Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Reggeli szavazás

Szavazás!

0 Tovább

A papoknak megint igazuk van/lett

Csak annyit a témáról, hogy rohadt fárasztó volt ma minden 1-es embert meggyőzni a Fehér Egérben arról, hogy én vagyok isten, és "különben meg ne tapizd a csajom kezét, mert később hozzá fogsz könyörögni közbenjárásért". Mintha a falnak beszélnék. Szóval ezért van szükség papságra. "Legyen így MOST!" :)

0 Tovább

Megszólal a Női Krisztus (halála esetén felbontandó)

                                                         Szia Anya!

Egész életembe csak rosszat csináltam, akarattal, de ezt megbántam! Bárcsak visszafordíthatnám az időt, hogy soha rosszat ne csináltam volna.  Irigylem Björnt, hogy ő nem csinált hülyeséget soha, és hpgy ő mindig jó volt hozzátok! És én voltam a rossz. Pedig Téged szerettelek Anya a legjobbban, meg Apát. Björnt egész életembe csak irigyeltem, volt szakmája, munkahelye van, családja. Én Gabit szerettem, pedig csak naív voltam, hogy 2 éven át hazudott, meg átvágott engem! Pedig örökre vele akartam volna maradni! Ez volt az álmom, meg Levivel.  De így mi értelme volt az életemnek! Anya, megbántam, hogy azzal a cigánnyal összejöttem!

Tudom, Gabi azért hagyott el, mert nem voltam jó háziasszony, meg amikor rohamom volt, félt tőle, és azért hagyott ott! De a múltat már nem lehet visszacsinálni sajnos! Ilyen az élet! Szeretlek titeket mindjájan tiszta szívemből!! Isten veletek!

Én voltam a fekete bárány!

Björn meg a tökély! Tudom, Anya, hogy Björnt jobbban szeretted.

Én pedig jó lány akartam volna lenni.

Anya te voltál a példa képem!

SZERETLEK TÉGED!

0 Tovább

Mások

A Grófnak, akinek 1 kék kereszt csüngött a nyakában az "artistával" (ezt mondtam neki, hogy bosszantsam), azt találtam mondani, hogy "Isten egy nagyon kis játékos" Akkor még nem jöttem rá, nem emlékeztem így vissza semmire, mint most, apránként. 1 dolog volt, amiben biztos voltam, hogy 1+1=2. Amúgy a Gróf felvidéki nemesi család sarja, csak hát ugye a Benes-dekrétumok és egyebek miatt most jól-rosszul összetákolt cigikkel seftel, ez az élete. Szóval, hogy miért nem vagyok úgy oda magamtól, ha már az istenségig jutottam, és ezt mindenféle módon bizonyítottam, hát csak azért, mert vannak itt mások is (legalábbis voltak). Kimondhatatlan hatalommal, de néven sem nevezhető betegségekkel, és iszonyatosan szenvednek a földi "gyógyszerektől". Egyszer végignéztem egy ilyen tag szenvedését, meg hogy milyen kínokban fetreng a dohányzóban, beszélni ugyan nem tudott, de mindenféle szörnyű hangot adott ki magából, holott tudta, hogy engem megijeszt vele. Amúgy meg nem is volt emberi fizimiskája. Azt mondták, agyvérzése volt, és azért ilyen, hát lehet, hogy volt, de akkor miért adta azokat a szörnyű hangokat, na mindegy. Ő is cigizett. Egyszer, amikor ott ültünk a dohányzóban, felnézett a plafonra, és kővé meredten bámulta. Tudjátok mi volt az? 1 pókháló tele legyekkel, tiszta undorító. Rám nézett, bólintott, majd azután békét hagyott nekem, talán még kezet is fogott velem (földi szokás szerint) utána, úgy rémlik. Hát ezért nem verem magam én itt, se ott, se sehol. Mire verjem magam, arra, hogy én csináltam ezt az egészet, jó kis hely, nem mondom, de vannak itt mások is...

Ja, mágia? Az is van. Mondjad, mondjad még robi, miket láttál? Hát először is csinálok 1 facebook csoportot 1+1=2 címmel, oda berakom a Dzsidzsi Csekey-féle hivatkozást, azt nem tiltja le a pornó miatt (ezt is a Gróf mondta, hogy így lehet akár pornó is fent), és akkor folytatjuk, csak kéne valaki, aki megcsinálja velem az 1+1=2 csoportot... Egy kíváncsi fáncsi... talán... apám?! Vagy ha nem ő, előbb-utóbb úgyis valaki, csak Feca most nem ér rá éppen... mindig azok a nők :-)

Na, facebook csoport: https://www.facebook.com/#!/groups/365012010267241/

Vajon kivel csináltam, kedves CiteraGeek?

(Amúgy az ikont elbasztam, mert azt hitttem, hogy egy victory jel, de ehelyett egy ördögvilla, vegyétek úgy, hogy csak egy összetört szív. Ki lehet ezt valaha javítani?) 

0 Tovább

Gyónás

Nem is voltam olyan részeg, de valamit csak úgy heccből kipróbáltam. Ez még a "betegségem" előtt volt nem sokkal. Roland gondolt 1-et (mindig "csak úgy" gondolt 1-et, de néha többet is), és azt mondta, menjünk fel a kisavasi, vagy mittudomén milyen templom van ott, szóval ahhoz. Én engedelmesen követtem. Roland a kifinomult esztétikai érzékével mérte éppen fel a látványosságot, amikor én, mivelhogy akkor éppen valamiért nem ment az írás, gondoltam egyet, és csináltam 1 kis performance-t. Mármint ősi szokás szerint elkezdtem üvölteni felfelé, a magasba, hogy:

- Gyere le, Te geci! Onnan kurva könnyű ám! Gyere le, Te rohadék, és cseréljünk helyet! (...)

