Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Hirtelen halál"-os szavazás

Szavazás!

Utálom, hogy csak a robotok vigyorognak a pofámba. Igaz, hogy a korábbi nickem roboman volt (azelőtt meg para), a középsuliban mester, meg diri v direktor + szólítás járt ki nekem, a főiskolán robcsi bébi, az egyetemen egyszerűen teknőc (a hátizsákom miatt, ami mindig ottmaradt valamelyik buliban, persze sosem hagytam el végleg). Ja, Roland kischolnokynak hívott... Meg még itt a blogon is ragadt rám 1-2(-3), de ezt gondolom, tudjátok. Egyszer kiröhögtek a buszon a Névtan füzetem miatt, pedig az volt az egyik kedvenc tantárgyam. A Bombanő tartotta. Különben ezek közül a nevek közül bármelyikre hallgatok. A parára leginkább.

0 Tovább

J-nek is biztos voltak szar napjai...

 

Az enyém most kifejezetten ilyen. Holnap, gondolom, valami mise, aztán holnapután meg semmise: vissza a melóba úgy, hogy most már 100, hogy mindenki tud mindenről. Még jó, hogy nem írom le a "péniszfunkció"-mat, mint Adrian Mole. Már egy ideje kurvára cölibátusban élek, 1 szent is megirigyelhetné. A gépet behoztuk a szobámba, hú de király! 10h-ig azt csinálok, amit akarok, akár el is kezdhetném azokat a kézenállásokat, amit Villás Béla főpapja javasolt. Vagy fejen is állhatnék. Vettem egy Camus könyvet, de minek, fasz se fog már olvasni ezek után, én jó nagy hülyeségeket (bocsánat, marhaság, de nem hülyeség) leírtam idáig, de magamat minek olvasgassam. Tudom magamról, hogy hülye vagyok, mindig is tudtam. A depit fiatal koromban inkább divatból csináltam, a skizóval meg beparáztattak 7 évre úgy, hogy megmukkani se mertem, mert azt olvastam, hogy az a szabály. Aztán kurvára nem az, de mindegy.

Apám azt mondja, hogy a viselkedésem kurvára eltér az írásaimtól, hát, szerintem társaságfüggő. Nem tudom, mi legyen ezekkel a nőkkel, bazmeg, mert a fasz kivan velük. TÉNYLEG el kéne húzni innen most már oda, ahol nem ism... nevet vált... plaszt... nem jó ez sehogy, b+. Nekem amúgy TÉNYLEG grafomániám van, úgyhogy lehet, hogy egykönnyen nem szabadultok + tőlem, meg meg is fogtok unni egy idő után. Mindig ugyanazok az útszéli dumák, simliskedések (persze, hogy egy csomót le sem írtam, ANNYIRA nem vagyok hülye). De amúgy elég sokat. Hát, azért a legtöbbet.

Most ilyenkor mi a teendő? Volt már valaki ilyen helyzetben? Én nem hiszem. A "skizofrénia" egy cseppet sem viselt meg, ez a 4. rész meg már pláne, hanem valahogy gyógyított, és megtisztított. Igen, más lettem. Asszem most is volt néhány fehér lélegzetem, vagyis a Villás szerint távozott belőlem néhány lélek. De most én én vagyok. Köhécseltem egy kicsit az extra doboz cigiktől, amit a folyosó végibe unalmamban magamba szívtam, de most semmi bajom.

Csak ez a kurva unalom, bazmeg. A kertet meg utálom, paradicsomi állapotok, baszki. Persze a mhelyen jelentkeztem egy kis munka utáni kertészkedésre, de azt mondjuk nem teszik ki az ablakba, amit én ott le fogok művelni. "Kapálózni" még nagyjából tudok, a többit meg... mi a faszt írkálok én itt össze-vissza? Az abilifyal van egy pár évem, amíg elkezdek megint ufókat látni, viszont az ufó (vagy hogy mondjam) TÉNYLEG ott volt, és ők szerintem komolyan gondolják, amit gondolnak. De hogy pontosan mit, azt nem tudom. Azt javaslom nekik, hogy legközelebb egyszerre csak 1 beszéljen, és ne hazudozzon folyton, mert így nem fogjuk egymást soha megérteni az életben. Vi-lá-gos?

Rinyáljak még? Na, jó nem.

0 Tovább

Találós Kérdés

http://nemvagyokbeteg.postr.hu/ja-ezt-ajanlom-ma-mindenkinek-a-meloba-d/

Szavazás!

0 Tovább

szedte-vette-teremtette

A világot majdnem megszüntette. Nem tudom befogni a lepénylesőmet, vagy lesznek tanítványaim, vagy nem Pünkösdig + 1 hétig. J se hálóval fogta a tanítványait.

 Apropó, háló, szerintem Az öreg halász és a tenger is azért ért Nobelt, mert olyan kínkeserves olvasmány, mint a szegény halász küzdelme az elemekkel + a hallal, és az olvasó ezen a szenvedésen keresztül érzi át az ö. h. Kinját. (Köszi Dzsidzi Csekey a blogcímet :))

Mit is akartam? Lehet, hogy még mindig magyarázatra szorulna, hogy a Világban nincs kérdés, és nincs válasz, csak 1 valami nem szorul magyarázatra, hogy a gondolat magyarul gondolja önmagát. Miért? Mert így érzi magát biztonságban. Már az oviba' is gyakran gondolkodtam el azon, hogy nem nehezebb-e megtanulni külföldiül, mint magyarul. De valószínűleg nem.

 Attól, hogy magyarul gondolja magát, még hordozhat "külföldi" jelentést, Bábel óta ez a tény elsikkadt, mert el kellett neki sikkadnia. (Ezt jól megmondtam.) Jó. Ha kezdetben egy magyar gondolat kezdett el magyarázni, nem írom le többször, hogy "osztódás", de valahogy, ahogy telt-múlt az idő egyre több gondolat lett, van nem-magyar gondolat is tehát, de önmagára az/ő is magyarul gondol.

Miért? Mert nem lehet megmagyarázni egy gondolatnak, hogy ne magyarul gondolja önmagát, mert olyan, mint egy nyakas székely, aki csak beleszövi a prédikációjába, hogy J "nemzedékről nemzedékre megvált" minket, ha nem is olyan látványosan, és még azt is eléneklik a hívek, hogy az atya és a fiú egylényegű, már nem tudom, hogy volt pontosan, de tetszett. Talán valami azonosságról is szó volt. A szentlélekről pedig szó sem esett, pedig mintha Pünködkor kéne kiáradni a tanítványokba:). De hát most már nem hiszem, hogy dátumokho' kéne ragaszkodnom, jönnek, amikor jönnek, és akkor kiárad a szentlélek is (ha addig rájövök, hogy mi a csuda az :)) Jelenleg ezt csak úgy tudom most meghálálni, ha beszúrok ide 1 kis Arankát. :)

 

A gondolatok addig maradnak, amíg csak gondolják, természetesen, de mi lenne velünk nélkülük? Valószínűleg olyanokká változnánk vissza, mint a legközelebbi rokonaink, a gorillák, vagy kik. Csimpánz, mit tudom én. Ezért bocsánatot kérek attól a véglénytől is, aki elkezdett velem kekeckedni, amikor "pszichotikus" voltam, és azt találtam neki mondani, hogy "jó, akkor majd majom-koromban majd jól agyonverlek egy banánnal". Különben mi lenne, ha mégis megszűnne a Föld, csak néhány kósza gondolat maradna itt magányosan. Talán kigondolnának valamit. Nem akarom leírni azt a szót, hogy "reinkarnáció", de valószínüleg újra kezdődne minden. Hány milliárd éves a Föld? És hanyadik hány milliárd? Hányszor csináljuk már valószínűleg nagyjából ugyanazt? Mi az a déja vu? Ja, és érdekes módon megtaláltam azt a Sziámi számot is a youtube-on, amit egyszer a melóba kértem volna, de véletlenül pont akkor tűnt el az internetről még a szövege is. Micsoda pech. Ha jól tudom, így mondják.

0 Tovább

Addig videózzunk egy kicsit.

Egyébként ő az az ember, akinek már majdnem összejött valami. Ha én sem vagyok elég világos Nektek, nem bennetek van a hiba, hanem az én hiányos ismereteimben, Ne hibáztassatok érte. J történetét meg nem fogom elolvasni, vagyok olyan hm... szerény? Különben meg az istenség se érdekel, ameddig Ti valahova felfelé fohászkodtok, én meg itt vagyok lent. Anyway, ez hogy hangzik: "Én mondottam: Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan"? Hozzátenném azóta, hogy lányai is vannak -:D.

0 Tovább

"Ez marhaság, de nem hülyeség" - Babicz

1+1=2

0 Tovább

Eurovízió

Na, most jutott idő először meghallgatni ezt a ByeAlex számot. Hát nem is tudom... de hallom, hogy sokaknak tetszik... Most nem leszek olyan, mint Pregitzer Fruzsina, aki a zsűriből egyedüli nyíregyháziként pontozta le a nyíregyházi csapatot, és miatta estünk ki az angol nyelvű drámafesztiválról. Hadd szóljon! :)

Mármint itt is. :) 

Küldöm Anikónak.

Ezt pedig Editnek.

És ennyi.

Meg egy bambi.

0 Tovább

Közeleg a Pünkösd

Puzsér Róbert Hajdú Péter-ellenes évet emleget, de szerintem nem rendezett a vérnyomása, de ezt meg is írtam neki. Meg azt is, hogy nyakunkon az ünnep, és 11 hely még kiadó, mert akkor lesz a szentlélek kiáradása a tanítványokba. Milyen poén lenne, ha idén J-t is, meg az összes 12 tanítványát Robinak hívnák :-Đ Kitörne a balhé, mi?! Na, jó, Robertát is elfogadok. Vagy ha valaki hiteles okmányokkal tudja igazolni a névváltoztatási kérelmét, de opsz, lehet, hogy már lejárt a határidő a hivatalokban :-)

Na, de legyünk egy kicsit humánusabbak, mint a felsőoktatási intézmények hivatalai/tanulmányi osztályai. A pünkösd utáni héten (ez 4 nap, eddig általában senki nincs berúgva) még beadható a névváltoztatási kérelem. Csak előtte meg kell esküdni Baphometre, hogy be lesz adva a kérelem. Nyugi, nem a Sátánra, hanem arra, amelyiknek a bálványozásával a templomos lovagrendet vádolta meg Szép Fülöp + (a katolikus, mondjuk melyik másik) inkvizíció. Különben meg Kálvin meg megégettette Szervét Mihályt, szóval egyik kutya másik eb. Pedig az ő elmélete állt hozzám a legközelebb. Na, mind1, hagyjuk.

 

Ja, az új telószámom: +36202397723, sms is jöhet. Tanultam 1 kis latint is Érsekcsanádi Istvántól.

0 Tovább

Szégyen

Nem olvasom vissza szinte soha a blogomat, az ember a skizofrén epizódjait általában jobban szégyelli, mint hogy milyen pornófilmekre izél, na... de hát ez Edit jobban tudja nálam, szebben is intonálja a szót.

Csak annyit szeretnék most mondani, hogy nem szeretném az egész életemet a saját Jézusságom/nem Jézusságom bizonyítgatásával/cáfolásával tölteni, van nekem jobb dolgom is.

Tegnap például a melóban Edit 2 betanított szőni (ott is van dugás bőven), különben meg nagyon kemény meló egy ilyen szőnyeget megszőni, már csak azokat a kis huzalokat is felhúzni, amire aztán megy a szövés. Edit 2-vel egy csomót röhögtünk magunkon, hogy ott szédelgünk, ahogy áll befele az abilify. Ő is most váltott abilifyra. Persze én csak ésszel szedem, nem akarok úgy járni, mint amikor majdnem ráaludtam Editre :). Edit 2-vel még témázgattunk egy kicsit azon, hogy milyen vodkát adnak a Fehér Egérben, mert szerinte az kurva jó, mondtam, hogy Tallérost, láttam az üvegen, mert tegnap is azt ittam. S'il vous plait, s'il te plait.

