Úgy gondolom, hogy mi ezt Jézussal annak idején azért terveltük ki, hogyha ketten váltjuk meg a világot, és nem csak a testünkkel fizetünk, hanem a lelkünkkel is, talán nagyobb figyelmet fog kapni ez az egész cécó. Megígértetett általam az örök élet is, a reinkarnáció is (ha netán valami gond lenne), és természetesen a maszturbálás is. Elhoztuk Nektek újra a reményt a Földre. Valakinek remény, valakinek bizonyosság, ezt ki-ki döntse el maga egyelőre. De nem volt további tervünk egymással, mert úgy gondoltuk, hogy lélek nélkül vége van a dalnak. Hát, nincsen vége, ez is kiderült. Szóval nem csak a világot váltottuk meg ilyenformán, hanem magunkat is egymástól. Vili?

Amúgy meg azért választottuk ezeket a "betegségeket" magunknak, hogy ők se maradjanak ki a jóból. A skizo Jézusok, és testvéreik, a "fogyatékkal élők", most nem voltam túl nyálas?

A lélek halhatatlan.

Amúgy Nektek akkor se lett volna vége, mert biztosítékként itt hagytuk volna Nektek Shivát és Visnut, akik örökké marják egymást, de nem tudnak/képesek megválni egymástól (fater/muter). De ugye Ti nem ilyen életet szeretnétek magatoknak? Nekik meg az volt a tervük, hogy "sterilizáltatják" magukat, megtalálják az örök élet titkát, és ketten fognak örökre élni a földön. Mármint lélek nélküli gépekként, mint ahogy azt eddig is tették. Nem jobb az, ha mind itt vagyunk (örök élet, reinkarnáció, maszturbálás, meg minden?). 3 in 1.

Nyilvános helyen továbbra sincs csókolózás (kivéve részegen).

Na és a legvégén ott az utolsó opció, ha vége lenne a világnak, a gondolat újra teremt más Istent más megváltóval. Azt hiszem, ennek soha nem lesz vége, se így, se úgy, se sehogy, mióta a gondolat magyarul gondolta önmagát.