Napi 4 ima + panaszfal

Mától szentfazék lettem. Napi 4 imát fogok elmormolni a világ (általam ismert) 4 Isten Barmáért.

Most egy kissé fáradt vagyok, de ide bárki írhat, főleg magyarul, de akár a lebutított angol is megértem, és igyekszek a lehetőségekhez mérten mindenkinek válaszolni. Remélem, jól elleszünk. "Főbb" kérdésekben lehetőleg a Fő Isten Barmát (apámat) zaklassátok, mellék-kérdésekben engem is lehet. Sziasztok/helló mindenkinek. Mivel a magyar tegező/magázó nyelv, úgy is megértem, de én mindenkit tegezni fogok, ha nem baj. Köszi a figyelmet. Kezdem a penitenciámat, vagyis az imádkozást.

Amúgy nagyjából szerintem minden mehet a régiben, mivel demokrácia van, asszem. Szóval én jónak ítéltem meg az eddigi világrendet, ami korrekcióra szorult, azt szerintem nagyjából megtettem, a többi a Ti dolgotok. Mármint a csiszolgatás. És csak lassan hajtsatok, és semmi biciklitakarózás!

0 Tovább

Ja, ezt ajánlom ma mindenkinek a melóba :Đ

Na, mindegy, valaki keresse elő légyszi a "Nincs olyan gép" c. számot, Müller Péter Sziámitól, a siktában szívesen meghallgatnám... :Đ

0 Tovább

hölgyeim...

Van 1 miskolci barátom, aki egyszer azt mondta nekem, hogy "Lehet, hogy még az idén meg fogok nősülni, csak nem tudom még, kit fogok elvenni." Valójában előttem 2 út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan... na de komolyan, én már úgy érzem, nem nagyon fogok már többet szédelegni, mert kaptam már eleget a sorstól, vagyis vert már éngemet eleget az élet, szóval akkor verjen meg még ezzel is, de annyit kikötök, hogy én skizó lyukra nem játszok (nem, mintha hinnék a genetikában, de tudom, hogy van, aki, vagy nevezzük így inkább őket, hogy ami hisz), hanem legyen az inkább vagy ért fogytos, vagy teljesen normális (ha ugyan még van ilyen a mai világban). Különben mind a ketten 28 évesek. Úgy látszik, kezd lassacskán megdőlni az az elmélet, hogy a lányok korábban érnek. Hát ez egy kurva nagy faszság. Csak aláfexenek a hatalomnak, vagyis a kezére játszanak, ennyi az igazság. A tesóm szokta mondani régebben, hogy "értsd jól". Hát most én mondom.

http://www.youtube.com/watch?v=phYWLOotC7M vs. http://www.youtube.com/watch?v=9pjJE62fFLk

Különben engem is a szüleim manipulálnak, hogy napi 1000 Ft ért annyi infót sajtoljanak ki itt belőlem, amennyit csak bírnak, hát a kurva cigi miatt, mindegy, dögöljek is meg minél hamarabb, ha már ilyen cudar világot élünk. Vagyis inkább most már csak apám próbál zsarolni, közben meg úgy veri a számítógépét, mint valami megszállott, ha véletlenül posztolok egyet. (Vajon a pornófilmeket is ennyire élvezte, mint én? A közös maszturbálást a fiúk általában már egész korán kinövik, de nem mindenki, igaz, LL (nem junior), mármint a Széchenyiből, Városmajor utca... :)) Vagyis a közös "hokizást", ahogy Te nevezted, Kedves "Volt Barátom"! Hát akkor szakítottam én végleg a matematika világával...

Egyébként ez a kedvenc LL Junior számom, de  megmondom őszintén, hogy inkább a csajokat stírölöm benne, de valamivel mindent el kell adni, nem igaz? :Đ

http://www.youtube.com/watch?v=hf4EyhkPf80

0 Tovább

Daydreaming

Mivel ma elméláztam egy "kicsit" a melóban, hát bevallom, egy kissé gyengén teljesítettem.