Pár percet üvöltözhettem így, de Roland már rohant is lefelé azon a hülye lépcsön, mintha 1000 ördög kergetné, hogy alig bírtam utolérni, amikor végeztem a "fohásszal". Persze nemsokára kitört rajtam a kórság. Amikor később, már a betegségem alatt megtudtam, hogy Ördög címmel írta meg a könyvét, azt hittem, meg fog ütni a guta, de nem szóltam neki semmit. Sőt, egyre ritkábban beszéltünk az én nagy dögrovásom miatt. Gaztettemnek egyetlen élő szem/fültanúja, Málik Roland, "2011. január 28-án, pénteken az ecuadori Santa Marianitában, a Playa Bonitán a Csendes-óceánba fulladt."

That's all, Folks! :(

Erről még csak annyit, hogy a végén mindig az erősebb kutya baszik, nem igaz, Lőrincz Adrienne, Te a rossz sóstóhegyi Robit választottad. Ehhez nem is kell eljutni az evangéliumokig, ez már az Ószövetségben benne van, hogy ne kívánd a másét, nem igaz, kedves földijeim?

0 Tovább

Érdekességek az "informatika" világából

Elkezdek írni a freeblogon, erre a blogszolgáltató benyeli a blogomat, majd nagy 1 kis adatvesztés árán valahogy nagy nehezen előkerül: a freeblog mégis kiköpte. Ingyenes külföldi tárhelyszolgáltatóknál a blogjaim sorra szűnnek meg, de még a FIZETŐS tárhely is eltünteti valahogy. Először lerohad a freeblog (már a Google sem találja), most meg a postr "gyengélkedik", és máris sokkal lejjebb rangsorolta a Google (ezt Puzsér Úr blogján mértem le). Persze az export/import menü is csak dísznek van itt, hogy elhúzhatnék már a blog.hu-ra...

Különben meg látta mostanában valaki az Origót? Kétségbeejtő.

Tényleg Skandar Graun lennék?!

0 Tovább

Ha...

nincs bent a pénztáros, az istennek se adnak ki pénzt, úh. a mai program (Nyírplaza) elmaradt.

Edit meg valószínűleg érti a viccet, mert egész nap vigyorgott, mint (most nem akarok csúnyát mondani, mert ezen már tényleg megsértődne).

Szóval az egész délutánom szabad, tehát most megint jól megbaszom a rezet.

Egyébként meg, hogy ne csak ilyen falmelléki dumák legyenek mára, kifejezetten tetszett tegnap a HírTV-n Erdő Péternek az a nyilatkozata, hogy ha isten elkezd velünk kommunikálni, akkor meg kell próbálni neki visszakommunikálni, vagy valami ilyesmi. Meg hogy át kell szervezni a hittanoktatást. Bérfejlesztések, ilyesmi. Na, persze.

0 Tovább

Hogy kezdődött?

Ez lehet, hogy csak egy rövid bejegyzés lesz, de remélem, hogy érthető. Nem tudom, mondtam-e, hogy amikor bevittek, éppen akkor másztam ki a fürdőkádból, és amikor bevittek, csak egy kötött pulóvert, meg egy boxert bírtam magamra venni (persze ez a pszichiátrián már pucérnak számít, na hagyjuk is). És hogy mit csináltam én a fürdőkádban? (Nem azt:)) Kamillás fürdőben áztattam magam, hogy lenyugodjak, de ehhez a világ kamillája nem lett volna elég szerintem. Akkor még pszichiátriai gyógyszert nem ismertem. Mármint bibliai értelemben.

Miért voltam ilyen ideges? Mert azt "képzeltem", hogy a társadalom ÖSSZES rétege elvonul az ajtóm előtt, és mindegyik csak kér és kér valamit. De a legjobban a katolikus papokon és az öregasszonyokon lepődtem meg, hogy mi dolgom nekem velük? Én meg csak áztattam-áztattam magam a kamillás fürdőben, de amikor már nem bírtam tovább, gyorsan magamra kaptam a fent említett cuccokat, és kimentem ajtót nyitni. Nem nagyon volt ott senki, de ott is egy elég szar halum volt. Aztán persze nem telt bele 10 perc, és leoltottak. Pedig egy szót sem szóltam, csak álltam meredten, meg tébláboltam egy kicsit. A minap jöttem rá, hogy mit akartak tőlem ezek a "társadalmi rétegek":

HÁT KURVÁRA IMÁDKOZTAK, BAZMEG.

0 Tovább

wak wezet wilágtalant

Szóval eme kis romantikus kitérő után, ott tartottunk valahol, ugye, hogy háló. Hát akkor nem kell nekem tanítvány, mert mindenki, aki használja a világhálót, bele fog sétálni előbb-utóbb ebbe a blogba, és úgy fog innen kisétálni, hogy nem lesz róla teljesen meggyőződve, hogy ki is itt a bolond. Fogalmazhatunk úgy is, hogy kiáradt a szentlélek. Az egész bolygóra.

0 Tovább

Ó, Edit!

Hidd el, legszebbek az el nem csókolt csókok. Bár lehet, hogy ettől most kapott el éppen a hányinger, nem baj, ne zavarjon. Csak légyszi a melóban tegyünk úgy mint "régen", és maradj meg társalkodónőmnek. Nekem az se baj, ha nagyívben kikerülsz. Nekem a Női Jézusra kell vigyáznom, ameddig úgy látom jónak, hogy gyámolításra szorul. Bocsi, most  nem tudok többet írni, mert bőgök, mint 1 majom.

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek