Azt hiszem, LiteraGeek tegnap megvilágította az elmémet: Ti hülyének néztek engem. Hogy a Bolond Jézus feltámadott 2013 április 1-jén, és azóta hülyeségeket beszél egyfolytában. Elmondom akkor a Susogós mackók film egyfajta értelmezését, és akkor ennyi. Az én egyik értelmezésemben ez 2 spirituális mesterről szól (véletlenül belenéztem a Vidám vasárnap húsvéti adásába, és Németh Sándor éppen valami spirituális korszakról + feldúsulásról dumált).

Szóval ezek a mesterek arról beszélnek, hogy tavaly is mi volt (2012), és hogy ki se jöttek a barlangjukból. Erre fogják magukat, 2013 április 1-jén ("1 hónapot csúszott a tavasz") kimerészkednek a barlangjukból, talán, hogy kipróbáljanak valamit a sok zagyvaságól, amit összehordtak, én nem tudom, és kurva nagyot zakóznak. "Elkúrtuk..." De már késő, bemondják a rádióban/tv-ben, és az emberek azonnal utánuk csinálják a mutatványt.

A pofára eséssel együtt.

Köszönöm, LiteraGeek, hogy mevilágosítottad az elmémet. Megint lesz pornó. Most még csak linkbe, de később lehet, hogy direktbe tolom a pof... arcotokba.

http://xhamster.com/movies/1339999/german_girls_cast_some_dudes_part2.html

Na, jó, délután inkább kiírunk róla egy szavazást, talán úgy a tisztességes. Elvileg demokrácia van. De ez a kétharmad sehogy se fér a fejembe...:)