra, hogy én csináltam ezt az egészet, jó kis hely, nem mondom, de vannak itt mások is...

Ja, mágia? Az is van. Mondjad, mondjad még robi, miket láttál? Hát először is csinálok 1 facebook csoportot 1+1=2 címmel, oda berakom a Dzsidzsi Csekey-féle hivatkozást, azt nem tiltja le a pornó miatt (ezt is a Gróf mondta, hogy így lehet akár pornó is fent), és akkor folytatjuk, csak kéne valaki, aki megcsinálja velem az 1+1=2 csoportot... Egy kíváncsi fáncsi... talán... apám?! Vagy ha nem ő, előbb-utóbb úgyis valaki, csak Feca most nem ér rá éppen... mindig azok a nők :-)

Na, facebook csoport: https://www.facebook.com/#!/groups/365012010267241/

Vajon kivel csináltam, kedves CiteraGeek?

(Amúgy az ikont elbasztam, mert azt hitttem, hogy egy victory jel, de ehelyett egy ördögvilla, vegyétek úgy, hogy csak egy összetört szív. Ki lehet ezt valaha javítani?)