A feltámadás a halálom után fog bekövetkezni, akik hittek bennünk ők szintén feltámadnak, a más vallásúak sajnos rossz lóra tettek, mert egy másik bolygón fognak reinkarnálódni. Ennyi volt mára a Megváltás Híradó.

Amit vállaltunk azt elvégeztük, mi a három női Krisztus (én egyedül skizofrénségem jogán lettem J, meg azért, mert ekem voltak a legnagyobb flesseim), egyébként szólíthattok nyugodtan Magdinak, istennek, vagy ki hogy imád egy felsőbb hatalmat. De a robival is megelégszek. Engem nem kell imádni, csak békén kell hagyni. "Kérem kapcsolják ki a szirénát a fejemből" - idézet saját magamtól.

Ma hallottam egy olyan durva történetet, ami felér azzal, hogy a volt barátnőmmel azért ment szét a kapcsolatunk, mert amikor kimentünk Diósgyőrbe, azon gondolkodtunk, hogy villamossal menjünk, vagy busszal. Én a buszra szavaztam, hogy gyorsabban odaérjünk, ő meg villanyóval akart volna menni, hogy gyönyörködhessen a "tájban". Végül ebben a kérdésben én győztem, de ezzel elvesztettem a szerelmemet, és a legjobb barátomat.