Egyszer olvastam valahol, hogy mi van, ha a dohányzás esetleg nem is annyira ártalmas/addiktív, mint mondják... hanem csak egy viszonylag enyhe "kapudrog" (bár nem abban az értelemben :)). Esetleg az van, hogy az indiánok nagy bölcsen elfelejtettek hozzá használati utasítást adni, és mi ezt a használati utasítást csak "ráírjuk" a cigisdobozokra, meg reklámozzuk úton-útfélen. Mi megmérgeztük az ő kultúrájukat a Tüzes Vízzel, és hát ők csak visszaadták a kölcsönt a dohánnyal. Talán nem véletlenül állította a katolikus egyház annak idején, hogy a Föld valójában lapos... Mit tudom én...

Még annyit hozzá, hogy Villás Béla (már megint) szerint 3 legveszélyesebb méreg van a Földön, mégpedig a nikotin, a fluor (a fogkrémből, mi a pöcs), a harmadikat persze már elfelejtettem... Állítja ő, aki állítólag még a méregpoharat is kiita a mérhetetlen "tudásszomjában". Na, mindegy, ő állítja, és meg van róla győződve, hogy vannak bizonyos falvak, ahol az emberek KIVÉTEL NÉLKÜL látják a haldokló utolsó lehelletét, amikor az távozik a testéből, és ilyenkor azt mondják, hogy az illető, nos hát, "fehéret lélegzett". Megmondom őszintén, én valahogy nem szeretnék egy ilyen falu lakója lenni, mert valahogy borsódzik a hátam az ilyesmitől.

Viszont azt el kell árulnom, hogy én, annak idején, amikor "expressz hadakoztam" ezzel a Villással, na hát a lélek, vagyis a fehér léleg/kzet ki be-járt bennem, pontosabban csak kifelé áramlott, visszaszívni (bár bevallom, gondoltam rá), nem sikerült. Magam sem tudom előszámlálni, hány "lelket" okádhattam így a világra, vagyis hány "fehéret lélegeztem" (pedig becsszó nem is cigiztem akkor), mert még a szar is megfagyott bennem az ijedtségtől. Aztán egyszer csak vége lett, nem jött több "fehér". Na, mindegy, gondolni sem szeretek rá. Mostanában felmerült bennem 1 szörnyű gyanú: mi van, ha Béla esetleg csak attól tart, hogy nem látja, hogy ha valaki "fehéret lélegzik", a dohányfüsttől. Azt, hogy a fluor (nem a Tomi :)) hogy jön a képbe, ezt még sajnos nem tudom... Na csak azért, mert a sóstóhegyi főpap előszobája úgy nézett ki, mint egy pialerakat, és bevallom, kísértésbe estem a lehetőségtől, hogy elmenjek velük 1-2 ilyen "spirit"-uális "kirándulás"-ra... Egyszer anyám egy ilyenen lett nagyon rosszul, de hát valaki semmiből sem tanul :(.

Ja, azért Fluornak is van 1-2 jó száma... Főleg ez az Indigó utcás... :) Lájkolom! :Đ

http://www.youtube.com/watch?v=I9zixNxA-GA