Ne agg, + van a + oldás, nem megyünk innen sehova. Legalábbis még 1 jó db-ig...:)

(Nem 13 :))

0 Tovább

Superman

Eldöntöttem, hogy mától superman leszek, vagyis "jó ember", super, az jó, ember, az man, nem? És ennek szellemében nem fogok több pornót megosztani. A melóban persze úgy éreztem, mint aki egy kurva büdöset fingott társaságban, mivel azt azért levágom, hogy az emberek itt-ott hallanak ezt-azt, felszednek 1-2 infót. Főleg a rádióból, ahova én már sohasem fogok bekerülni... Brühühühűűű! Anikó is felhívott a melóban és persze kérte, hogy beszéljük meg a dolgot. Azt mondtam, majd ha hazajön. Persze ez a Fegyver is kurva jó nő, de rájöttem, hogy "kés, villa, olló nem gyerek kezébe való". Főleg nem egy ilyen míves Fegyver. Ma arra is rájöttem, hogy nem én vagyok az egyetlen élőlény a Földön, hanem kb 8 milliárdan vagyunk (mármint emberek), és ennek szellemében bebasztam egy fél vodkát a Fehér Egérben. Aztán meg hazajöttem gyalog. Pár ember eleinte még köszönt, de mivel minden csoda 3 napig tart, Andy Warhol szerint egy embernek 5 perc hírnév is bőven elég, és mivel most egy darabig olyan volt, mint régen, hogy úgy éreztem, hogy mindenki rólam beszél, + a "gondolataim felhangosodtak", kicsit kezdett kurvára elegem lenni mindenből.

Hát most kb ott tartunk, ahol a part szakad, de legalább ismerős az érzés.

0 Tovább

End Game

Valójában nem csak természet(es) FILMek vannak, hanem vannak kikényszerített FILMek is (vagyis hallucinációk). Ilyen pl a delirium tremens. El nem tudom képzelni, mi visz rá valakit arra, hogy önként menjen az "atyai pofon" elé, vagyis hogy beszálljon a játékba.

Ha meg tudod győzni valahogy a kezelőorvosodat, hogy delirium tremensben szenvedsz (pl egy csomó üres piásüveggel a lakásodban), akkor csak infúzióra raknak + nyugtatókra. Ha viszont "tiszta" vagy ebben a kérdésben, skizofrénnek bélyegeznek, és olyan gyógyszerre raknak, hogy "attól kódulsz". Elmondom az előnyöket, és a hátrányokat is:

A delirium tremens mortalitása igen magas (én meg nem mondom, hány %), viszont "nyom nélkül", "maradványtünetek nélkül" gyógyul, vagyis 1-2 hét múlva szabad vagy.

Ha skizónak találnak, aminek a halálozási aránya egészen alacsony, akkor kémiai kényszerzubbonyba raknak életed végéig. Kivéve, ha ilyen "spirituális guru" vagy, mert akkor minden gyanú fölött állsz.

Persze bele lehet látni a másik ember kártyáiba is, főleg a pszichiátrián, el is mondom, hogyan. Mint már említettem, nekem - bizonyos okokból kifolyólag - az a tévképzetem támadt, hogyha végigszívok akár 1 szál cigit is, akkor "szétmegy a fejem", vagyis vége a világnak, a dalnak, vagy hogy mondjam.

Nos, bejött egy alkesz a dohányzóba, aki csakis delirálhatott, és elkezdtünk rágyujtani. Hát én szentül meg voltam győződve róla, hogy ez a csávó szórakozik velem. Rágyújtottunk 1-1 szál cigire, először egykedvűen, majd a csávó a cigi kb felénél elkezdett egyre jobban kikerekedett szemekkel bámulni rám, egyre jobban nyögött, rázta a remegés, vagyis a "nyavaja".

