mottó:
munkahelyen Nő2: Kisállat semmi, kiskutya, kiscica?
roboman: NEM!!
Nő2 csalódottan: Ja, Anikó?
roboman: a-ha


örökösi lányok
a szívem fáj, ha rátok
várok cigizek és fázok
veletek szemezek és mászok
fel a buszra
A pontból B-be visz a
17-es 23-as 9y
csak a szemem állt meg Anikón
nekem csak az abc eleje
jutott kellett Anikóból nincsen elege
senkinek nincsen nyugalom
se megálló se jutalom
Anikóból Barátnőből Cicu$ka
valamikor usanka
de néha sállal takarjátok
hogy nincsen már testetek
gyöngyöt fűztök, festetek
én a lelketekre csillagodra várok

Bonyolult. Majd egyszer mindent megmagyarázok. E/1-nek. Aki egy akkora elitista N, mint én voltam 1x. 24 éves koromban. Vagy 25. fasz tudja. Mindenesetre 27 éves koromban vége lett a dalnak. Azóta nem csináltam jóformán semmit, csak a farkamat vertem. Már ha tudtam a depótól. Az a kurva risperdalos év nem kellett volna. (2008) Azt is annak a kúrva Kovácsnak köszönhetem. Csak azért kötöttem fel magam, és csak 1x. :-) Most már "jó" leszek, megígérem. :-) Csak azt tudnám, most mivel szúrkáltak. "Az orvostudomány fejlődik." Timike szerint. Szerintem meg lehet, hogy fejlődik, de csakis visszafelé, és carthaginem esse delendam.

Különben akárkinek elmagyarázom az egészet egy lityi bor mellett a 4-es kocsmában. Tegnap láttam Sóstóhegy legjobb nőjét a buszon, de most valahogy nem érdelt. Nincs jó kedvem. Különben meg lehet, hogy most is risperdalt kapok. De akkor tényleg tönkrebaszom az egész pszichiátriát. Meg haloperidolt is kaptam szerintem, pedig világosan leírtam, hogy a saját nyakukba szúrják inkább a haloperidolt, meg a risperdalt, meg ezeket az őskori szarokat.

Esküszöm, a saját szarukat is megennék inkább, minthogy felhagynának a mások kínzásával. Szadista állatok. De tudom, hogy vidáman maszturbálnak a szobájukban, este meg csókot dobnak az asszonynak, és röhögnek mindenen. Aljas, gennyes szemétládák. Hogy lehet így élni? Söpredék. Igaza van a szcientológusoknak, hogy rohadt fasiszta csürhe az egész banda, a fasizmusból származik az egész "tudományuk". Ja, Editke, valamit elfelejtettem mondani az elbeszélgetésen, amikoris magázni tetszett. A szcientológusoknál tanultam a legtöbbet. Nem pedig magácskától :-P. A szcientológusoknak meg azt mondanám, hogy  CCHR annyit ér, amennyit beletesznek. Én mondjuk simán önkénteskednék nekik. Meg is lenne oldva a szabadidő-problémám. Esetleg osztogatnék röplapokat, közben meg Dokujem Stacira gondolnék, ahogy utoljára láttam. A Szigeten is osztogattam röplapokat. Hát nyár van, bazdmeg. Ja, amúgy nem azért tegezek mindenkit, mivel elismerném azt, hogy van olyan, hogy mentális betegség, és a sorstársaimnak érezném ezeket a nyavajgókat, hanem azért mert ezt tanultam a szcientológusoknál. Csókolom.