Megvolt a reggeli tüdőtorna, ez most terveim szerint egy rövid bejegyzés lesz, aztán ki tudja?

Azér' lettem ilyen, mert igazából sosem mozogtam olyan körökben, amilyenekben kellett volna. Amikor az ámítástechnikával kellett volna foglalkozni, akkor az agyarral foglalkoztam, és versa vica. Álmomban :-) Egerbe szerettem volna járni ámítástechnika-agyar szakra, mert az én időmben csak ott indult ilyen. Szóval komolyra fordítva a szót (hehe), kockának nem voltam elég kocka, művésznek meg nem voltam eléggé művész. Fórumita voltam, a blogokra mindig enyhe(?!) gyanakvással tekintettem, furcsálltam, ahogy az emberek kerülgetik a kását, hogy ki akarom tenni az életemet, de inkább mégse annyira, jaj, csak az emberek meg ne tudják, ha lehetne, én szabjam meg, hogy ki olvasson, és ki nem. (Azért most már erre is van lehetőség, de most már túl is vagyunk 1-2 csodálkozáson, és mégsem lett belőle olyan nagy ügy.)

Ki volt az, aki inspirált? Furcsa módon háromra is emlékszem: harmony volt a legfontosabb, attól, hogy most bele van ragadva a szocfóbjába, ugyanúgy becsülöm érte. A sors iróniája, hogy egy pszichiáter-bloggert is olvasgattam akkor, amikor még tényleg nem volt kutya bajom sem ("enyhe" intoxikációk előfordultak). És nem tudom miért, de még Montag (jelenleg dívamacska) blogját emelném ki. Különben ez utóbbi 2 éppen most babázik, egy kedves ismerősöm szavajárásával élve pedig "engem a csecsemők csak gasztronómiai értelemben foglalkoztatnak". Szóval jelenleg kapufa mind a 3.

Sohasem vittem túlzásba a blogok olvasását, az írását néha igen. Az egyik volt középiskolai osztálytársam megkérdezte, hogy "És szokták kérdezni, hogy Robi, mi újság, mi van veled?" Mondtam, hogy szokták, de inkább csak udvariasságból, akit komolyabban érdekel, hogy mi van velem, az úgyis elolvas itt. Aki meg csak beszélgetni akar, hát beszélgetek vele, pl az időjárásról, meg a meteorológiáról. Különben írásban jobban ki tudom fejezni magam, szóban meg sokszor még levegőhöz se igen jutok a kollégáim között.

Ja, azt akartam még bejelenteni, hogy a hét végétől szabadságon leszek, nem fogom Edit nélkül kibírni, most Edit 2-ről van szó a változatosság kedvéért :-P, szóval be fogok járni megbaszni a rezet, Anikó sincs itthon, elment valami pusztába 2 hétre. Kocsmára sajnos nem telik, a cigi miatt, de ha majd kiveszik a fél tüdőmet, lesz hely a májamnak (ez de rossz).

Amúgy jó reggelt.