Én viszont csak szívtam tovább , látszólag még mindig egykedvűen, valójában evett magamban a fene, hogy "mikor hagyja már abba?". Hát a vége előtt nem sokkal abbahagyta, kissé feltartotta a kezét, majd belevágta a hamuzóba, és kirohant. Hát ezt én sem bírtam már cérnával, gyorsan beoltottam, és kimentem, vissza a szobába, majd később megnéztem, hogy mi van vele, persze azonnali infúzió. Pf. Amúgy viszonylag akkorra már stabilizálták, de rám eléggé dühösen nézett azokkal a sárgás szemeivel. Még 1 eset volt, hogy valakit "leinfúzióztattam", de őt egészen más miatt, és máshogyan, erre most nem térnék ki.

Hanem még 1 cigijátékra térnék ki (bár ez is bőven kimeríti annak a fogalmát), hogy L. Ron Hubbard egy időben még azt is meg akarta szabni a híveinek, hogy milyen cigimárkát szívjanak. Persze lehet, hogy a példabeli faszi is a cigitől lett rosszul, mert esetleg "rossz márkában" utazott. Hát én abban az időben kizárólag Golden Gate márkában utaztam, amiben tudtommal senki más a pszichiátrián.

Mindegy, rövidre kell fognom. Hogyha valakinek esetleg mégis az a beteg ötlete támadna, hogy be kéne tiltani a dohányzást a pszichiátrián, vagy akár csak a börtönben, kérem, hogy ne tegye. Mivel hogy másnapra talán nem is lenne pszichiátria. Se börtön. Se állam. Csak ennyit akartam mondani. Köszönöm.

És most még egy kicsit lazítgatok, mert reggel vár a munka, mivel december 31-ig köt a szerződésem. A szerződés, az szerződés, ennyit már megtanultam a központban, az előző melómban. Persze azóta, hogy eljöttem onnan "szerencsét próbálni", már majdnem megszűnt ez a központ, és mára már csak vegetál. Először is a főnököt, Tonit, vagyis magyarosabban Tónit engedték el. De ezekről majd később. (Mivel nem akarok úgy járni, mint a mesebeli kis gömböc, he-he...)

Ja, egy "művészeti" példa. :)

http://www.youtube.com/watch?v=WxRUL2N0Yos

0 Tovább

Virtuális békepipa

Egyszer olvastam valahol, hogy mi van, ha a dohányzás esetleg nem is annyira ártalmas/addiktív, mint mondják... hanem csak egy viszonylag enyhe "kapudrog" (bár nem abban az értelemben :)). Esetleg az van, hogy az indiánok nagy bölcsen elfelejtettek hozzá használati utasítást adni, és mi ezt a használati utasítást csak "ráírjuk" a cigisdobozokra, meg reklámozzuk úton-útfélen. Mi megmérgeztük az ő kultúrájukat a Tüzes Vízzel, és hát ők csak visszaadták a kölcsönt a dohánnyal. Talán nem véletlenül állította a katolikus egyház annak idején, hogy a Föld valójában lapos... Mit tudom én...

Még annyit hozzá, hogy Villás Béla (már megint) szerint 3 legveszélyesebb méreg van a Földön, mégpedig a nikotin, a fluor (a fogkrémből, mi a pöcs), a harmadikat persze már elfelejtettem... Állítja ő, aki állítólag még a méregpoharat is kiita a mérhetetlen "tudásszomjában". Na, mindegy, ő állítja, és meg van róla győződve, hogy vannak bizonyos falvak, ahol az emberek KIVÉTEL NÉLKÜL látják a haldokló utolsó lehelletét, amikor az távozik a testéből, és ilyenkor azt mondják, hogy az illető, nos hát, "fehéret lélegzett". Megmondom őszintén, én valahogy nem szeretnék egy ilyen falu lakója lenni, mert valahogy borsódzik a hátam az ilyesmitől.

