Nem olvasom vissza szinte soha a blogomat, az ember a skizofrén epizódjait általában jobban szégyelli, mint hogy milyen pornófilmekre izél, na... de hát ez Edit jobban tudja nálam, szebben is intonálja a szót.

Csak annyit szeretnék most mondani, hogy nem szeretném az egész életemet a saját Jézusságom/nem Jézusságom bizonyítgatásával/cáfolásával tölteni, van nekem jobb dolgom is.

Tegnap például a melóban Edit 2 betanított szőni (ott is van dugás bőven), különben meg nagyon kemény meló egy ilyen szőnyeget megszőni, már csak azokat a kis huzalokat is felhúzni, amire aztán megy a szövés. Edit 2-vel egy csomót röhögtünk magunkon, hogy ott szédelgünk, ahogy áll befele az abilify. Ő is most váltott abilifyra. Persze én csak ésszel szedem, nem akarok úgy járni, mint amikor majdnem ráaludtam Editre :). Edit 2-vel még témázgattunk egy kicsit azon, hogy milyen vodkát adnak a Fehér Egérben, mert szerinte az kurva jó, mondtam, hogy Tallérost, láttam az üvegen, mert tegnap is azt ittam. S'il vous plait, s'il te plait.

Ja, igen, hogy engem nem is igazán foglalkoztat éz a jézusság, hanem inkább ezt a sámán/táltos/garabonciás dolgot szeretném tisztába rakni (magyarok vagyunk, vagy mi az isten), a kereszténység szépen mondva csak ráírta magát a mi ősi világképünkre, csúnyán mondva gyökerestül kiirtotta azt, és azokat is, akik ezt képviselték. Nem volt szép dolog, na.

Kányádi Sándor szerint az internet (the internet is for porn :) elterjedése a kereszténység felvételéhez mérhető. Szerintem a kereszténység felvétele viszont csak a latint adta nekünk, mint lingua francat (közvetítőnyelvet), mint az "Európ Unió" az angolt. A magyar ember nem szívesen tanul nyelveket, de az angol se olyan rossz, ha egy gyarmatbirodalmat el lehetett vele navigálni (ideig-óráig). De tényleg, én bírom az angolt, csak mondjuk baszok rá, hogy silabizáljam, van egy egész korrekt Dickens fordításom az abilifyon, keserves meló volt összehozni. De végül azt mondom, megérte. Nem érte. Mit tudom én. Hát így mennek ezek a dolgok.