És hogy én alkut kötöttem volna az ördöggel, hogy felajánlom a lelkemet is azért, hogy "feltaláljam" a skizofrénia ellenszerét, ez nem igaz, mert ördög sincs. De ha igaz is lenne, erre a választ ld a címben.

Hogy mindenki értse: a vénás Rivotril (asszem 3-ast kaptam), az egy kurva erős nyugtató, gyengébb idegzetűek úgy is érzékelhetik, mintha meghalnának tőle, legalábbis ha arra gondolsz, hogy most meghalsz, azt is halál nyugodtan végig tudod gondolni tőle. Szerintem megfelelően nagy dózisú nyugtatóval, mondjuk rivotrillal (hatóanyaga a klozanepám), a skizofrénia nyom nélkül, "maradványtünetek nélkül" gyógyul.

Persze emlékezni fogsz, miket "haluztál" össze, mert azért ez nem egy agyradír, de nem fogod tovább gondolni, szövögetni a (tév?)eszmerendszeredet, hanem kihoz az egészből. És hogy mi a faszra az a sok Konvulex, meg antipszichó? Hát parasztvakítás. Holnap majd a nyíregyházi pszichiátria főigazgatójáról fogok írni, aki egy (rovátkolt) barom, nem is, inkább egy címeres ökör. Ráadásul egy bolgár. Mijafaszt keres itt egy bolgár egyáltalán, pláne egy magyar pszichiátriai intézet élén. Mindegy, vele még majd holnap számolunk, mert kevés itt a "gépidő", és úgy is csak felszívnám magam.