Viszont azt el kell árulnom, hogy én, annak idején, amikor "expressz hadakoztam" ezzel a Villással, na hát a lélek, vagyis a fehér léleg/kzet ki be-járt bennem, pontosabban csak kifelé áramlott, visszaszívni (bár bevallom, gondoltam rá), nem sikerült. Magam sem tudom előszámlálni, hány "lelket" okádhattam így a világra, vagyis hány "fehéret lélegeztem" (pedig becsszó nem is cigiztem akkor), mert még a szar is megfagyott bennem az ijedtségtől. Aztán egyszer csak vége lett, nem jött több "fehér". Na, mindegy, gondolni sem szeretek rá. Mostanában felmerült bennem 1 szörnyű gyanú: mi van, ha Béla esetleg csak attól tart, hogy nem látja, hogy ha valaki "fehéret lélegzik", a dohányfüsttől. Azt, hogy a fluor (nem a Tomi :)) hogy jön a képbe, ezt még sajnos nem tudom... Na csak azért, mert a sóstóhegyi főpap előszobája úgy nézett ki, mint egy pialerakat, és bevallom, kísértésbe estem a lehetőségtől, hogy elmenjek velük 1-2 ilyen "spirit"-uális "kirándulás"-ra... Egyszer anyám egy ilyenen lett nagyon rosszul, de hát valaki semmiből sem tanul :(.

Ja, azért Fluornak is van 1-2 jó száma... Főleg ez az Indigó utcás... :) Lájkolom! :Đ

http://www.youtube.com/watch?v=I9zixNxA-GA

0 Tovább

"gyógyítás"

Mivel apám a lóvéval zsarol, amit egyelőre még Viktortól kapok, kénytelen leszek elmondani "az őszintét", vagyis rövidre zárni a "gyógyítást". A gyógyulás/gyógyítás útja pedig az emlékezés, drága barátaim, nem pedig a jövő kifürkészésének a lehetőségei, amiről Gustav Meyrink írt könyvet. Bevallom, először kábé úgy akartam "meggyógyítani" őket, mint ők engem, hogy elküldtek az Arkádia Spirituális Fényeinek Satöbbi egyházának a helyi főpapjához, aki mindenféle hajmeresztő gyakorlatokat - pl kézenállás - talált ki nekem annak érdekében, hogy "meggyógyuljak". Persze ez a Villás később Bevallota, hogy "Azokat csak azért mondta, hogy foglalkozz valamivel.", én meg mondtam neki, hogy "Értem." Köszönöm a semmit, Kedves Béla. Hát, foglalkoztam néhány dologgal akkoriban, de bevallom, pont azokkal nem.

Szóval először azt találtam ki, hogy apámat elküldöm egy szcientológiai "etikakezelésre", anyámat meg egy katolikus paphoz, gyónni (a 2 kb ugyanaz). De rájöttem, hogy ez a szarakodás évekig is eltarthat, én meg emlékszem az igazságra - "részeg vagyok nem hülye" - ez volt a kedvenc mondásom, mondjuk erre már nem vagyok manapság olyan hű de büszke. Szóval az volt, hogy egyszer - szokás szerint - bebaszva jöttem haza, apám agyát meg elöntötte a szar, és meg meg akart fojtani, és azt ordította a pofámba, hogy "Megöllek!", én meg csak annyit bírtam kipréselni a torkomon nagy nehezen, hogy "Ne ölj már meg", erre nagy lihegések közepette nagy nehezen elengedett. Anyámnak mindössze annyi bűne volt ebben, hogy ezt végignézte. A családban ez a "közös élmény" feldolgozatlan maradt, és bevallom, engem egy kissé traumatizált.

Egyébként ez a motívum köszön még vissza Temesi Ferenc A Por című nagyregényében is (amit a magyar posztmodern kezdetének szoktak tekinteni), és Charles Bukowski életművében is. Persze ők "kíírták" magukból ezt az "élményt", és remélem, hogy most már én is... Szokás szerint ez a bejegyzés is "elszállt", eredetileg ezt "szellemesebben" fogalmaztam meg. Na, folytassuk még a gyógyítást, vagy tisztul már a köd?

0 Tovább

Medve anyám :Đ

Káprázik a szemem :) Pont az előbb néztem meg a Đ karakter jelentését, és a szemem előtt változott át az úgynevezett interneten Déja Vu betűtípusból Times New Roman betűtípusba. Nem semmi... 

