Anikó, vagy kezdjem inkább Edittel? Szegény feje néha azt se tudja, mit csinál, vagyis cselekszik. Azt már tudjuk, hogy spirituálisan nem egy túlfejlett lélek, kikérte magának, hogy Paolo Coelho spirituális témájú könyveket írna. Ja, igaz is, inkább ezoterikusnak mondják. Persze, amiket ő olvas, még véletlenül sem lehet az. Kezdtem volna neki, hogy Veronika meg akar halni, meg skizofrénia, de ez meg láthatóan már bosszantotta.

Amúgy meg nem tudom, hogy emlékszik-e, hogy órákig bámult engem szinte megkövülve, és egyszer azt találta mondani (úgy "fél füllel" hallottam) "Ha ez mind igaz, amit leírt, még feleségül is megyek hozzá." Csak még azt nem tudom, hogy hozzám, Papp Róberthez,vagy Douglas Adamshez. Adams kilőve, mivel ő inkább fikciót írt (és már meg is halt, sajnos), de ha nagyon muszáj, el tudom magyarázni neki, hogyan lehet visszafelé reinkarnálódni. Hogyan? Csak egy kis retorikával.

Az egyetemen az egyik kedvencem volt a Retorika spec koll, amit Kecskeméti Gábor tartott. Ő azért bírt engem, mert igaz, hogy néhány gin-tonic-kal, meg Bloody Maryvel a búrámban, de kurva jó előadást tartottam Jan Komenskyről, a magyar világi énekekről tartott "kis"előadásomon, meg csak úgy röpült az idő, hogy észre sem vettük, hogy eltelt 1 és negyed óra, neki már összefoglalni is alig-alig maradt ideje azt, ami ott elhangzott. De a legpengébb mégiscsak ősköltészetből voltam "hej, regö, rejtem". Szigorlaton 1-es tétel. Kihúztam. :)

Na, jó, nem akarok megint visszatérni a maszturbáláshoz, de azért ennyire jó könyveket még Adams se írt (mondjuk írt, de mindegy). Jó, Edit témája (egyelőre) lezárva.

Még mindig nem tudom, mennyire kereshető az abilify blog, de itt is elhangzott már valami olyasmi, hogy én végig rettegtem az Alkonyat filmet, Anikó meg szépen csendben végignézte: ritka dolog ez nála. És amikor elhangzott a filmben/nem filmben, hogy "idősebb nővel ülsz", a moziban mindenki nevetett, csak mi nem.

Attól tartok, Anikó, hogy úgy mondjam, öregebb lélek, mint én vagy 2 fokozattal, de minden vágya egy arany karikagyűrű tőlem, meg amúgy órákig elácsorogna a menyasszonyi ruhaboltok előtt (szerintem azért, hogy ezt nyugodtan vehetem célzásnak is akár).

Meg a kávézóban a mozi előtt a tudálékos kis spirituális picsák, amikor szívtam a cigit (még szabad volt akkor), és az istennek se akart égni, azt mondták nekem, hogy "ez az, szenvedj csak!" Gondoltam, legyen nektek is karácsony egyszer, és úgy hagytam ott a cigimet félig égve, bealudva, lenyomtam az eper turmixomat, ha már itt tartunk, az Anikóénak is a felét, mert kurva szomjas voltam.

Na, szóval ez a 3 kis spirituális csitri azon háborgott/pletykált, hogy minek láncolják ezek (mármint mi) egymáshoz egy életre, amikor ő már túl idős hozzám. (Nem földi években, úgy 28 éves, mint Edit.)

Én meg kis híján tagja lettem a 27-esek klubjának, ha nem jön a "betegség", talán én is erre a sorsra jutok. Ha jól tudom, ott a legújabb híresebb tag Amy Winehouse, csak azt nem tudom, van-e valamiféle Rehab ott, ahol most ő van, de szerintem már nincs. Minden elismerésem, kisasszony, 2 üveg vodka "húzóra", miközben magunkat nézzük a youtube-on, szóval ennyi az egész.

Amúgy én nem is 27 évesen készültem ki igazán, hanem a 28. szülinapi ajándékra kapott tinnitustól (amitől még a hallujaimat sem hallom rendesen), van róla egy bejegyzés az abilifyon, lehet, hogy szintén áthozom, vagy linkelem, mit tudom én.

Szóval 28 voltam, amikor bemondtam az unalmast, és az azóta történő ágyban hencsergéssel/csavargással én se sokat fejlődtem, ez az igazság. Tehát az életidőt tekintve kortársaimnak nagyjából meg is felelnek mind a ketten (35-7=28).

Meg amúgy gondolkoztam még a dupla megváltásról is, tényleg meg kéne gyógyítani, Anikónak a testét, mert 100 évig akar élni (nem csoda, ha már lelke nincs), azt hiszem, ezzel a "Fulladj meg!"-gel nem voltam éppen könyörületes hozzá, mi mást lehet erre mondani, mint hogy "Dögölj meg!". Aztán meg nyivákolhattam istennek, hogy miért teremtettél ennyi nyomorúságot (úgy aludtam el). Érdekes módon nem bántam meg, értsétek meg, egyszerűen nem tehettem mást, csak úgy kicsúszott. De tudtam, hogy az amit teszek vele, az maximum egy "lándzsahegyre rászúrt szivacs". Különben meg az a poroszló is csak jót akart. A pokolba vezető út is csupa jó szándékkal van kikövezve, és ha még jobban tudom Jézus a halála előtt először is a pokolra szállt alá. (Kati mesélte) Bazdmeg hallucinálhatsz te a legjobb szándékkal, prófétálhatsz, beleírhatod magad a történetbe, de ő az, aki még mindig fullad éjszakánként (nem cigizik), folytonos halálfélelemben él, teljesen egyedül van, csak a fia, meg én vagyok neki, mert az alkesz anyja ilyeneket mond neki, hogy Te rontottad el az életemet, minek szültelek meg, egy idiótát szültem stb, pedig szerintem csak annyi történt, hogy részegen csinálták (valószínű, már akkor szeszkózott mind a 2). Minden jel arra mutat, hogy mégiscsak meghozta a legdrágább áldozatot, és többször nem fog újjászületni. 1 Női Jézus volt, a dupla megváltás kurva jól hangzik ugyan szlogennek, csak az a baj, hogy semmi értelme nincsen.

Különben meg addig nem nyugszok, amíg a patás állattól ki nem taposok egy lelket, akármilyen kicsit is, hogy Ő is kezdhesse újra valahol, valami emberi módon, és nem valami evolúciós zsákutcában... vagy varrok neki új lélekruhácskát, olyat, amilyet ő szeretne... Hát, a könyveléshez nem sok köze van, de majd meglátom, mit tehetek. Jelenleg úgyis kézműves vagyok, legalábbis még dec. 31-ig.