Mint már említettem, a tudatszint emelkedés nagyban hasonlít egy LSD tripre, annak negatív hatásai nélkül . És azt is, hogy a Föld megteszi nekünk azt a szívességet, hogy nem fog osztódni addig, amíg nem feltétlenül muszáj (például a napocskával nem történik valami.)(Megintcsak zárójelben jegyezném meg, hogy Grandpierre Attila szerint a Nap is egy élőlény.) Hanem kivárja, ameddig minden lélek tudat(ossági) szint emelkedésen esik át, a megsemmisült lelkek valószínűleg szintén újraszervezik magukat, nos, hát igen, reinkarnélódnak ők/azok is, szóval egy rakás hülyeséget összebeszéltem mostanában is, csak, hogy jobban jobban figyeljetek.

Mi van még? Hogy kezdetben vala az ige, az igen nagy baromság, de még főnév se volt, se melléknév. Pláne határozószói igenév. Kezdetben tudjátok mi vala? Csak egy gondolat. Az lehet, hogy a teremtés nyelve a héber, de teremteni sem lehet gondolatok nélkül. A gondolatok nem tudnak gondolkodni, hanem annak a fejében manifesztálódnak, ahol jól érzik magukat. Persze van mindenféle ember mindenféle gondolattal. Az is lehetséges, hogy gondolatcsomagokat küldjünk át a másiknak, és az szépen megjelenik a kis képzeletünkben, avagy fantáziánkban, mint egy monitor képernyőjén. Szmájlit is tudnak :)

Egy gondolatot nem lehet szétszedni, belemenni, tönkretenni, mert a világ legkisebb egysége, és csak egy pillanatig tartózkodik az illető fejében, amíg felfogja azt az agyában és elraktározza a memóriájában. (Ha van neki.) Egy gondolathoz múlhatatlanul szükséges, hogy valamilyen nyelven legyen kigondolva. Vajon milyen nyelven született meg az első gondolat, hm?

Hát egyelőre ennyit lehet tudni, és hogy milyen lesz, amikor bolygó szintű tudatszint emelkedés következik be, "a bolygó clearré válik", vagyis megtörténik a feltámadás? Lehet, rohadt unalmas lesz, de én nem hiszem.

Egyébként meg aki kitalálta 2012 dec. 21-t, meg a "nullsík"-ot, meg a többi baromságot, azt kéne Hodászra küldeni. Vagy Kállósemjénbe. Komolyan gondolom.