0 Tovább

nyomokban igazságot tartalmazhat

Mármint a tegnap olvasott Tringer-féle pszichiátria tankönyv. Nem is kell hozzá a sorok között olvasni, mert ott van benne leírva feketén-fehéren. Persze csak mint "légbőlkapott", "tudományosan nem kellőképpen alátámasztott", "túlhaladott" elmélet, de mégiscsak ott van. Szóval az van, hogy az ún. skizofrénia nem kifejezetten az egyén betegsége, hanem az egész családjáé. És ebben a hunyó - szinte kivétel nélkül - az anya. Persze szó van még benne némi double bindről, meg következetlen nevelésről, de ez már csak hab a tortán (és nem hal).

Persze egy csecsemőnek minden vicc új, de ezekkel a dolgokkal eléggé sok skizó nagyjából tisztában is van. Elmondok erre egy kedves kis történetet (van még több is). Volt egyszer egy szobatársam a nyíregyházi pszichiátrián, aki kizárólag krákogással és "ciginyelven" kommunikált, pedig szerintem tudott beszélni, na mindegy, ezt ne is feszegessük, hanem maradjon az ő titka.

Hát egyszer bejött az anyukája, láthatólag eléggé felhangolt, de szerintem pszichózis-közeli állapotban, és leadott nekem valami sztorit arról, hogy az ő fiacskája nagyon beteg, és nincsenek barátai, és nagyon kell rá vigyázni, és hogy légyszíves, és viseljem a gondját. Persze biztosítottam arról, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, de már a mondatom közepén összevillant a szemünk a "fiacskával", és kb ennyiből már tudtuk mindketten, hogy mi az állás.

Persze ezután se szólalt meg, de amikor az anyja kiment, se szó, se beszéd, adott nekem 1 cigit (persze nem rögtön, hogy ne legyen annyira "feltűnő"). Ez csak azért volt nagy szám, mert kibaszottul sóher is volt, és rá volt parázva a cigi-témára, és állandóan a cigijeit nézegette/számolgatta. Nos, a "fiacska" jóval 40-en felül lehetett életkorban, de inkább már úgy 50 fele. Hát, csak annyit még ehhez, hogy én nem akarok így járni...

Visszakanyarodva az elejére, ha valaki esetleg "nyom nélkül", "hirtelen", "megmagyarázhatatlan módon" kigyógyulna a skizofréniájából, persze ilyen nem lehetséges, kizárólag samánszertartás/beavatás/beavatódás segítségével (ld Az igazi nevem című bejegyzést), vagy mindegy is, én nem akarom megmondani a tutit senkinek, szóval ha valami úton-módon mégis "meggyógyul", akkor még mindig ott a családja, akik ebbe hogy úgy mondjam, "nem teljesen" nyugszanak bele, hanem próbálják még tovább piszkálgatni, tesztelgetni, kóstolgatni a sámánt, és addig nem is fognak megnyugodni teljesen, ameddig "meg nem gyógyulnak" ők maguk is. Persze, ez valahol jogos is, mert mi másért fordulnának az emberek 1 sámánhoz, mint azért, hogy meggyógyítsa őket...

0 Tovább

Skizofrénia underground

blogavatar

Skizofrének. Mostanában leginkább egy növény jut az eszembe róluk, mégpedig ez: nebáncsvirág. Különben meg kurva hamar bele lehet szokni az anyuci pici gyereke szerepébe, utána meg úgyis elhülyülsz, és vagy felvesznek az intézetbe, vagy a lágerbe, vagy megdöglesz az utcán, mert az, hogy ki fognak semmizni, legalábbis valószínű, főleg, ha gyámság alatt vagy. Aztán meg eltakarítanak, mint a szemetet.

És ez a normiknak mitől jó?

Mert olyan tartalmak is jelennek meg rajta, amik a napi aktualitásokat témázzák. Meg sokminden mástól. Amitől még egyedi: Digitális kultúra napjainkban egy kommunikáció-média szakos skizofrén egyetemista szemével, akinek sajnos az az egyetlen téveszméje megmaradt, hogy folyton bloggernek képzeli magát.

Facebook csoport

Szerintem twittelni menő

Feedek