http://www.givemebeer.tk/

Írtam a szerzőnek, de volt egy kis agyblokkom, meg egy kis szótár-mizéria, így alig tudtam elmagyarázni, hogy mit is akarok tőle. Szerintem beletelik 1 kis időbe, ameddig válaszol...

Most jutott eszembe, hogy volt egy játékom is, a Juliszk, meg volt még rajta egy Csernobil nevű játék, csak az is valahogy eltűnt a süllyesztőben. A Juliszkot a Csernobil mintájára írtam, csak egy kicsit emberségesebb volt, mint a Csernobil. A Juliszkot a Finnugor kalauz egyik írásának az ihletésére írtam (magyarul pofátlanul beleraktam az egészet), terveztem a folytatást is, csak az a projektem is félbemaradt, mint az Insomnia nevű játékom, amibe beleőrültem, de később valahogy bizonyos értelemben valóságossá váltak a benne leírt események.

Egyébként meg ajánlom mindenkinek a Minden mindegy című bejegyzésemet sok szeretettel. Nyaljátok ki a picsámat. Internet is for porn, mindjárt berakok egy kis brazil pornót a Brazíliai utam emlékére. Az abadianaiai kiscsajokat meg üdvözlöm a kávézókból. :-)

De nem is kell berakni brazil pornót, mert amint látom, már van egy a Barátnő, kurva, vagy pornó című bejegyzésemben. Na, azt leshetitek.

Bármibe fogok, kudarc. Vajon miért? Na, persze "csak magadat hibáztathatod". Meg minden ember a saját szerencséjének a kovácsa. Ezt hallom állandóan. Akkor meg miért törölnek a schizophrenia.com-ról? A régi burát miért kellett megszüntetni?? Ja, mert "véletlenül" kaptak egy norvég pályázatot? Pedig ott sokkal nagyobb volt a forgalom. (Isten szeme mindent lát.)

Nem rajongok ezért a számért, de most itt van:

 

Még mindig szeretem az esőt. :-)