True enough, hogy hétfő reggel hazaengednek (haza-haza), és reggel 9-kor már kész is lesz a záróm, (a kórházból már egyből mehetek is a melóba :Đ), persze a szüleim belátták blablabla. Csak hogy be fognak állítani valami szar depót (asszem Cysordinolt), és engem ez egy kicsit lehangol.

Jó, próbáljuk máshogy: Ti mindannyian fasiszták vagytok, és hisztek a fajelméletben, akár elismeritek, akár nem. Jó. Akkor mi egy más faj vagyunk, akiket Ti brutálisan elnyomtok, igaza van Feldmár Andrásnak, politikai okokból. Tudnék mesélni még a politikáról, például azt, hogy az országott jelenleg egy beszívott egyetemi koliszoba irányítja, de ezt most hagyjuk is. Hagyjuk a Nagy Tesót is, aki mindenben kompetens, és még a csapból is ő folyik víz helyett. Mármint a zsebhitlerre gondolok, vagyis a miniducére, aki szisztematikusan ki akar irtani bennünket azzal, hogy lecsökkenti a juttatásainkat. Az 1 millió új munkahelyet sem nekünk ígérte, hanem a többi fasisztának, nekünk meg lófasz a seggünkbe. Igen, komcsi vagyok. És? Kinek mi köze hozzá?

Igaz, hogy van egy szefós barátnőm (aki félig német), igaz, hogy flörtölök (baszottul nem hittem volna, hogy életemben le fogom írni ezt a szót, ráadásul nem is vagyok benne biztos, hogy a helyes kontextusban) egy szoc munkással (aki félig szlovák). Én meg persze fajmagyar. Régen talán táltosnak hívtak volna, most skizofrén gecinek. És bazmeg, engem nem kell csoportos kurvázásért csuklyában elvezetni a kuplerájból, mint a T. beszívott koliszobát. Én nem voltam KISZ vezető, nem mondtam, hogy "Csuhások! Térdre, imához!", sosem voltam polgár(i), se nem lettem liberálisból konzervatív.

Amúgy nincs 2 nőm se egyszerre, csak 1 nőm, meg 1 társalkodónőm.

Mi a faszt csináltam én? Lezúztam egy postaládát, ami egy elnyűtt műanyag cső volt? Á, tudjátok, mit? Dugjátok fel magatoknak a depó injekcióitokat, mi így érezzük jól magunkat. Életem nagy kalandja volt ez a blog, meg ez az egész, a legjobb, ami történhetett velem, és csak is ez és így történhetett, de tudjátok, még mit? Most egy darabig nem írok többet. Kivéve, ha valaki szépen megkér rá, aki nem LiteraGeek (Félre ne érts, Robi, semmi bajom Veled, de azt hiszem, az egy bloghoz kevés, ha 2 ember beszélget egymással, mert azt úgy hívják, hogy chat.)

Végezetül: én csak egy kurva magyar szakot akartam elvégezni. Valahol. Bárhol. És most a mélymagyarok miatt:

1. újra kell érettségiznem emelt szinten magyarból

2. Nem indul stabilan magyar szak levelezőn, csak Pécsen, és ezért oda kell majd utazgatnom 3 hetente.

A magyar nyelv híres a káromkodás-készletéről, de azt hiszem, most erre nincsenek szavak még az édes anyanyelvünkön se.

Különben meg nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem kell itt mindent véresen komolyan venni, csak éppen most az van, hogy ahhoz képest, hogy mindenki hazudik, ennek a blognak szokatlanul magas a valóságtartalma.

Ennyi.