Ja, igen, hogy engem nem is igazán foglalkoztat éz a jézusság, hanem inkább ezt a sámán/táltos/garabonciás dolgot szeretném tisztába rakni (magyarok vagyunk, vagy mi az isten), a kereszténység szépen mondva csak ráírta magát a mi ősi világképünkre, csúnyán mondva gyökerestül kiirtotta azt, és azokat is, akik ezt képviselték. Nem volt szép dolog, na.

Kányádi Sándor szerint az internet (the internet is for porn :) elterjedése a kereszténység felvételéhez mérhető. Szerintem a kereszténység felvétele viszont csak a latint adta nekünk, mint lingua francat (közvetítőnyelvet), mint az "Európ Unió" az angolt. A magyar ember nem szívesen tanul nyelveket, de az angol se olyan rossz, ha egy gyarmatbirodalmat el lehetett vele navigálni (ideig-óráig). De tényleg, én bírom az angolt, csak mondjuk baszok rá, hogy silabizáljam, van egy egész korrekt Dickens fordításom az abilifyon, keserves meló volt összehozni. De végül azt mondom, megérte. Nem érte. Mit tudom én. Hát így mennek ezek a dolgok.

0 Tovább

Puzzle: hova tűnt harmony?

Egyetlen hajatok szála sem hullhat ki a fejetekből Atyám tudta nélkül! - mondta állítólag J (legyen most már csak J, annyiszor van itt szó róla a blogban). De akkor azt csak a jóég tudja, mi van harmonyval. Eltűnésekor indigóra festett szemhéjat + pulcsit viselt, az alsó ruházatát igazán nem láttam :), de még annyit tudok, hogy festett vörös/barna haja szokott lenni. Ja, a hasát, azt láttam, mert így akarta bizonyítani a világnak, hogy mennyire nem kövér. Mondjuk engem a harmony hasa a legkevésbé sem izgat, de az igen, hogy reménytelenül szerelmes egy R nevű szaralakba, aki néha felhívja, bár tudja, hogy harmony nem meri felvenni a telefont (szóval ilyen anti-zaklató). Meg harmonynak van egy olyan téveszméje, hogy ő J menyasszonya, vagy hogy ő J (tessék, már megint egy női J, kíváncsi volnék a skizók nembeli megoszlására, amúgy.) De térjünk csak vissza erre a J menyasszonya téveszmére, ez eddig maximum apácákra volt jellemző, meg talán Jeanne D'Arcra, de mindenesetre nem egy minden napos téveszme. De talán van értelme. Nekem az ufós epizódom idején volt egy utolsó hanghallásom, mielőtt győzőtt bennem a gyógyszer: nem Anikó való hozzád, hanem Valentinyi Márta! Ezt Jegyezd meg, Robi! Hozzád Valentinyi Márta való! Aztán elkussolt ez a férfi hang is. (régebben azt mondtam, hogy a férfi hang se szó, se beszéd, otthagyott, ez csak most került felszínre bennem). Na, Persze, Valentinyi Márta Békéscsabán lakik, bezárkózva a nagymamája lakásába. Néha sétál egyet a Körös-parton, és lefényképez néhány kacsát. Oda én az életben nem fogok eljutni, az interneten pedig csak harmony néven található (vagyis most már nem igazán található) meg. Innen meg már nem folytatom Jézus+Jézus menyasszonya+ufók+skizofrén gén, ez már nekem is sok. Ez kábé abban az időben volt, amikor az abilify blogot kezdtem írni (ha valaki még emlékszik, még haluztam, amikor írni kezdtem.) Örültem, mint majom a farkának, hogy van egy csajom. Na ez meg egy gyönyörű párhuzamos hallucináció, bászmeg...

 A Megvilágosodtam témánál kialákult kis vitához meg üzenném, hogy többet tényleg nem teszek fel pornót, csak még ezt az egyet szeretném +mutatni, mert szerintem mókás:

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. Gyerekkoromban poénból kis magazinokat szerkesztettem szabadidőmben. Most komm-médiára járok egyetemre. Vagyis elvégeztem az újságíró szakot (BA). Ha valaki tud valamilyen jó MA szakról, most szóljon, vagy tartsa magában örökre!

Skizofrének - Nebáncsvirág

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

Facebook csoport

Szerintem tweetelni menő

Feedek