Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

izgalmas munka

Máma a szakkörben megbíztak egy Joomla honlap felhasználói kézikönyvének tanulmányozásával.  Elkészült a szakkör honlapja, valami 100-120 ezerből, és úgy néz ki, én fogom szerkeszteni. Ha WordPress honlap lenne, jobban örülnék, és már azonnal belevetném magam a munkába. Csinálok már e107-et, ezt a WordPresst, és akkor most ezt a Joomlát is. Munkaidőben csinálom, ez az igazán nekem való munka. Van a szakkörben internetes alkalmazás fejlesztő, de ő inkább csinál minden mást, csak ezt nem, közben meg be nem áll a szája, így hát nekem kell. Foglalkoztam már Joomlával, de abbahagytam, de így most megint nekiugrok. Nagyon örülök, hogy rám bízták a munkát, mert így lehet munkaidőben blogolni, mert sokkal jobban leköt, mint a festés, meg a varrás. Teljesen más érzés, mint ezek a fizikai munkák, ma ez a kis meló feldobta a napomat, remélem, sokat kell majd a honlappal "foglalkozni", így repül a munkaidő. Már több, mint 1 óra letelt, és kész ez a blogbejegyzés is. Pedig milyen ócska kis napnak indult, még1x: nagyon örülök az új melómnak... Remélem, hamar belejövök a Joomlázásba, ezt még otthon is szívesen csinálnám, ingyen, társadalmi munkában, de így, munkaidőben még jobb. :-) wpe107joomla30  

0 Tovább

a szivárvány minden színe

Na, most aztán hoztak mindenféle színű festéket a szakkörbe, alapból idegesítene, hogy ettől bonyolódik a munkám, de mostanában javult az idegállapotom, szóval nem érdekel annyira (egyelőre). Hát, ez a festés jól rajtam maradt. Annyiban passzol nekem, hogy nem annyira igénylem a társaságot, mint a többiek, de néha szívesen elvarrogatnék közöttük, az nyugisabb (ha Edit 3 nem fossa a szót éppen, mert akkor inkább festés). Mostantól mindenféle színre kell festeni a kosarakat, és le is kell lakkozni őket, csak tudnám, mi a fasznak. Amúgy azt hallottam még, hogy nyártól esetleg lehet reggel 8-ra járni (függ a pályázattól), ami nekem jó lenne, mert sokszor egy órát dekkolok ott munka előtt, és ilyenkor megiszok egy csomó kávét, ami nem tesz jót se az idegeimnek, se a pénztárcámnak (ami nincs, csak képletesen értettem). Beszélgetni nem szoktam ott senkivel, internetezni lehetne, de lassú a gép, és ilyenkor még amúgy se annyira indul be az élet, se az agyam annyira, marad a kávézgatás. Akkor a jó, ha alszok fél 8-ig, és a 8-as busszal indulok, egy kávé, és már kezdünk is, de sajnos hamarabb ki szokott dobni az ágy, és reggel nem bírok otthon tökölni, ezért a korai bemenetel. A nap csaja egy kis (nem is annyira kis) vörösre festett hajú nő, érdekes arccal, és jó alakkal, bent fekszik a kórházban (a szakkörben láttam).

0 Tovább

nagypéntek, vagy mi

A szakkörben ma mindenki csak 3 órát dolgozott, de én már alig bírtam ki, megint szarul voltam, ráadásul Edit 3 szellemi mélyrepülését kellett szinte végig hallgatnom + a monológját a tévénézési szokásairól, meg arról, hogy tévéfüggő. Sajnos még mindig nem b*szták ki, szinte mindent elnéznek neki, tekintettel a betegségére, ugyanis szefós. Bár mostanában nem balhézik annyit, az idióta szövegelése éppannyira idegesítő. Voltam a kocsmában, az új pultosnő felbaszta az agyamat, mert 25 forintot nem hajlandó elnézni, de arra volt esze, hogy a múltkor átbasszon egy százassal, én meg nem szóltam. Ráadásul állandóan ott van nála az idióta férje, meg most szünetben a nyomott kölykei is. Dugja fel a 25 Ft-ját. Anikó felhívta anyámat, hogy azért nem vagyok hajlandó találkozni vele, mert kocsmázok. Amúgy nem(csak) azért nem találkozok vele, nagyon sajnálom, de az utóbbi időben már nem tudtam elviselni. Vagy ő, vagy én, erre az egészre kezdek rámenni, és ez így menne tovább, napi 2 szakítással, az emberek nem változnak. Nem tudom, mióta csinálja ezt, de már jó régen, és az idegeim lassan felmondják a szolgálatot. Keressen olyat, aki mindezt elviseli neki. Kész. Tök olyan, mint Edit 3.

0 Tovább

kiemelés

Ma kiemelték a munkámat 5 további dolgozótársammal a szakkörben, és kaptunk 1-1 kis csekélység ajándékot. Hát, mondhatom, jól is esett, meg kicsit zavart is, hogy megemlítettek (a kötelező szerénység, ugye). Így végiggondolva, már alig vagyunk, akik kezdettől fogva itt vannak, itt van pl. Edit 3, de minek, a héten is ő csinálta a feszkót. De nem azt akarom mondani, hanem azt, hogy mostanában gyakran már csak 3 órát dolgozok, mert van bedolgozott órám, és lassan már így is elegem van. Jó, hogy elismerik a munkámat egy olyan izé, műtojással, de szerintem nem sokan bírnák egy ilyen budiban tök egyedül napi 4 órában festeni, meg lehet bolondulni*. 10-ig halgatom a Morning Showt, de aztán nincs semmi, a hülye zenékhez nem mindig van hangulatom. Többek között ez is hozzájárult, hogy 5-ből 4 órára váltottam, pedig nagyon kellett volna a pénz, most iszom meg a levét az első 4 órás fizetésemnek, mondhatom, nagyon kevés. Koszos kis ezresekről beszélünk, de mivel kb. máról holnapra élek, nagyon hiányoznak. * Úgy értem a munkatársaim közül nem sokan bírnák, tudom, vannak itt egészségesek is, akiknek nem okoz gondot napi 8 órát is a budiban ülni :-)

0 Tovább

a mai nap nője és beszólása

A mai nap nője egy olyan 40 és 50 év körüli cigány bula, akinek derékig ér a fekete (na milyen másmilyen) haja, és fehér nadrágja kihangsúlyozta, amit ki kell. Különben itt lakik Sóstóhegyen. Ő az első a sorban, és most már mindig témába teszem, akiket megnézek útközben. Szóval egy külön rovatot, vagy mit fogok belőlük csinálni. Persze a legtöbb ilyen fiatal pipi lesz, mióta Anikóval ilyen különös a kapcsolatom, jobban megnézem a nőket. A mai nap beszólása Bandi bácsié, a munkatársamé, aki 340 Ft-ot követelt tőlem nőnapra, és mondta, hogy tavaly se adtam be. Mondjuk kíváncsi lennék a lelkivilágára, ha nem tudnám, hogy 2 Ft-ért az anyját is megdugná, hogy 1 évig várt, hogy ezt bejelentse, hogy "én tavaly se". Köpni-nyelni nem tudtam, mellesleg nekem tavaly nem is mondta senki, hogy adjam be, de ez a csávó képes megjegyezni, hogy én voltam az, aki "tavaly se". Mindegy, ebből is próbálok majd rendszert csinálni, hogy gyűjtsem a nap beszólását.

0 Tovább

kupleráj

A szakkörnek van egy olyan része (foglalkoztatónak nevezik), ahová mostanában fiatal hm... hölgyek járnak be maguknak fiatalembereket fogni. Korábban is hallottam már, hogy valakik azért fekszenek be a pszichiátriára, hogy ismerkedjenek (d*gjanak), ez mégiscsak kellemesebb módja ennek, csak a foglalkoztatóba kell bejárni, és már ragadnak is a pasik. Volt, amelyik engem is nézegetett, meg leszólított, hogy segítsek neki a számítógépnél. Szóval ennek a kuplerájnak Edit 2 a főnöke, ma véletlenül bementem délután internetezni (többet nem fogok), és a betegek szinte már-már orgiát rendeztek, eléggé gyomorkavaró volt. Táncoltak, röhögcséltek, taperolták egymást. Bár tudom, hogy néhány koedukáltabb pszichiátriai osztályon is ez megy, engem ez eléggé mellbe vágott. Persze, nem az én dolgom. Csak furcsálltam, mostanában hová fajultak a dolgok a "foglalkoztató"-ban. Ma Anikóval rémálmodtam, hogy átváltozott Edit 3-má, miközben vártam rá. Jó esélye van rá, hogy 10 év múlva ott tart majd, mint Edit 3, persze olyan ronda sohasem lesz, de amilyen rosszul viselkedett az utóbbi időben, még lehet olyan házsártos. Remélem, akkor már semmiféle kapcsolatban nem leszek vele. Egyre kibírhatatlanabb. Edit 3-tól meg már konkrétan hányingerem van, ha csak meglátom. B@sszák már ki minél előbb!

0 Tovább

4 órás munkarend

Hát, először is úgy kezdődik, hogy 2 óra hosszáig húzom a gályát, és akkor van 10 perc szünet. Utána már csak másfél órát kell gályázni, és onnantól kezdődik a hawaii: 15 perc szünet, és még 10 perc munka, én ezeket már csak "tökölés"-nek nevezem. Lényegében 3,5 órát kell nagy nehezen kihúzni, meg azt is lehet (elvileg), hogy a második 15 perces szünetet ledolgozom, és lelépek már 12.40-kor. Persze ez így elmondva lehet, hogy elég zavaros, annyi a lényeg, hogy az első 2 óra a kemény, utána jönnek a szünetek, a kedvezmények, meg a bónuszok, meg a tökölés. Nagy könnyebbség, hogy már csak 4 órában vagyok, de el kell mondanom, hogy már minden percét utálom. Amúgy jelentkeztek a könyvvitelesek: nemsokára elkezdhetem a tanfolyamot. Talán így könnyebb lesz kibírni.

0 Tovább

Szeretek egyedül festeni

Szeretek egyedül festeni. Tudok pofákat vágni, meg hangokat kiadni. Igazából csak pofákat vágok. Van tükör is. Egy csomó ideig csak ülök magamba roskadtan. Bent, a többiek között ezt nem tehetném meg. Dicsérgetnek néha, hogy mennyit fejlődtem, de sokszor vissza kell hozni a cuccot, mert nem festettem le rendesen. Igazából nagyon szar ezt csinálni, csak nincs, aki elvállalja rajtam kívül. Hála istennek, hogy már csak 4 óráig vagyok. Lassan beletörődtem, hogy nem fogok annyit keresni, de már nincs visszaút. Egy csomó mindent kéne csinálni: - Leszokni a cigizésről - Elkezdeni a könyvelő tanfolyamot - Lekoptatni végleg Anikót, mert az agyamra megy

0 Tovább

4 óra!

Mától 4 órában dolgozok 5 helyett, 1-kor haza is küldtek a szakkörből, mondhatom, k***a jól esett. Tegnap meg fél füllel hallottam, hogy valakit ki fognak picsázni a szakkörből, én arra tippelek, hogy Edit 3 lesz az. Én nem akarom, hogy rossz legyen neki, meg tudom, hogy ez a munka az ő képességeinek való, de sajnálom, nem bírom már többet elviselni a hülyeségét, szóval isten bocsássa meg, de örülök neki. Amúgy visszatérve a témára, nagy szükségem lenne a pénzre, de már nem bírom idegileg az 5 órát. Pontosabban valahogy lehúznám, de otthon már mindig hulla vagyok tőle, és ezt nem akarom. Amúgy meg nem is 100%-osan biztos, hogy dolgozhatok 5 órában, még rámszáll a nyugdíjhatóság, vagy micsoda, és elveszik a pénzemet. Jobb a békesség. Emlékszem, ebből a fajta munkából 4 óra is a tűréshatáron mozgott, de csináltam az 5 órát, mert muszáj volt. Amúgy nem tudom, jól döntöttem-e, minden azon múlik, hogy azt a fennmaradó 1 órát tudom-e hasznosítani, vagy csak pocsékba megy az időm. Ma nagyon jól esett, hogy hamarabb jöhettem haza, meglátom, hosszú távon lesz-e valami haszna.

0 Tovább

péntek

Ma elintéztem: márciustól 4 órában fogok dolgozni. Ez az 5 órás munkarend már egy ideje rányomta a bélyegét a hangulatomra, illetve amikor dolgoztam, már nem is vettem észre , csak itthon voltam már hullafáradt. Röhejes, hogy Anikó megint szakított velem, amúgy ma rájöttem, hogy nem is velem van a hiba, hanem vele, csak rám vetíti ki. Arra is rájöttem, hogy részéről ez az egész szeretet-dolog csak megjátszás. Ma dög betegen elvittem neki az ebédjét, meg a vodkanarancs, meg a kávé, meg a Bailey's egy "elit helyen", ahová mindig elviszem, mert csak oda hajlandó járni. Amúgy már hónapok óta nincs is semmi szex, de én ennek csak örülni tudok, mert már egyáltalán nem hiányzik. Legyen már végre vége, és ne keressen többet!

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek