Megint 2 látok a Rivótól, meg most alva is fogok írni. Az éjjel is alvajártam (Málik Roland: Alvajáró :)), a nővér megkérdezte, hogy mit csinálok a folyosón, megráztam a fejem, és azt válaszoltam, hogy: alszok. Ez azért stimmelt, de mit akarsz csinálni? Ennyit mondtam neki: cigi. És az is volt. 

Egyébként Pali bácsi, akit 4 egység vénás rivóval sem sikerült teljesen kiütni, mert megedzette a 40 év leponex, olyan alvajárásokot szokott csinálni, hogy egyszer pl. a női szobában kötött ki éjszaka. Gyuri mellé meg befeküdt a Félkarú, de aznap eltűnt egy csomó cigi, meg 1000 Ft is. Tiszta holdkóros társaság, már mindenkit kitettek a kis megfigyelőből, de én még mindig ott vagyok, Egyébként Pali bácsival a múltkor éjszaka találkoztam a folyosón (hol máshol találkoztam volna, az egész csak egy kurva folyosó. Először csak valami olyasmit mondott, hogy "dobrigyeny", akkor még nem fogtam gyanút, még a "tavaris" is elment, de amikor már a saját nevét is csak szlovákul volt hajlandó kiejteni, érezték az ápolók, hogy ennek már a 1/2-e se tréfa, és jól leoltották Seduxennel, meg Haloperidorral. Reggel viszonylag üdén ébredt, a tiszta vízről, a friss oxigéndú levegőről áradozott, meg a csodálatos kilátásról és a tájról. Persze ő csak a rácson keresztül látja, mert nem engdik le. Egyébként ő az a skizó, akinek megígértem, hogy pofán vágom, de kiderült, hogy mindez 1 félreértésen alapult, mert az a 2 gyógyegér, akivel sokáig voltam a szobában, és egész nap a plafont bámulták, bemagyarázták neki, hogy én milyen beteg vagyok. Az egyik egy enyhén (de inkább közepesen) értelmi fogyatékos volt + epilepsziás + skizofrén (amit én erősen kétlek, hogy igazi skizo lenne, mert ha ő az, akkor én szégyenemben visszaadom a diagomat), a másik egy 18 éves szorongós kis köcsög, akinek az egész családján kikönyökölt az alkohol. A szefós gyerek anyja ráadásul lelépett 500 Ft-ommal. Az minimum egy doboz Navigator.  Az nem zavar, hogy Anikó lapát számra hordja ki tőlem a pénzt (mert megérdemli :), de ezek ne csesszenek már ki velem.

Mi van még? Előléptem küldönccé, velem szereztetik be a Sláger szivarkát, a 3az 1-bent, meg az alkoholmentes Bucklert. A Bucklernek alkoholmentes sör létére ráadásul, van egy fél 100% alkoholtartalma, egyébként a múltkor a kertben én is lenyomtam egy grapefruitost. Most miért? Az addiktról az ápolók füveznek a betegekkel, meg rivóval bizniszelnek, meg még ki tudja... Ja, nem kerülök át az addiktra, most úgy néz ki, de legkésőbb hétfőn kijövök a szabad világba, a szüleimet lebeszéltem Hádészról, oszt haza is visznek, legkésőbb hétfőn, mint már mondtam. A szüleim döntésébe szerintem nem játszik bele az a blog, csak olyan 99%-ban (Bár apám szerint ha eltűnnék a Hádészban, a kutya se foglalkozna velem utána. Én azért bízom benne, hogy ez nem így van :). Na, meg az is, hogy mit mondanának az emberek, hogy engem meg lepasszoltak a Hádészba (a nagyanám meg ott hegyel nálunk). Sok jó ember... nem fér el sehol. Anikó mondanom sem kell, nem jött befeküdni, mert azt mondta az orvos, hogy kell a hely olyanoknak, akik "igazából hallucinálnak". Gondolom, ő is levágta, mi az állás. LiteraGeek, ilyen embereket én is látok néha, mint Te, de én erre nem ajánlom a Leponexet...

Most véletlenül bejött a melóba Anikó, és persze nem tetszett neki Fegyver, mert szerinte olyan, mint az Éjjel-nappal Budapestből mittoménki, aki mindenkit meg akar szerezni magának. Meg hogy láttam-e, hogy rázza seggét? Persze én ártatlanul azt mondtam, hogy semmi ilyesmit nem láttam... De Katira is egyből azt mondta, hogy "Hány éves? Mit akar tőled?". Nem tudom, írtam-e, hogy az előző melómban beültetett a "fiúszobába", ami 3 súlyosan értelmi fogyatékos autistából állt, ott fűztem a gyöngyöt, nehogy szóba tudjak állni más csajokkal/nőkkel. (Mondjuk akkor még nem is igazán akartam.) Erre persze van esze. Egyébként beszéltem én normális emberekkel is, 27 évig folyamatosan, azóta van ez, amióta "nemvagyokbeteg". Az a 27 év valahogy kezd kikopni a memóriámból. Pedig arról akartam írni eredetileg. Bassza meg.

Most csak azért vagyok bent ilyen sokáig, mert sokáig tart az irodai munka, Edit pedig itt "rázza a seggét", he-he...