Megítéli valaki a sámánokat? A jósokat? A „látókat”? A pénzért minél–vadabb-dolgokat előadó kóklereket?

Megmondom, miért nem kell nektek az én cuccom: mert ingyen van, és ez kurva gyanús. Jézus mennyiért tanított, f***om? Bazmeg, felszögeztétek egy fára. Igaz, hogy nem volt még pszichiátria, szóval, amikor kizavarta a kufárokat a templomból, nem volt hova bedugni.

Kellemetlen figura volt, izgága, azt mondják indigó, „eltörlök minden törvényt”. Ráadásul anarchista. Még a rabbi is megszólta: „Részeges vagy és nagyevő, a vámszedőkkel ülsz egy asztalnál, ráadásul szombati napon.” ( Körülbelüli idézet.)

Nem állítanám, hogy én Ő vagyok. De azt igen, hogy mindez a sok írás a postr.hu-ra egy előzetes életterv alapján készült (tehát kellett, hogy legyen előző életem).  Először a vallás előtti világképpel, a sámánizmussal próbáltam a megváltást szimbolizálni, ha jól tudom egybe esett a Bolondok Napja Jézus feltámadásával, és a pogány tavaszi ünneppel.( A tavasz aszondják 1 hónappal kitolódott.)

Persze azt hittem, hogy mindenki olyan kurva okos, mint én, ezért raktam be a Comedy Centralos medvéket elsején, és egyben totemet is választottam, vagyis erőállatot, mit tudom én, hogy hívják, a medve volt az első állat, ami megjelent a blogomban. Az ázsiai népek, ( igen, mi is) elsősorban a medvét tisztelték ilyen állatként. Egyébként erről a rövid filmről órákig tudnék mesélni, ha igénylitek, fogok is.

Szóval, még mindig nem állítanám, hogy én vagyok Jézus, csak 1 a 800 ezer (+1) közül. Volt egy jó élettervem, és tudtam, hogy Ő (Jézus) van a legjobban dokumentálva az „ilyenek” közül, pedig hány volt „ilyen”. Azt mondják 100-ból 1 fő, vagy egy közösségből 1 fő, és azt általában a legbrutálisabb módszerekkel tüntették el a Föld színéről (ld. Az öreg hölgy látogatása, de 1 South Park epizód is foglalkozik vele.), mint engem próbálnak ezzel a Hodász-Hádésszal. ( Mint tudjuk, megkövezés se nagyon van már errefelé, egyebet mit tehetnének?)

Különben én is csak a blogírás közben jöttem rá lassacskán, hogy mi a csízió, de nemigen változtattam már rajta utólag, a sok pornó had basszon ott.

Szóval asszem, nem én vagyok Jézus, Anikó többet szenved miattatok, mint én, engem nem zavartok.

Egy valamit kell még tudnotok, hogy a nyugati ember Gergely naptárat használ, és legjobban úgy fér bele az agyatokba, ha a megváltás dátuma pontosan történik, ezért kellett ez a jézusos történet a végére mert a nyugati ember vele tud azonosulni a legjobban.

Még valamit a Földről: valószínűleg egy egysejtű élőlény, ami nem osztódni fog, hanem tudatszint emelkedés fog bekövetkezni rajta, vagyis következik be folyamatosan az arra megért közösségeknél. Az egészet egy LSD-s triphez hasonlítanám ( Azért gondoltam, hogy apám LSD-t tett a cigimbe.) Szóval lélekben egyesülsz Istennel, a körülötted lévőkkel, meg megtapasztalod a sejtszintű emlékezetet. Szóval így akár meg is lehet spórolni néhány bélyeg árát, ha valaki így jobban érti. A tudatszint-emelkedés / LSD-trip irányítója én voltam. Mindenkit sikerült „lehoznom”, kivéve magamat, mivel éppen kezeletlen skizofréniám is volt, ami miatt „könyvelnem” kellett. Az LSD és a skizofrénia hatása együtt brutális, nem hiszem, hogy gyógyítaná egyik a másikat, vagy a másik az egyiket.

Na, és igen, a kardinális kérdés, hogy Edit vajon maszturbált-e Douglas Adams regényekre, vagy sem. Adams, aki valószínűleg már reinkarnálódott, azt üzente nekem gondolatban, hogy E mindössze ennyi „gondolatbűnt” követett el ellene. De mint tudjuk, ő is egy vicces fiú, ki tudja igazat mondott-e.

Dumáltam még Málik Rolanddal is, de őróla majd holnap.

Meg kifejtem még a héber bibliát, meg a magyar gondolatot is, de most küldöm haza a cuccot anyámmal.