Ez egy vicceskedő cím; aki érti, érti, aki nem, nem. :-) Azon gondolkoztam, hogy kiírok egy szavazást, hogy mennyi legyen az annyi, vagyis hogy kábé mennyire vegyek vissza az arcomból, nem is annyira az arcomból, hanem az itt leírtakból. De gondolom, a szavazgatás egy idő után fárasztó tud lenni, úgyhogy megoldottam magam a kérdést, nem heréltem ki a blogot, csak rituális és lelki értelemben körülmetéltem; kigyomláltam belőle a legjobban semmihez sem kapcsolódó, értelmetlen részeket, amiben teljes nevekkel dobálózok tök feleslegesen. Gondolom, ebben az időszakban kulminált a pszichotikus epizódom. Bár erre is van mentségem, azt hiszem, a jó öreg Varecza mester is nevekkel, meg házszámokkal és egyebekkel operál a műveiben.

Végül is bosszúmű; az is, meg most már valamilyen szinten ez is. Mindig gondolkodok rajta, hogy kiheréljem-e belőle a pornót, egyelőre hagyom, ha lenne valmi komoly lehetőség a nézettség növelésére, aminek az lenne a feltétele, hogy kiszedjem, akkor talán esetleg. Bár ekkora nézettség is elég egy olyan blognak, ami eredetileg a népesség 1%-ának lett szánva, de aztán kiderült, hogy a népesség 1%-a pont leszarja az én blogomat, inkább szerintem alávetné magát egy elektrosokk-kezelésnek, amit a pszichiátria tankönyv szerint méltatlanul "háttérbe szorítottak", minthogy ilyenekkel szórakozzon. Persze, a skizofrénia maradjon meg a "Rém"-nek, amivel ijesztgetni szokás, ha meg valaki rendesen "bekapta a legyet", az meg jobb, ha kussol, meg gyöngyöt fűz egész életére. Ilyen világ van. Senki se vágyik többre. Lejattolunk a kis rokinyugdíjunkból a pszichiáterünknek, ő meg cserébe kiinteget nekünk a csúcs kategóriás kocsijából, amit a mi pénzünkön vett, de legalábbis üzemeltet. Már ha éppen ráér. Amúgy meg látványosan undorodik tőlünk az elhanyagolt külsőnk miatt, mondjuk nem is tudom, miből kellene, hogy teljen nekünk jobb cuccokra.

Szociálisan amúgy érzéketlen vagyok, meg fejlődési rendellenes, de legalábbis lelki szemétláda, meg érzelmi nyomorék. Lehet, hogy így van, de arra is felhívnám a figyelmet, hogy kik, vagy inkább mik tettek azzá. Kiből mit hoz ki a helyzet, ugye. Tőlem nem volt nagyobb nyuszi azok után, amikor ez az egész kiderült rólam, az állatvilágból hozták a példákat a pszichiáterek, hogy milyen az állapotom. Kábé ilyen katatón közeli. Majd én is az állatvilágból fogom hozni a példákat, hogy milyenek a pszichiáterek, legalábbis egyes példányok.

* De hát mindig is így volt. Az abilify nem volt elég skizó, oda azért nem jártak, ez meg túl skizó lett, ide meg azért.